Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Arabokkal és ázsiaiakkal töltené fel a V4-országokat Soros szakértője

888.hu

2021.10.08. 15:00

A Financial Times közzétett egy cikket, amelyben azt állítják, hogy az európai országokban élő embereknek „fel kell készülniük a népesség újratöltésére arabokkal és ázsiaiakkal”. A cikk szerzője több szálon is kötődik Soros György nemzetközi tőzsdespekulánshoz.

 

„Remek” cikket tett közzé a minap a Financial Times című, alapvetően gazdasági és pénzügyekkel foglalkozó patinás brit napilap. Ez az az újság, amelyben Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns is előszeretettel osztja meg senki által nem kért véleményét bizonyos kérdésekben.

Ezúttal azonban a piszkos munkát Parag Khanna író, a nemzetközi kapcsolatok szakértője végezte el.

Khanna a cikkben azt állítja, hogy a bolygó nagy területei „lakhatatlanná” válnak az éghajlatváltozás miatt, és ezért „emberek milliói, ha nem milliárdjai a túlélésre leginkább alkalmas szélességi körökön telepednek le”. Majd hozzáteszi, hogy az Észak-Amerikában és Európában jelentkező „munkaerőhiány” miatt „ennek megfelelően kell nyitniuk a bevándorlási csapokat”.

Úgy tűnik, Khanna elégedetlen azzal, hogy mennyi migránst fogadnak be a nyugati országok. Kijelenti:

Észak-Amerikának és Eurázsiának több embert kell magába szívnia.”

A szerzőnek a visegrádi országok, így Magyarország számára is van javaslata:

A mai pénzügyi helyzetben lévő és elnéptelenedő visegrádi országok egy nagyobb szövetségbe tömörülhetnének, amelyben jobban tudják kezelni létfontosságú erdőiket, mezőgazdaságukat és folyóikat annak érdekében, hogy felkészüljenek a demográfia újratöltésére arabokkal és ázsiaiakkal.”

 

Parag Khanna ezer szálon kötődik a Soros-hálózathoz, a tőzsdespekuláns által finanszírozott több szervezetnél is megfordult.

2000 és 2002 között a Világgazdasági Fórum munkatársa volt. Soros György gyakran fellép a Davosban rendezett csúcstalálkozón. Előtte a Council on Foreign Relations nevű szervezetnél tevékenykedett. A Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) honlapján elérhető adatok szerint a Council on Foreign Relations jól kivan tömve Soros-dollárokkal.

2002 és 2005 között a Brookings Institution munkáját segítette. Az OSF honlapja szerint a Brookings alsó hangon több mint félmillió dollárt tudott szerezni tőlük.

2006 és 2012 között a New America Foundation munkatársaként tevékenykedett, amelyet Soros György láthatóan nagyon szeret, hiszen dollármilliókkal támogatta az évek során. Az OSF szerint csak 2018-ban és 2019-ben 1,7 millió dollárral lettek gazdagabbak a Soros-alapítványnak köszönhetően.

Khanna láthatóan nem tud kiszakadni a Soros-hálózat meleg öleléséből, 2011 és 2013 között a European Council on Foreign Relations nevű szervezet munkatársa volt. Teljesen véletlenül ez az alakulat csak 2019-ben 4,5 millió Soros-dollárt tudott összegereblyézni magának.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Nagy a riadalom a baloldalon, mit fog csinálni a kormány a háború miatti vészhelyzeti felhatalmazással, miközben a Fővárosi Közgyűlésben arra nem voltak képesek, hogy határozatképességet biztosítsanak a mai ülésre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére