Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Feró: Gyurcsány rutinos, öreg róka, már megtanult veszíteni

888.hu

2022.04.23. 17:40

Nagy Feró nem különösebben mélyedt el a közvélemény-kutatás rejtelmeiben, korábbi cikkünkből azonban kiderül, hogy azon kevesek közé tartozik, akik számítottak a Fidesz kétharmados győzelmére. Pedig a témában jóval járatosabb szakemberek közül jó néhányan alaposan mellélőttek a becslésükkel. A 888.hu a Beatrice egykori frontemberével boncolgatta a választási eredményt.

 

Nagy Feró: Tulajdonképpen nem is jósoltam, hiszen biztos voltam a kétharmados Fidesz-győzelemben. Az összeborult ellenzék semmit sem tudott mondani az O1G-n kívül. Az pedig nem választási program, és az eredmények azt mutatják, hogy a többség átlátta ezt. A másik állandó mantra azt volt, hogy szétlopják az országot, de akkor miből épül ennyi minden, miért emelkednek a jövedelmek? Vagy ez afféle „negatív lopás”, minél többet veszek el, annál több marad?

 

888.hu: Azért a legelkötelezettebb hívek sem számíthattak ilyen földindulásszerű győzelemre.

Nagy Feró: A nemzeti oldal támogatói folyvást azt mondogatták, hogy a legfontosabb az abszolút többség megszerzése. Az egyik kampányrendezvényen is hallgattam az óvatoskodó megnyilvánulásokat, majd felálltam, hogy nem viselem el ezt a pesszimista hozzáállást. Nincs értelme a minimális többségnek, ha a kétharmad ellenére is úgy beszél az ellenzék, mintha mindenkinél okosabb lenne.

888.hu: A választás előtt a számukra kedvezőtlen előrejelzések ellenére kétharmados ellenzéki sikerről szónokolt – például – Szabó Tímea. Ez inkább a harci kürt szava volt vagy tényleg ennyire elszakadtak a valóságtól?

Nagy Feró: Négy éve is a közelgő győzelmüket harsogták, és azt, hogy Orbán már ne adjon ki új rendeleteket, hogy a köztársasági elnök ne merjen egyszerű többség birtokában kormányalakítási megbízást adni a Fidesznek. Tiszta ideg voltam, aztán este, ahogy jöttek az eredmények, megnyugodtam. Az eredmény ismert: újabb kétharmad. Az ilyen, magukat túlértékelő megszólalásokat az orruk alá kellene dörgölni. Most is a békéről papolnak, a derék Tordai Bence pedig fegyvereket küldene Ukrajnába.

888.hu: Lesz-e új főnök a baloldalon vagy folytatja tovább a régi, kipróbált csapat?

Gyurcsány marad a főnök, de ez csak jó a Fidesznek.

A DK-vezér már mindent kipróbált, előbb a feleségét tolta előre, megalkotta Jakabot, majd talált egy új bohócot. Mindenesetre, ő már rutinos róka, megtanulta, hogyan kell veszíteni.

888.hu: Két év múlva EP-választás, mire tippel?

Nagy Feró: Szerintem jól szerepel majd a Fidesz, de Brüsszel nagyon nyomul, nehezen viseli az újabb nemzeti kétharmadot, a legszívesebben leváltaná a magyar népet. Szóval újra magabiztos sikert kellene aratni.

888.hu: Az újabb pofon, a soha nem látott történelmi bukta után tanul majd a hibáiból a baloldal?

Nagy Feró: Nem, és ez a mi szerencsénk, mert így Orbán Viktor 2030-ig maradhat. A gyűlölet nem pálya, az emberek már nem hiszik el az üres lózungokat.

A fekete öves balos hívőkön kívül már mindenki unta az O1G-t, Jakab Péter produkcióitól pedig maximum fejfájást kaphatunk.

Szóval biztosra vettem a sikert. Ha véletlenül a másik oldal nyert volna, akkor kiköltöztem volna az erdőbe és sámánnak állok.

888.hu: Mit tanácsol azoknak, akiket a megsemmisítő vereség önkéntes külföldi száműzetésbe „kényszerít”?

Nagy Feró: Aki akar, az mehet. Bár tapasztalataim szerint az efféle fogadkozásoknak nagyobb a füstje, mint a lángja. Gerendás Péter énekes jó tíz évvel ezelőtt látványosan telekürtölte a sajtót azzal, hogy elmegy, mert Magyarországon már nem lehet élni, ehhez képest azóta is itthon van.

888.hu: A bukta sem késztette a kabát újragombolására az ellenzéket, nem lenne jogos elvárás némi befelé fordulás, elcsendesedés?

Nagy Feró:

Ezek nem tudnak szerények és csendesek lenni.

Az egyik közösségi oldalon például Orbán Viktor kiposztolta, amint az unokájának piros tojást ad. Hű, mit kapott érte! Az egyik toleráns kommentelő azt írta:
„Remélem, szalmonellás a tojás!” Nyilván a szeretet és az elfogadás jegyében...

MTI/Varga György

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nem sokáig láthattuk a honi sajtó megfelelő érzékenységgel megáldott felületein a címlapra kínálkozó hírt: „orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni meccs előtt.” Az írás nyilván osztatlan rettegést aratott az ilyesmire fogékonyak körében, ám a szenzációs anyagot később törölték.

Vegyi fegyvert vetett be az ukrán hadsereg az oroszok szerint

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz katonai szóvivő pedig bejelentette, hogy „önkéntes rohamosztagok” elfoglalták Mihajlivka települést Donyeck város közelében.

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

Hónapok óta tart a rendszerváltás óta kirobbant legnagyobb kampánypénzbotrány, amely a dollárbaloldalhoz kötődik. A Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő a Klasszis Klub című műsorban vallott a guruló dollárokról: szerinte mindenki tudja, hogy nagy külföldi támogatóktól jött a pénz, amit a baloldal kampányra költött.

Gyerekeknek nyomja a BLM-propagandát a Disney

Korán kezdik az agymosást a cégnél.

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Vajon eljött annak az ideje, hogy az LMBTQ már a gyermekeket molesztálókat is védelmébe veszi?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére