Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Texasban törvény védheti a középiskolák sportversenyeit a transznemű sportolóktól

888.hu

2021.10.18. 11:25

Az amerikai állam képviselőháza már elfogadta, így a szenátus elé került az a törvény javaslat, amely megmentheti a középiskolás sportoló lányokat attól, hogy fiútesttel rendelkező, magukat lánynak képzelő ifjak rabolják el sikereiket.

 

A törvény szerint öttől tizennyolc éves korig mindenki csak a születési nemének megfelelő csapatban indulhat a sportversenyeken, ami azért is indokolt, mert a fiúk fizikumukat tekintve alapvetően erősebbek, mint a lányok. Még akkor is, ha magukat transzneműként határozzák meg.

Texas állam szenátusában a Republikánus Párt képviselői vannak többségben, így jó eséllyel hatályba léphet a törvény. A javaslat sikere persze kiverte a biztosítékot liberáliséknál.

A Demokrata Párt képviselője, Mary González így nyilatkozott a törvényjavaslatról: „Nekünk nem kell ez a törvény, sőt inkább az ellenkezőjét kellene tennünk.” A Human Rights Campaign nevű szervezet szerint pedig ha a törvény megszületik, akkor nem védeni fogja a transzgyerekeket, hanem kizárja őket. Ezzel kapcsolatban kijelentette, hogy nem fogják abbahagyni az értük folytatott harcot.

Ismét azt láthatjuk, hogy egy hangos kisebbség akar megakadályozni egy amúgy igazságos szabályozást, szóval a szokásos bolseviktempó figyelhető meg az USA neoliberálisainál. Míg a másik oldalon a józan ész igyekszik győzelmet aratni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére