Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német „zöldek” Soros kottájából játszanak

Biró András, a XXI. Század Intézet kutatója

2021.09.10. 12:10

Noha a „zöldek” által delegált Annalena Baerbock esélye a kancellári posztra egyre halványabb, az általa vezetett zöld-baloldali párt részvételére az új koalícióban továbbra is jelentős esély mutatkozik. Ennek kapcsán érdemes betekinteni a kulisszák mögé, és felfedni a párt valódi arculatát, amely gyakorlatilag nyíltan Soros György világképét képviseli.

Álcivilek szolgálatában

A német „zöldek” programja nemcsak hemzseg az önellentmondásoktól, de ideologikus cselekvési tervük a családok megadóztatása mellett a multinacionális cégek érdekeit is képviseli. Mindemellett a legkevésbé taglalt, ám legsúlyosabb probléma a párttal az, hogy a tömeges migráció legalizálása mellett kardoskodnak folyamatosan.

Az elmúlt évek során a progresszív társadalompolitikai érdekeket képviselő párt a zöld álarc mögé bújva még a klímaváltozás kérdésében is csak eszközt látott cselekvési terve végrehajtására, vagyis a kultúráját tekintve idegen népesség importálása előtti kiskapuk megnyitására. Az sem véletlen, hogy a Soros Györgyhöz köthető, bevándorláspárti nemzetközi NGO-hálózatok tevékenységét több alkalommal is támogatták, amely szervezeteknek kifejezett céljuk az őshonos európai népek felhígítása a bevándorlás által.

Már a migrációs válság kezdete előtt, 2014-ben az Amnesty International és a Pro Asyl nevű NGO közös levélben szólította fel a német „zöldek” és a szélsőbaloldali Die Linke politikusait, hogy akadályozzák meg a Szövetségi Tanács (Bundesrat) jogalkotási kezdeményezését, amellyel Szerbia, Macedónia és Bosznia-Hercegovina ún. „biztonságos származási országok” besorolást kaphatna. A felhívásnak eleget téve mindkét párt tagjai vehemensen protestáltak, és elutasították a törvényt, amit azonban ennek ellenére megszavaztak az akkori nagykoalíció tagjai.

2017-ben a német „zöldek” több képviselője (köztük a jelenlegi kancellárjelölt Annalena Baerbock) nyílt levélben követelte a német alsóháztól (Bundestag) a tengeri mentési programok kiterjesztését a mediterráneumban, valamint kinyilvánították korlátlan támogatásukat a Jugend Rettet szervezet felé. A berlini NGO célja hivatalosan a vízbe fulladók megmentése a Földközi-tengeren, amely műveletet a holland zászló alatt hajózó Iuventa hajóval hajtják végre. Ezt a hajót 2017 augusztusában foglalták le, miután kapitányát, Pia Klempet migránscsempészekkel való együttműködéssel gyanúsították meg. Az ügyész szemtanúk beszámolóját, fotó-, videó- és hanganyagot is bemutatott, ami bizonyítja, hogy az NGO nem embereket próbált menteni, hanem illegális migránsokat akart Európába csempészni a nyugodt tengeren át.

2014-hez hasonló módon utasították el a törvényalkotást 2019-ben három magrebi ország (Algéria, Tunézia és Marokkó), illetve Grúzia biztonságos származási országként való elismerése során, de ekkor is kudarcba fulladt az illegális migrációt erősítő szándékuk.

Annalena Baerbock és Soros György

Összenő, ami összetartozik

Mindennek fényében nem meglepő, hogy 2019 februárjában Soros György a Project Syndicate oldalán a német „zöldeket” Németország „egyetlen következetesen Európa-párti erőjének” nevezte.

A zöld-baloldal „sokszínűségi statútuma” akár Soros György kézikönyvéből is származhatna, hiszen a párt „határozottan ellenez egy domináns kultúrát, amely egy bizonyos életmódot akar diktálni az embereknek”, és helyette egy olyat képzel el, ahol az elfogadás, a sokszínűség, az LMBTQI-jogok, az iszlám és a nyitott társadalom is Németországhoz tartozik.

A zöld-baloldal ezek után is a spekuláns elvárásainak megfelelően cselekedett, 2019 decemberében a párt azt indítványozta a német alsóházban, hogy a klímaváltozás következtében hontalanná vált emberek automatikusan klímaútlevelet kapjanak, amellyel bármely országban szabadon letelepedve állampolgársághoz jutnának.

Amíg a közép- és kelet-európai térség népei hosszú szuverenitásharcot folytattak Soros György nagy terve ellen, addig a német „zöldek” önként és dalolva ültetnék át a gyakorlatba a spekuláns működésképtelen gondolatait, ezáltal káoszba taszítva Németországot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A lengyelek, a britek és a görögök is gratuláltak Orbán Viktornak

Boris Johnson brit miniszterelnök a két ország közötti „fantasztikus kapcsolatokról” és az energiabiztonság ügyében tervezett együttműködésről, Kiriákosz Micotákisz görög kormányfő pedig az EU és a NATO keretében folytatott közös munka elmélyítéséről írt Orbán Viktornak gratuláló levelében, a magyar miniszterelnök ismételt kormányalakítása alkalmából – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Ritkán fordul elő, hogy az embargók és szankciós csomagok a kívánt hatást érik el.

A tengereken hánykolódik az orosz olaj, mert nem kell senkinek

„Mintegy 62 millió hordónyi uráli nyersolajat szállító orosz hajó várakozik a tengeren” – mutatták ki a Vortexa energiaelemző cég adatai. Az Egyesült Államok és más országok megtiltották az orosz nyersolaj és kőolajtermékek behozatalát az ukrajnai invázió miatt, mások pedig a jövőbeli szankcióktól való félelem miatt kerülik a rakományok beszerzését.

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Mindegy, hogy nyilvános közleményben elítélte-e a háborút vagy sem, meghallják, hogy „orosz” és diszkriminálnak.

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

Európa már a majomhimlő-járványra készül

Európa már a majomhimlő-járványra készül

A Covidnál nem voltak ennyire körültekintőek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére