Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 29 éves transznő győzte le a 13 éves lányt a New York-i gördeszkabajnokságon

888.hu

2022.06.26. 20:30

Egy felnőtt biológiai férfi, aki nőként azonosítja magát, egy 13 éves kislányt előzött meg, és szerezte meg az első helyet egy New Yorkban rendezett női gördeszkaversenyen szombaton.

 

A 29 éves Ricci Tres nyerte a The Boardr Open női divízióját, amely 500 dolláros díjjal járt. Tres legyőzte a biológiai nőkből álló mezőnyt, köztük a második helyezett Shiloh Catorit és négy másik gyereket, köztük a 10 éves Juri Iikurát.

Férfi nyerte a női gördeszkázás döntőjét és a pénzt a Boardr Open NYC mai versenyén.

– tweetelte Taylor Silverman, egy profi gördeszkás, aki kritizálta a sportban versenyző biológiai férfiakat.

Tavaly Tres lett az első transznemű nő, aki megpróbált kijutni az olimpiai női gördeszkázásra, és beadta virtuális futamát az USA nemzeti gördeszkabajnokságára. De a biológiai tesztoszteron tesztje állítólag túl magas volt ahhoz, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szabványai szerint nőként indulhasson.

 

 

Soha nem fogom azt gondolni, hogy egy 29 éves férfi, aki a női versenyen indul, és elveszi az első helyet egy 13 éves lánytól, »lenyűgöző és bátor«, és elítélem azokat, akik szerint ez így van.”

– tweetelte Sall Grover. Silverman nemrég az Instagramján tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben egy másik, májusban megrendezett profi gördeszkás eseményt hívott ki, amiért egy biológiai férfit engedett versenyezni a nők ellen. Ő a második helyen végzett a biológiai férfi mögött azon a Red Bull által szponzorált eseményen, és lemaradt az 5000 dolláros pénzdíjról.

„Megérdemeltem volna az első helyet, hogy elismerjék a győzelmemet, és fizessenek nekem.” – írta Silverman, hozzátéve annak az e-mailnek a szövegét, amelyet a Red Bull vezető sportmarketing menedzserének, Erich Dummer-nek küldött. Bár Silvermant az interneten támadták a transz sportolók elleni álláspontja miatt, hogy a sportban a biológiai nőkkel szemben versenyezhessenek, széleskörű támogatást is kapott – írta meg a Daily Wire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

Emlékszünk jól: a baloldal következetesen kitartott amellett, hogy nem politikai, hanem szakmai okokból tartotta vissza Brüsszel a Magyarországnak járó összeget. Aztán a napokban a Szabad Európa cikkéből kiderült, hogy mégis. A gyerekek szexuális befolyásolása miatt történhetett mindez. Tehát politikai okokból, amit Orbán Viktor mai rádióinterjújában meg is erősített.

A magyarok úgy látják, hogy Ukrajna jobban járna a béketárgyalással a háború folytatása helyett

A magyarok döntő többsége (70 százalék) szerint inkább a béketárgyalások állnának Ukrajna érdekében, nem pedig a háború folytatása – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Politikai hovatartozástól függetlenül, minden társadalmi csoportban többségi álláspont, hogy az ukránok érdekében állna a béketárgyalások megkezdése.

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

Miután a marokkói válogatott vasárnap 2-0-ás győzelmet aratott Belgium felett, a többed-generációs marokkói hátterű, ám már belga állampolgárságú bevándorlók lángba borították Brüsszelt és tűzijátékot lőttek a rendőrökre. A fősodratú médiumok szokásos valóságtorzító beszámolói szerint a vandalizmusért a „marokkói szurkolók” tehetők felelőssé, ami akár igaz is lehetne, ha a világbajnokság Belgiumban lenne és nem Katarban. Ráadásul érdekes módon hasonló eseményekre került sor a szintén nagylétszámú marokkói populációval rendelkező hollandiai Rotterdamban is. Szóval az egyetlen lehetséges magyarázat, hogy a progresszívok által néhány éve még vehemensen tagadott és „szélsőjobboldali fantazmagóriának” titulált párhuzamos társadalmak integrációra képtelen bevándorlói állnak az erőszakos cselekmények mögött. De miért lepődik meg azon bárki, hogy az erős etnikai-vallási-kulturális identitással rendelkező bevándorlók nem akarnak beilleszkedni olyan nyugat-európai országokba, amelyek minden eszközzel saját kultúrájuk, szokásaik és történelmük felszámolásán munkálkodnak? A multikulturalizmus az identitásnélküli Európában egyetlen dologra képes: folyamatos feszültségforrást generálni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére