Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A chicagói állami iskolákban azt tanítják, hogy a nemiség csak kitaláció

888.hu

2022.01.30. 21:00

A chicagói állami iskolák (CPS) kötelező tanári továbbképzésén azt tanítják, hogy a nemek társadalmilag konstruáltak, és fegyelmivel fenyegetik azokat meg azokat a munkatársakat, akik nem a diákok által preferált nemi névmást használják – mondta el több tanár a Fox Newsnak.

 

A „Transznemű, nem bináris és nemi szempontból nem konform diákok támogatása” című diavetítés arra oktatta a tanárokat, hogy

mindenkinek több, egymást átfedő identitása van„, és hogy ”a nemek társadalmilag konstruáltak, vagyis a társadalomban élő emberek hozták létre és kényszerítették ki őket.„

 

”A tanuló átmenetéről a szülővel vagy gondviselővel a tanuló kifejezett beleegyezése nélkül nem szabad beszélgetni„ – folytatódik a képzés, ami

arra kötelezi a tanárokat, hogy a szülők előtt titokban tartsák a mentális egészséggel kapcsolatos létfontosságú információkat.

Ahogy a Child & Parental Rights Campaign, Inc. rámutat, az iskolai ”aktivisták azzal fenyegetik a szülőket, hogy vagy beleegyeznek ezekbe a nemi kezelésekbe, vagy a gyermekük öngyilkos lesz.„

Ezek mellett egy tanár azt is elmondta: ”A tanuló nevének, nemi megjelölésének vagy névmásának megváltoztatásához nem szükséges szülői beleegyezés. Emiatt pedig chicagói tanári pályafutásom legetikátlanabb aspektusa az, hogy egy szülőre nézek, és más nevet és nemet használok egy diák számára, mint amit a diák az iskolában használ, több tucat tanár és több száz osztálytárs előtt„.

A tanár tovább magyarázta, hogy a CPS valójában bátorítja a diákok eltérő névmáshasználatát,

és a diákok tudják, hogy ”különleges figyelmet„ kapnak, ha így tesznek. ”Van egy ünnepi hangulat, ami a diákokat a különböző névmások és nemi identitások használatára ösztönzi, amiről tudják, hogy különleges figyelmet és gratuláló megjegyzéseket kapnak a felnőttektől„– írta meg a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére