Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hatalmas összeggel száll ringbe a Demokrata párt jelöltjei mellett Soros György

888.hu

2022.01.29. 11:40

A fia lesz a politikai akcióbizottság vezetője.

 

A Just the News nevű portál beszámolója szerint Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns akcióba lendült. A cél:

a november 8-i félidős választások kimenetelének befolyásolása, Sorosnak és a Demokrata pártnak kedvező irányba.

A cikk szerint

Soros György ebben a választási ciklusban 125 millió dollárt (40,2 milliárd forint) tett egy szuper PAC-ba, és a pénzt már szétosztották a demokrata jelölteket és a párt ügyeit támogató politikai akcióbizottságok között.

Soros 2019 óta használja a Democracy PAC néven ismert szuper PAC-ot politikai kampányok támogatására.

Az amerikai törvények lehetővé teszik úgynevezett politikai akcióbizottságok (PAC) létrehozását, ezek a szervezetek a kampányra felajánlott adományok összegyűjtését koordinálják. A Politico című lap 2019-ben számolt be arról, hogy Soros Democracy PAC néven hozott létre egy ilyen politikai akcióbizottságot. A Szövetségi Választási Bizottság adataiból kiderült: Soros már az induláskor 5,1 millió dollárt utalt a PAC számlájára. A lap már akkor megjegyezte, hogy a Democracy PAC-nak átutalt 5,1 milliós összeg több mint a kétszerese annak a 2,1 millió dollárnak, amelyet Soros 2016 hasonló időszakában a választási kampányra fordított.

Soros szerint a csoport „politikai pártoktól függetlenül” támogatni fogja „az amerikai demokrácia infrastruktúrájának megerősítése: a szavazati jog és az állampolgári részvétel, a polgári jogok és szabadságjogok, valamint a jogállamiság erősítése” érdekében elkötelezett ügyeket és jelölteket.

Ennek ellenére a félidős választások előtt eddig a támogatás a demokrata párti szervezetekhez megy,

köztük 2,5 millió dollár a Szenátusi Többség PAC-nak (Senate Majority PAC), 1 millió dollár a Képviselőházi Többség PAC-nak (House Majority PAC) és 1 millió dollár a Demokratikus Államtitkárok Szövetségének (Democratic Association of Secretaries of State),

amely csoport azért küzd, hogy demokratákat válasszanak a korábban homályos, a 2020-as választások után közismert és erősen átpolitizált posztokra.

Soros a 125 millió dollárt „hosszú távú befektetésnek” nevezi, hogy 2022 után is támogathassa a politikusokat és kampányokat.

Soros fia, Alexander Soros lesz a Democracy PAC elnöke.

Soros György pénzére mindenképpen szüksége lesz a demokrata párti politikusoknak, hiszen az elnök, Joe Biden népszerűsége folyamatos lejtmenetben van.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nem sokáig láthattuk a honi sajtó megfelelő érzékenységgel megáldott felületein a címlapra kínálkozó hírt: „orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni meccs előtt.” Az írás nyilván osztatlan rettegést aratott az ilyesmire fogékonyak körében, ám a szenzációs anyagot később törölték.

Vegyi fegyvert vetett be az ukrán hadsereg az oroszok szerint

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz katonai szóvivő pedig bejelentette, hogy „önkéntes rohamosztagok” elfoglalták Mihajlivka települést Donyeck város közelében.

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

Hónapok óta tart a rendszerváltás óta kirobbant legnagyobb kampánypénzbotrány, amely a dollárbaloldalhoz kötődik. A Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő a Klasszis Klub című műsorban vallott a guruló dollárokról: szerinte mindenki tudja, hogy nagy külföldi támogatóktól jött a pénz, amit a baloldal kampányra költött.

Gyerekeknek nyomja a BLM-propagandát a Disney

Korán kezdik az agymosást a cégnél.

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Vajon eljött annak az ideje, hogy az LMBTQ már a gyermekeket molesztálókat is védelmébe veszi?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére