Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szánthó Miklós a 888.hu-nak: Az abnormalitás esetszámainak emelkedésére számíthatunk

Schüller Márton Imre

2021.12.31. 14:00

A hat balliberális párt mindent egy lapra feltéve igyekszik a hatalmat megszerezni – mondta a 888.hu-nak adott interjújában Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, aki arról is beszélt, hogy melyek azok a fontos kérdések, amelyekre a jövő évi választáson választ adhatnak a magyarok.

 

888.hu: A gender-ügyben hozott EU-s döntés is közrejátszik, hogy a józan gondolkodásúaknak egyre nagyobb ellenszélben kell harcolnia. Mire kell készülni ez ügyben a jövőben? A konzervatívokra egyre nagyobb harcok várnak?

Szánthó Miklós: Ahogy 2015-ben az illegális bevándorlás, úgy 2021-ben a gyermekvédelem lett az a kérdés, amely mentén kristálytisztán elválnak egymástól a politikai nézeteltérések Európa-szerte. A balliberális politikai krédó hitet tett a genderideológia mellett a gyermekvédelem kárára. Ennek egyik biztos jele volt az, amikor az EP LMBTIQ-szabadság zónájának nyilvánították ki az Unió területét. De akkor is összerezzent minden konzervatív, jobboldali értékeket valló ember, amikor arról született EP-s döntés, hogy a férfiak is szülhessenek. És ez még csak a kezdet. 2022-ben az abnormalitás esetszámainak emelkedésére lehet majd számítani.

888.hu: A korábbi prognózisa szerint a 'felszabadítási mánia' egyre erőteljesebb lesz. Beleértve a pedofilok mosdatását is. Mit gondol hova vezethet ez?

Szánthó Miklós: Jelenleg is egy olyan Európában élünk, ahol a magyar kormányt vádolják azzal, hogy a gyermekvédelmi törvénnyel összemosta a pedofíliát és a genderelméletet, miközben pont a genderideológia és a szivárványpropaganda kezdte el a gyermekek szexualizálását az LMBTQ-tartalmak népszerűsítése érdekében. Abban biztos vagyok, hogy a magyarok a gyermekvédelem pártján állnak. Az azonban tagadhatatlan, hogy a felszabadítási láz ezzel nem ér véget. A „felszabadítási mánia” következő lépése a pedofília relativizálása lesz, erre tőlünk nyugatra számtalan példát láttunk már.

888.hu: Németország eddig is az EU kedvencei közé tartozott, azonban az új kormány megalakulásával úgy tűnik, még szorosabbra kívánják fűzni a szálakat. Mit gondol erről?

Szánthó Miklós: Németország intő példa lehet minden önmagát keresztény-konzervatív világnézetűnek valló ember számára. A németeknél tektonikus változások mentek végbe az elmúlt években: a kiindulópont a migráció volt. Angela Merkel és a mögötte álló CDU-CSU szövetség engedve a baloldali hangoknak, kedvező, a német társadalomra pozitív hatást gyakorló folyamatként értékelte azt, hogy harmadik világból érkező, eltérő vallási-kulturális-társadalmi mintákkal rendelkező emberek százezrei rontanak rá az Európai Unióra.

Az ő hozzáállásukat ráadásul megpróbálták a többiekre is ráerőltetni: kötelező betelepítési mechanizmusokról, szétosztásról, kvótarendszerről álmodoztak, és még álmodoznak most is Európa nyugati részein. Plusz jogosultságokat, bevándorlókat támogató programokat hirdettek úgy, hogy közben észre sem vették – vagy csak nem akarták felismerni – azt, hogy Európa nem kér a németek tervéből.

888.hu: A németek egy része, viszont, úgy tűnik, kér...

Szánthó Miklós: Igen, ennek a folyamatnak az egyenes következménye lett, hogy a neomarxista, föderatív Európában hívő SPD, a kicsit mérsékeltebb FDP, és a Zöldek alakíthattak kormányt a német választások után. A németek balliberálisok Európa-koncepciója egyre kevesebb ponton egyezik meg a közép-európai népek víziójával: szupranacionális Európát, illegális bevándorlást támogató menekültügyet, minél kevesebb nemzetek Európáját, de annál több genderérzékenyítést akar az Olaf Scholz vezette kabinet. Szerencsénkre Közép-Európa a német Europa-plan antitézisét támogatja: erős és szuverén tagállamok unióját, migráció és betelepítési mechanizmusok alóli mentességet, kölcsönös tiszteletet, a család támogatását. Az azonban biztos, hogy a gazdasági és történelmi tapasztalatok arra ösztönözhetnek bennünket, hogy kölcsönösen előnyös bilaterális kapcsolatokat alakítsunk ki Berlinnel. Én személy szerint reménykedem abban is, hogy Friedrich Merz megválasztásával a CDU élére visszaállhat a rend a német konzervatívoknál is.

Üzenne bármit a jobboldali érzelmű embereknek a következő évvel kapcsolatban? Mivel kell felvérteznünk magunkat leginkább?

Szánthó Miklós: Minden országgyűlési választás speciális, hiszen 4 évre döntünk szeretett országunk sorsáról. A 2022-es döntésünk súlya azonban kivételesen nagy lesz: arra fognak választ adni a szavazók, hogy lehessen-e továbbra is sikeresen kormányozni egy országit a globális liberális mainstream-mel szemben? Nem csupán politikai pártok és programok, hanem a gyermekeinket érintő víziók között is kell majd választanunk. A hat balliberális párt mindent egy lapra feltéve igyekszik a hatalmat megszerezni. Nekik semmi sem szent, emiatt egy igen kemény iszapbirkózásra számíthatunk – az elmúlt 30 év legdurvább kampánya közeleg Kiskorúakat fenyegető, erőszakosan terjedő genderideolgóia vagy gyermekvédelem? Illegális bevándorlás elutasítása vagy a migráció támogatása? Alacsony rezsiköltségek vagy piaci alapon szerveződő, elszálló rezsiárak? Valós gazdasági teljesítmény vagy eladósodás? Csak pár kérdés azok közül, amelyekre 2022 tavaszán választ kell majd adnunk – és remélem, jó választ fogunk adni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Orvosi vizsgálaton vesz részt Vancsa Zalán pénteken Manchester Citynél. Az MTK 17 éves futballistájának angliai pályafutásáról alig néhány hete állapodtak meg. Az angol bajnokcsapatot is működtető City Football Group holding ötmillió euróért veszi meg a fiatal magyar csatár játékjogát.

Megjelent a Szamizdat 16

Megjelent a Szamizdat 16

A miniszterelnök új írásában az Európai Bíróság hamarosan elkészülő ítéletéről és annak hatásáról értekezett. A szamizdatot módosítás nélkül közöljük.

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Egy tanú részletes vallomást tett arról, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolt közreműködésével miként próbált vevőt találni a Városházára. Londonban pedig Bajnai és Márki-Zay tartott hosszú megbeszélést. Tízéves gyerekeket vettek fel egy LMBTQ-klubba, szüleik tudtán kívül.

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

A gyűlölet erőt ad. Sokkal több erőt ad, mint a hit, remény, szeretet. Kálmán Olgáról jutott eszembe ez a bölcsesség, aki úgyis mint egykori baromira függetlenobjektív műsorvezető, elment egykori munkahelyére, az ATV-be és tíz percen keresztül folyamatosan gyűlölködött.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére