Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A vatikáni bíróság célkeresztjébe került Soros György

888.hu

2021.12.14. 21:20

Gerhard Ludwig Müller, a vatikáni bíróság magas rangú bírója úgy fogalmazott, hogy a világ pénzügyi elitje arra használja fel a világjárványt és a kormányok a vírus terjedésének leküzdésére tett intézkedéseit, hogy „teljes ellenőrzésnek” vesse alá az embereket, és létrehozzon egy globális „felügyeleti államot”.

 

A Covid-19-világjárvány káoszt és zűrzavart váltott ki, ami nemcsak a vírus fertőzőképességéről és veszélyeiről való ismerethiánynak köszönhető, hanem a szupergazdagoknak is, akik kihasználják a helyzet adta lehetőséget”

– mondta Gerhard Ludwig Müller az osztrák Szent Bonifác Intézetnek adott interjújában.

 

A bíboros szerint a globális ellenőrzési rendszer mögött Bill Gates, a Microsoft társalapítója, Soros György milliárdos és a davosi Világgazdasági Fórum vezetője, Klaus Schwab áll.

A bíboros kijelentései, amelyek a közelmúltban jelentek meg a médiában, kritikahullámot váltottak ki a német sajtóban, amely gyorsan összeesküvés-elméletnek minősítette szavait.

A német Der Spiegel magazin és más médiumok által felkért egyes szakértők szerint kijelentései a modern kormány és a nácik tetteinek összehasonlításaként értelmezhetők.

Azt is mondták, hogy Soros puszta említése ilyen összefüggésben antiszemitának tekinthető.

A Vatikán nem kommentálta Müller kijelentéseit. A konferencia szóvivője, Matthias Kopp a Twitteren azt írta, megdöbbentették Müller szavai, és hozzátette, hogy a bíboros nyilvánvalóan „magánszemélyként” nyilatkozott.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére