Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szánthó Miklós a 888.hu-nak: Az abnormalitás esetszámainak emelkedésére számíthatunk

Schüller Márton Imre

2021.12.31. 14:00

A hat balliberális párt mindent egy lapra feltéve igyekszik a hatalmat megszerezni – mondta a 888.hu-nak adott interjújában Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, aki arról is beszélt, hogy melyek azok a fontos kérdések, amelyekre a jövő évi választáson választ adhatnak a magyarok.

 

888.hu: A gender-ügyben hozott EU-s döntés is közrejátszik, hogy a józan gondolkodásúaknak egyre nagyobb ellenszélben kell harcolnia. Mire kell készülni ez ügyben a jövőben? A konzervatívokra egyre nagyobb harcok várnak?

Szánthó Miklós: Ahogy 2015-ben az illegális bevándorlás, úgy 2021-ben a gyermekvédelem lett az a kérdés, amely mentén kristálytisztán elválnak egymástól a politikai nézeteltérések Európa-szerte. A balliberális politikai krédó hitet tett a genderideológia mellett a gyermekvédelem kárára. Ennek egyik biztos jele volt az, amikor az EP LMBTIQ-szabadság zónájának nyilvánították ki az Unió területét. De akkor is összerezzent minden konzervatív, jobboldali értékeket valló ember, amikor arról született EP-s döntés, hogy a férfiak is szülhessenek. És ez még csak a kezdet. 2022-ben az abnormalitás esetszámainak emelkedésére lehet majd számítani.

888.hu: A korábbi prognózisa szerint a 'felszabadítási mánia' egyre erőteljesebb lesz. Beleértve a pedofilok mosdatását is. Mit gondol hova vezethet ez?

Szánthó Miklós: Jelenleg is egy olyan Európában élünk, ahol a magyar kormányt vádolják azzal, hogy a gyermekvédelmi törvénnyel összemosta a pedofíliát és a genderelméletet, miközben pont a genderideológia és a szivárványpropaganda kezdte el a gyermekek szexualizálását az LMBTQ-tartalmak népszerűsítése érdekében. Abban biztos vagyok, hogy a magyarok a gyermekvédelem pártján állnak. Az azonban tagadhatatlan, hogy a felszabadítási láz ezzel nem ér véget. A „felszabadítási mánia” következő lépése a pedofília relativizálása lesz, erre tőlünk nyugatra számtalan példát láttunk már.

888.hu: Németország eddig is az EU kedvencei közé tartozott, azonban az új kormány megalakulásával úgy tűnik, még szorosabbra kívánják fűzni a szálakat. Mit gondol erről?

Szánthó Miklós: Németország intő példa lehet minden önmagát keresztény-konzervatív világnézetűnek valló ember számára. A németeknél tektonikus változások mentek végbe az elmúlt években: a kiindulópont a migráció volt. Angela Merkel és a mögötte álló CDU-CSU szövetség engedve a baloldali hangoknak, kedvező, a német társadalomra pozitív hatást gyakorló folyamatként értékelte azt, hogy harmadik világból érkező, eltérő vallási-kulturális-társadalmi mintákkal rendelkező emberek százezrei rontanak rá az Európai Unióra.

Az ő hozzáállásukat ráadásul megpróbálták a többiekre is ráerőltetni: kötelező betelepítési mechanizmusokról, szétosztásról, kvótarendszerről álmodoztak, és még álmodoznak most is Európa nyugati részein. Plusz jogosultságokat, bevándorlókat támogató programokat hirdettek úgy, hogy közben észre sem vették – vagy csak nem akarták felismerni – azt, hogy Európa nem kér a németek tervéből.

888.hu: A németek egy része, viszont, úgy tűnik, kér...

Szánthó Miklós: Igen, ennek a folyamatnak az egyenes következménye lett, hogy a neomarxista, föderatív Európában hívő SPD, a kicsit mérsékeltebb FDP, és a Zöldek alakíthattak kormányt a német választások után. A németek balliberálisok Európa-koncepciója egyre kevesebb ponton egyezik meg a közép-európai népek víziójával: szupranacionális Európát, illegális bevándorlást támogató menekültügyet, minél kevesebb nemzetek Európáját, de annál több genderérzékenyítést akar az Olaf Scholz vezette kabinet. Szerencsénkre Közép-Európa a német Europa-plan antitézisét támogatja: erős és szuverén tagállamok unióját, migráció és betelepítési mechanizmusok alóli mentességet, kölcsönös tiszteletet, a család támogatását. Az azonban biztos, hogy a gazdasági és történelmi tapasztalatok arra ösztönözhetnek bennünket, hogy kölcsönösen előnyös bilaterális kapcsolatokat alakítsunk ki Berlinnel. Én személy szerint reménykedem abban is, hogy Friedrich Merz megválasztásával a CDU élére visszaállhat a rend a német konzervatívoknál is.

Üzenne bármit a jobboldali érzelmű embereknek a következő évvel kapcsolatban? Mivel kell felvérteznünk magunkat leginkább?

Szánthó Miklós: Minden országgyűlési választás speciális, hiszen 4 évre döntünk szeretett országunk sorsáról. A 2022-es döntésünk súlya azonban kivételesen nagy lesz: arra fognak választ adni a szavazók, hogy lehessen-e továbbra is sikeresen kormányozni egy országit a globális liberális mainstream-mel szemben? Nem csupán politikai pártok és programok, hanem a gyermekeinket érintő víziók között is kell majd választanunk. A hat balliberális párt mindent egy lapra feltéve igyekszik a hatalmat megszerezni. Nekik semmi sem szent, emiatt egy igen kemény iszapbirkózásra számíthatunk – az elmúlt 30 év legdurvább kampánya közeleg Kiskorúakat fenyegető, erőszakosan terjedő genderideolgóia vagy gyermekvédelem? Illegális bevándorlás elutasítása vagy a migráció támogatása? Alacsony rezsiköltségek vagy piaci alapon szerveződő, elszálló rezsiárak? Valós gazdasági teljesítmény vagy eladósodás? Csak pár kérdés azok közül, amelyekre 2022 tavaszán választ kell majd adnunk – és remélem, jó választ fogunk adni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Észak-Korea győzelmet hirdetett a Covid felett

Kim Dzsong Un eltörölte a járvány miatti korlátozásokat.

Milák Kristóf országos csúccsal lett ezüstérmes

Milák Kristóf országos csúccsal lett ezüstérmes

Milák Kristóf országos csúccsal ezüstérmet nyert 100 méter gyorson szombaton a római úszó Európa-bajnokságon. A számot a román David Popovici világcsúccsal nyerte.

Határozott, migrációellenes üzenettel robbantotta be kampányát a Salvini vezette Liga

Olaszország jelképes helyszínein indította el választási kampányát a Matteo Salvini vezette jobboldali Liga, mely Lampedusán megvilágította a migránsok érkezési helyszíneként ismert kikötőt, Milánóban a közbiztonságilag veszélyes központi pályaudvart, Rómában pedig az adóhivatal és a nyugdíjintézet székházát péntek este.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére