Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tuzson Bence: Menjen el mindenki szavazni, hogy ne a bevándorlókra kelljen a helyben élõk helyett a pénzt költeni

Vincze Viktor Attila

2018.04.08. 13:16

Nem szabad hinni a közvélemény-kutatásoknak, mindenkinek el kell mennie szavazni - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Tuzson Bence. A Pest megyei Dunakeszi környékének választókerületében a Fidesz-KDNP egyéni jelöltjeként induló politikus szerint azért is fontos a kormánypártra szavazni, mert ezen a választáson dõl el, hogy a bevándorlókra vagy a helyi ügyekre lesz-e majd pénz a jövõben.

888.hu: Egyes közvélemény-kutatások szerint a Fidesz-KDNP győzelme várható a parlamenti választáson. Komolyan lehet-e venni, illetve érdemes-e egyáltalán figyelembe venni az ilyen felméréseket?

Tuzson Bence: Nem szabad komolyan venni a közvélemény-kutatásokat. Főleg nem szabad, hogy befolyásolja a szavazási kedvünket az, ha egy felmérés miatt úgy gondolnánk, mintha egy választás már meg lenne nyerve. Egy választás akkor van megnyerve, hogyha lezárultak az urnák és kihirdették a választás jogerős eredményét. Az urnák zárásáig mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy elmenjünk szavazni mi, akik fontosnak tartjuk Magyarország jövőjét. Nem szabad foglalkozni a felmérésekkel, mert nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyernünk.

888.hu: Miért fontos a választók részvétele? Miért és mihez kéri a szavazók támogatását a Fidesz-KDNP?

Tuzson Bence: Fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni, aki számára fontos Magyarország. Ugyanez érvényes minden választókörzetre, így az én Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Csomád és Veresegyháza környéki választókerületemre is. Azért van szükség minden szavazatra, mert ritkán van olyan választás, aminek ekkora nagy tétje van és ami olyan hosszú távra szóló választás, mint ez a mostani. Arról döntünk, hogy vajon egy olyan kormánya lesz-e Magyarországnak, amely stabil alapokon áll, hosszú távon képes és még megvan a tudása is ahhoz, hogy megvédje Magyarországot. Most Magyarországot kell megvédenünk. Ha az ellenzék kerülne kormányra, akkor sem az akarat, sem a képesség nem lenne meg arra, hogy az ország vezetése kiálljon Magyarország érdekei mellett akár a hazai, akár a nemzetközi színtéren.

888.hu: Helyben mi a tétje a választásnak? Milyen választóköri érdekek miatt érdemli meg a Fidesz-KDNP a szavazók bizalmát?

Tuzson Bence: Ezt a választást most nem szabad elrontani. Az egy hazárdjáték, ha máshova szavaz valaki. Fontos, hogy mindenki mind a két szavazatát, tehát a pártra és a személyre adott voksát is a Fidesz-KDNP-re adja le. Ez a választókerületek szintjén is nagyon fontos kérdés. Miért? Mert például a mi választókerületünkben, Dunakeszi környékén azt lehet látni, hogy az elmúlt időszakban mekkorát is fejlődött ez a térség. Ha csak egy várost, például Dunakeszit nézzük, itt négy év alatt húsz milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg. A szocialisták időszakában a hasonló fejlesztések összege az egymilliárd forintot sem érte el. Ebből lehet látni, hogy milyen nagy is a különbség a két politikai erő tettei között. Hogyha az országnak egy ellenzéki győzelem miatt a hasonló fejlesztésekhez nem lesz pénze és ereje, mert a meglevő forrásokat a bevándorlókra kell fordítani, akkor a településeink fejlődése is meg fog állni. Ezt nem hagyhatjuk, mert felelősséggel tartozunk. Felelősséggel tartozunk a gyerekeink felé is. Az országot, a városainkat a gyerekeinknek építjük.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére