Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros által finanszírozott szervezet „faji méltányossági” képzést ad a szövetségi kormánynak

888.hu

2022.09.14. 12:40

A Breitbart News értesülései szerint a szervezet már közvetlenül a szövetségi kormánnyal együttműködve képezi ki a bürokratákat a kritikai fajelmélet szövetségi kormányzatba való végleges beágyazására.

 

A Soros György által finanszírozott szervezet „faji méltányossági” képzése (CRT) a Lakásügyi és Városfejlesztési Minisztériumra (HUD) összpontosított.

A Breitbart News korábban felfedte, hogy a Race Forward, egy Soros által finanszírozott szervezet

 

tervet készített a kritikai fajelmélet szövetségi kormányzatba való végleges beágyazására.

 

A szervezet „az ügynökségek és az egész szövetségi kormányzat átalakítására” törekszik azáltal, hogy a CRT követőit kulcspozíciókba ágyazza be, és a karrier sikerét ideológiai konformitáshoz köti.

A Breitbart News értesülései szerint

 

a szervezet már közvetlenül a szövetségi kormánnyal együttműködve képezi ki a bürokratákat a kritikai fajelmélet tételeire.

 

A Race Forward és egy Policy Link nevű partnerszervezet által kiadott „Partnering with Federal Agencies to Advance Racial Equity” című dokumentum részletezi a baloldali szervezetek és szövetségi kormány közötti koordinációt.

Mind a Policy Linket, mind a Race Forwardot Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa finanszírozza, amely a globalizmus és a baloldaliság előmozdításán dolgozik. A Race Forward megvédte a kritikai fajelmélet amerikai iskolákba való beépítését, megjegyezve, hogy „a kritikai fajelmélet elleni támadás egy széleskörű, összehangolt erőfeszítés része, amelynek célja a több fajú demokrácia meghiúsítása”.

A dokumentumban ez áll: „A Policy Link és a Race Forward 2021 és 2022 őszén és telén szövetségi ügynökségekkel közösen vezette a faji egyenlőség kormányzati kísérleti projektjét”.

 

A kormánynak kritikus szerepet kell játszania a nemzet faji egyenlőségi számvetésében.”

 

– olvasható a jelentésben.

A jelentés kifejti, hogy Biden elnökségének kezdetén kiadott, a „faji egyenlőség előmozdításáról” szóló végrehajtási rendelet ígéretes változást hozott a szövetségi kormányzatban, ami hajlandóságot mutatott arra, hogy „átalakítsa a kormányzati rendszereket és struktúrákat, hogy antirasszista és méltányos legyen”.

A Lakásügyi és Városfejlesztési Minisztérium (HUD) jelenleg futó „faji méltányossági” kezdeményezéseinek egyike az amerikai külvárosok diverzifikálására tett kísérlet.

 

Az Obama-korszakbeli erőfeszítést Trump leállította, de Biden újraindította.

 

A HUD most azt állítja, hogy „a városnegyedek sokszínűsége elősegíti a nagyobb elkötelezettség érzését”, amely állítást hevesen vitatják.

A Breitbart News egyik korábbi tudósítása kiemelte a Race Forward azon tervét, hogy a CRT-t tartósan beágyazzák a szövetségi kormányzatba,

 

gyakorlatilag létrehozva egy CRT-párti mélyállamot, amely az elnök személyétől függetlenül a helyén maradna.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

A következő évben 290 milliárddal fogják támogatni a költségvetésből a Széchenyi Kártya Programot, amelyet az idén 130 milliárd forinttal támogattak – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére