Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tízéves a Balatoni Nyár, megszólaltattuk az egyik új műsorvezetőt (+KÉPEK)

Kozma Zsuzsanna - Horváth Tamás

2020.06.02. 20:20

Somossy Barbarát nagyon sok szál köti a Balatonhoz, ezért óriási megtiszteltetés a számára, hogy a Duna Televízió Révfülöpről jelentkező magazinműsorának egyik arca lehet.

Jubileumi, tizedik évadjára készül a köztévé nyári magazinműsora, a Balatoni Nyár. A műsor révfülöpi sajtótájékoztatóján elhangzott:

A megújult Balatoni Nyár célja, hogy a televíziónézők minden korosztályát a képernyő elé csalogassa.

Fotó: Kozma Zsuzsi

A napi kétórás adások minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek a változatosságra, a sokszínűségre, a színvonalas szórakoztatásra, valamint a Balaton turistacsalogató újdonságainak bemutatására. A forgatásoknak idén is a festői szépségű Balaton adja a hátteret, hiszen a Balatoni Nyár, immár hagyományos módon, a révfülöpi partról jelentkezik majd be mindennap a Duna TV-n 10 és 12 óra között, június 15-étől augusztus végéig.

Fotó: Kozma Zsuzsi

A sajtótájékoztatón kiderült, a korábbi évekhez hasonlóan idén is egy nő és egy férfi műsorvezető várja majd a nézőket – heti váltásban, napról napra.

A Balatoni Nyár az idén két új arccal gazdagodott, Somossy Barbara és Fodor Imre is debütánsnak számít. Az előbbi Forró Bencével, az utóbbi pedig Rátonyi Krisztinával fog egy párt alkotni.

Balról jobbra: Forró Bence, Somossy Barbara, Rátonyi Krisztina és Fodor Imre | Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

A rövid sajtótájékoztató és a könnyed vízitaxi után Somossy Barbarát csíptük el néhány szó erejéig.

A Balatoni Nyár egyik új műsorvezetője a 888.hu-nak elmondta, nagyon erős kötődése van a magyar tengerhez, különösen a Balaton-felvidékhez, ezért óriási megtiszteltetés a számára, hogy a műsor egyik arca lehet.

A Balaton számomra szenvedély, a szüleim Dörgicsén élnek, és én is nagyon sok nyarat és hétvégét töltöttem el a tónál

– mesélte Somossy Barbi.

A 27 éves műsorvezető hangsúlyozta, habár budapesti, abszolút megvan benne a vidéki életérzés, nem nevezhető tehát tipikus városi lánynak.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Arra a kérdésre, hogy a műsor melyik rovatát várja a legjobban, Somossy Barbara így válaszolt:

Sportoló családból jövök, versenyszinten díjugrattam, teniszeztem és röplabdáztam, úgyhogy minden témát nagyon várok, ami a sporthoz, az egészséges életmódhoz, a környezetvédelemhez és az állatokhoz kapcsolódik. Tavaly elindítottam az első saját állatvédelmi kampányomat, úgyhogy a jótékonysággal kapcsolatos dolgok is nagyon érdekelnek.

 

A csinos műsorvezetőtől megtudtuk, a forgatások ideje alatt a stábnak kialakított kempingben fog lakni Révfülöpön.

Természetesen, mivel a szüleim Dörgicsén élnek, ott is lakhatnék, de nem szeretnék a munkatársaimtól elszakadni. Azokon a heteken, amikor dolgozom, itt leszek velük. Igazi csapatmunka lesz

– húzta alá.

Somossy Barbi kulisszatitkokat nem akart elárulni, de annyit azért megsúgott, hogy Forró Bence műsorvezetőtársa is nagyon szeret teniszezni, ezzel kapcsolatban pedig egy kis meglepetéssel készülnek a nézőknek, ami a Balatoni Nyár egész évadát végig fogja kísérni.

Ha már tenisz, Barbi kedvenc játékosa Roger Federer, mégpedig azért, mert

az a fajta elegancia és klasszikus stílus, amit ő képvisel, tényleg olyan, mint ami a nagykönyvben meg van írva. A tenisz a sportok királya, egy nagyon elegáns sportágról van szó, és Federer ezt a legmagasabb szinten űzi.

A húszas évei második felében járó műsorvezető azonban Federerrel ellentétben nem egykezes, hanem kétkezes fonákot üt.

A lányokra ez a jellemző

– indokolta mosolyogva.

További képek az eseményről:

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére