Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros kegyeltjei szerint Mexikó és Kolumbia is demokratikusabb Magyarországnál

888.hu, vasarnap.hu

2021.05.06. 14:20

A Soros által pénzelt civil szervezet, a Freedom House kimutatása szerint nem meglepő módon Magyarország lassan már totalitárius államnak minősül.

 

Bár már szinte természetessé vált, hogy a demokráciáért és az emberi jogokért aggódó gittegyletek olyan megállapításokat tesznek, amelyek finoman szólva is irreálisak,

s ez a Soros György alapítványa által támogatott civil szervezet sem először pontozza le hazánkat a demokrácia szempontjából,

hadd álljunk meg egy pillanatra, és tegyük fel a kérdést: ezt hogyan gondolhatja bárki is komolyan?

A Freedom House igen komoly szempontok alapján összeállított rangsorolása szerint Magyarország a demokrácia minőségét tekintve 100-ból csupán a 45. helyen áll.

Kolumbia, ahol legalább száz ember hollétéről nem tudnak a kormányellenes tiltakozásokat követően, a 65. helyen áll.

Mexikó, ahol polgárháborús állapotok uralkodnak, és évente ezreket gyilkolnak meg a legembertelenebb brutalitással, a 61. helyen áll.

India, ahol megszokott a keresztények elleni pogromok tartása, a 67. helyen áll.

Ukrajna, ahol folyamatosak a nemzeti, őshonos kisebbségekkel szembeni támadások, megfélemlítések, és az egész ország oligarchák rulettasztala, a 60. helyen áll.

A lista itt nem áll meg, hiszen Dél-Afrika a 79., Amerika a 83., és persze Németország az előkelő 94. helyet szerezte meg.

Dél-Afrikában évtizedek óta üldözik, kisemmizik, gyilkolják a fehéreket, az Egyesült Államokban éppen most kezdik felhasználni arra az erőszakszervezeteket, hogy tönkretegyenek jobboldali közszereplőket, Németországban pedig a legnagyobb ellenzéki pártot a titkosszolgálat folyamatos megfigyelés alatt tartja,

de mint tudjuk, ezek mind a minőségi demokrácia ismertetőjegyei.

Ahogy Kiszelly Zoltán politológus fogalmazott, ha a demokráciaindexet kicseréljük a kiszivattyúzható pénz indexére, Magyarország értéke ugyanez lenne. És itt van a kutya elásva.

Azért szükségesek ezek a bugyuta, komolyan nem vehető kimutatások, azért kell minél több embernek látnia, hogy milyen gonosz, rossz gyerek is Magyarország, mert nem hagyjuk magunkat

– írja a vasarnap.hu.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Mi tagadás, az őszödi beszéd kiverte a biztosítékot Fábián Gábornál. Annál is inkább, mert, ha választani kellett – ezt soha sem tagadta –, inkább a jobboldal felé húzott. Szóval nem rejtette véka alá a véleményét Gyurcsány Ferenc beszédének kiszivárogtatása után, de arra azért nem gondolt, hogy gumibotokkal vesznek elégtételt azokon, akik felháborodtak a hamis választási ígéreteken, az ország valós helyzetének az elhallgatásán, és nem kerestek felelősöket, az akkori vezetők pedig továbbra is békésen ülhettek a babérjaikon. Elvégre nem volt ott semmi látnivaló, csak egy országot csaptak be.

A baloldal alkotmányos válsággal fenyeget

Aki a mostani alaptörvény vagy a kormánypártok legitimációját vitatja, az egyúttal a 2012 előtt hatályos jogszabályok érvényességét és hatályosságát is vitatja – jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában.

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

Az afgán civilek halálát okozó amerikai katonai csapás tragikus hiba volt – mondta pénteken az amerikai védelmi minisztérium sajtótájékoztatóján Frank McKenzie tábornok, a Közép- és Dél-Ázsiáért is felelős Középső Parancsnokság vezetője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére