Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Feró: „Várom a Fidesz-kétharmadot!”

888.hu

2022.04.02. 12:00

Vasárnap választ az ország. A jövőnk a tét, nem csoda, hogy a 888.hu is beszáll a kampányba, és megszólaltat olyan ismert embereket, akik a voksolásra buzdítanak. S persze azt sem rejtik nagyon véka alá, hogy hová húzzák az ikszet. Az alábbiakban Nagy Feró nyilatkozott honlapunknak.

 

 

888.hu: A közvélemény-kutatások egyértelműen Fidesz győzelmet jósolnak, ennek tudatában mennyire lehet biztos a győzelemben a jobboldal?

Nagy Feró: Semennyire, mert a másik oldal – tetszik, nem tetszik – minden aljasságra képes, hogy maga felé billentse a mérleg nyelvét. S a napokban láthattuk, az internetes világot felhasználva próbálnak előnyökhöz jutni. Nincs mese, szólni kell a nagypapának, nagymamának, hogy menjen el szavazni. Ráadásul, ők aztán igazán tudják, hová kell húzni az ikszet.

 

888.hu: A számára gyászos adatok ellenére mégis a Fidesz legyőzését vizionálja az ellenzék.

Nagy Feró: Megteheti, de arra azért megkérném a voksolókat, hogy mielőtt bemennek a fülkébe, hasonlítsák össze Orbán Viktort bármelyik kihívójával. Mármint az igazi ellenfelével, mert Márki-Zay Péter olyan, mintha mi találtuk volna ki saját magunknak.

 

888.hu: Jelentősen gyarapodott az első szavazók száma, hogyan lehet rávenni az a politikusnak gondolt fiatalokat arra, hogy éljenek állampolgári jogukkal?

Nagy Feró: Sajnos a liberális oldal hamarabb ébredt a tekintetben, hogy korán megnyerjék maguknak a fiatalokat. Azonban meggyőződésem, hogy körükben is egyre népszerűbb a magyar nemzeti érdek. Régen, a Szovjetunió fennállásának idején, ugye képtelenség volt más hangon „énekelni” a kórusban. Most az Európai Unió tagjai vagyunk, de azért hallathatjuk a saját hangunkat, és hallatni is kell, mert ezt diktálja a nemzeti érdek. A megmaradásunkról van szó.

 

888.hu: Mennyiben más a tétje a most vasárnapi választásnak, mint a korábbi voksolásoknak?

Nagy Feró: A megmaradásunkról van szó. A négy évvel ezelőtti is fontos volt, de a háború miatt megnőtt a tét. Most arról van szó, hogy a jobboldal minden áron ki akar maradi abból a konfliktusból, amihez semmi közünk nincs, míg az ellenzék egyetlen szó nélkül képviselné mások érdekeit. Természetes, hogy segítséget nyújtunk a menekülőknek, fél milliónyian jöttek át hozzánk, pedig az elmúlt néhány évben nem voltak mindig barátságosak velünk szemben az ukrán szomszédok.

 

888.hu: Mennyiben hihető az ellenzéki miniszterelnök-jelöltjének „szeretetország” kampánya?

Nagy Feró: Na ne vicceljünk! A baloldal soha nem foglalkozott mással, mint a hatalom megszerzésével, s az eszközökben sem nagyon válogatott. Soha sem gondolkodott nemzetben. Jó példa erre a balra átigazolt Jobbik, amely néhány képviselőt bejuttat a Parlamentbe és nekik ennyi elég is. Sokkal többet nem is igazán akar.

 

888.hu: Nem csinál titkot, melyik oldalon áll, mit tanácsolna a hezitálóknak, bizonytalanoknak?

Nagy Feró: Szavazzanak a Fideszre! Mert nincs másik lehetőség. Ha lenne egy hasonlóan politizáló párt, egy Orbánhoz mérhető „hadvezér”, reálpolitikus, akkor azért elgondolkodnék, hová húzzam az ikszet. Most azonban egyértelmű a helyzet. Annak idején Horn Gyula azzal kampányolt, hogy nincs alternatíva, s többé-kevésbé igaza volt. Ráadásul, Horn egy Deák Ferenc volt a mai baloldali vezetőkhöz képest. Komcsinak komcsi volt, de a mondandójának volt fedezete. Most nincs más, csak a Fidesz.

 

888.hu: A vasárnapi program?

Nagy Feró: Egyértelmű, nem? Reggel nyolckor leadom a voksom, majd várom a kétharmados Fidesz győzelmet, hogy végre eltűnjenek a süllyesztőben a nemzeti gondolatok és érdekek sírásói!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Fegyverekkel támadtak egymásra migránscsoportok a magyar határ közelében

Migránsok két csoportja támadt egymásra lőfegyverekkel szombat hajnalban a magyar határhoz közeli szabadkai erdőben, a helyszíni beszámolók szerint több súlyos sérült van, a rendőrség, a katonaság és a mentőszolgálat is nagy erőkkel vonult a helyszínre.

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán jogász, szociológus, kőbaloldali gyurcsányista értelmiségi hatalom iránti tehetetlen kapálózását az ember örömmel hallgatja.

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

Nekünk magyaroknak szükségünk van a hazánkra, mert a haza véd meg bennünket minden bajtól és veszélytől – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztavatási ünnepségén.

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére