Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 29 éves transznő győzte le a 13 éves lányt a New York-i gördeszkabajnokságon

888.hu

2022.06.26. 20:30

Egy felnőtt biológiai férfi, aki nőként azonosítja magát, egy 13 éves kislányt előzött meg, és szerezte meg az első helyet egy New Yorkban rendezett női gördeszkaversenyen szombaton.

 

A 29 éves Ricci Tres nyerte a The Boardr Open női divízióját, amely 500 dolláros díjjal járt. Tres legyőzte a biológiai nőkből álló mezőnyt, köztük a második helyezett Shiloh Catorit és négy másik gyereket, köztük a 10 éves Juri Iikurát.

Férfi nyerte a női gördeszkázás döntőjét és a pénzt a Boardr Open NYC mai versenyén.

– tweetelte Taylor Silverman, egy profi gördeszkás, aki kritizálta a sportban versenyző biológiai férfiakat.

Tavaly Tres lett az első transznemű nő, aki megpróbált kijutni az olimpiai női gördeszkázásra, és beadta virtuális futamát az USA nemzeti gördeszkabajnokságára. De a biológiai tesztoszteron tesztje állítólag túl magas volt ahhoz, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szabványai szerint nőként indulhasson.

 

 

Soha nem fogom azt gondolni, hogy egy 29 éves férfi, aki a női versenyen indul, és elveszi az első helyet egy 13 éves lánytól, »lenyűgöző és bátor«, és elítélem azokat, akik szerint ez így van.”

– tweetelte Sall Grover. Silverman nemrég az Instagramján tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben egy másik, májusban megrendezett profi gördeszkás eseményt hívott ki, amiért egy biológiai férfit engedett versenyezni a nők ellen. Ő a második helyen végzett a biológiai férfi mögött azon a Red Bull által szponzorált eseményen, és lemaradt az 5000 dolláros pénzdíjról.

„Megérdemeltem volna az első helyet, hogy elismerjék a győzelmemet, és fizessenek nekem.” – írta Silverman, hozzátéve annak az e-mailnek a szövegét, amelyet a Red Bull vezető sportmarketing menedzserének, Erich Dummer-nek küldött. Bár Silvermant az interneten támadták a transz sportolók elleni álláspontja miatt, hogy a sportban a biológiai nőkkel szemben versenyezhessenek, széleskörű támogatást is kapott – írta meg a Daily Wire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére