Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros kegyeltjei szerint Mexikó és Kolumbia is demokratikusabb Magyarországnál

888.hu, vasarnap.hu

2021.05.06. 14:20

A Soros által pénzelt civil szervezet, a Freedom House kimutatása szerint nem meglepő módon Magyarország lassan már totalitárius államnak minősül.

 

Bár már szinte természetessé vált, hogy a demokráciáért és az emberi jogokért aggódó gittegyletek olyan megállapításokat tesznek, amelyek finoman szólva is irreálisak,

s ez a Soros György alapítványa által támogatott civil szervezet sem először pontozza le hazánkat a demokrácia szempontjából,

hadd álljunk meg egy pillanatra, és tegyük fel a kérdést: ezt hogyan gondolhatja bárki is komolyan?

A Freedom House igen komoly szempontok alapján összeállított rangsorolása szerint Magyarország a demokrácia minőségét tekintve 100-ból csupán a 45. helyen áll.

Kolumbia, ahol legalább száz ember hollétéről nem tudnak a kormányellenes tiltakozásokat követően, a 65. helyen áll.

Mexikó, ahol polgárháborús állapotok uralkodnak, és évente ezreket gyilkolnak meg a legembertelenebb brutalitással, a 61. helyen áll.

India, ahol megszokott a keresztények elleni pogromok tartása, a 67. helyen áll.

Ukrajna, ahol folyamatosak a nemzeti, őshonos kisebbségekkel szembeni támadások, megfélemlítések, és az egész ország oligarchák rulettasztala, a 60. helyen áll.

A lista itt nem áll meg, hiszen Dél-Afrika a 79., Amerika a 83., és persze Németország az előkelő 94. helyet szerezte meg.

Dél-Afrikában évtizedek óta üldözik, kisemmizik, gyilkolják a fehéreket, az Egyesült Államokban éppen most kezdik felhasználni arra az erőszakszervezeteket, hogy tönkretegyenek jobboldali közszereplőket, Németországban pedig a legnagyobb ellenzéki pártot a titkosszolgálat folyamatos megfigyelés alatt tartja,

de mint tudjuk, ezek mind a minőségi demokrácia ismertetőjegyei.

Ahogy Kiszelly Zoltán politológus fogalmazott, ha a demokráciaindexet kicseréljük a kiszivattyúzható pénz indexére, Magyarország értéke ugyanez lenne. És itt van a kutya elásva.

Azért szükségesek ezek a bugyuta, komolyan nem vehető kimutatások, azért kell minél több embernek látnia, hogy milyen gonosz, rossz gyerek is Magyarország, mert nem hagyjuk magunkat

– írja a vasarnap.hu.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nemzetközi Energiaügynökség: csökkenteni kell az áramfogyasztást minden európai háztartásban

Az energiaügynökség szerint az európai háztartásoknak és vállalkozásoknak jelentősen csökkenteniük kell az energiafogyasztást, hogy a következő télen is megmaradjanak a tartalékok.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére