Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter mesterterve: Távozik is, meg nem is

888.hu

2022.06.10. 17:22

Dühöngő – új podcast a 888.hu-n! Vendég: Trombitás Kristóf, megafonos véleményvezér és publicista.

 

Bár már elkezdődött a nyár, az uborkaszezon egyelőre még nem ütött be, így ezen a héten is volt miről beszélni.

Történt például egy lemondás! Jakab Péter ugyanis bejelentette, hogy lemond a Jobbik pártelnöki tisztségéről. A közeljövőben tartandó tisztújításig a pártot Potocskáné Kőrösi Anita, mint ügyvezető elnök vezeti majd. Jakab le is mondott, meg nem is, hiszen a frakcióvezetői pozícióját megtartja. Egyelőre legalábbis.

 


 

Ismét bebizonyosodott, hogy vannak köztünk olyan politikusok, akiknek a nemzet semmit nem jelent. Niedermüller Péter Erzsébetváros DK-s polgármestere a nemzeti összetartozás napján posztolta azt közösségi oldalán, hogy „gondoljunk azokra a magyarokra is, akik Trianonnak is köszönhetően ma jobban élnek Romániában, Szlovákiában, és a többi környező országban, mint mi itthon Magyarországon.. Bocsánatkérés nem érkezett, megbánás még annyi sem!

Miközben Niedermüller gyalázkodott, a magyar labdarúgó-válogatott épp június 4-én elverte a jóemberkedő, térdelő angolokat. És – hogy egy klasszikust idézzünk – megtudhattuk, hogy a magyar gyerekek rémisztő képződmények.

 


 

Nagyon böki a vétó intézménye a brüsszeli elit csőrét. Az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén állásfoglalást fogadott el, amelyben felszólítja az Európai Tanácsot: járuljon hozzá az uniós szerződések módosítását célzó felülvizsgálat megkezdéséhez, amelyben egyebek között az egyhangú döntésről minősített többséggel való döntésre kellene átállni például a szankciók kivetésének területén. A demokrácia smafu?

A Dühöngőben Trombitás Kristóf társaságában beszéltük ki az eseményeket.

 

Trombitás Kristóf oldalát egyébként a Facebook épp ma lőtte le, így az új profilját ITT lehet bekövetni.

 

Facebook

 

YouTube

 

Spotify

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Scholz szerint a NATO-val kell megvédeni a tengerek alatti kritikus infrastruktúrát

Nemzetközi együttműködéssel meg kell erősíteni a tengerfenéken kiépített kritikus infrastruktúra védelmét, és ezt a munkát a NATO keretei között kell összehangolni – jelentette ki Olaf Scholz német kancellár szerdán Berlinben.

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Azt viszont nem tudta elmondása szerint, hogy mennyi jött.

A szankciópárti európai baloldal az EP-ben mindent megtett, hogy megakadályozza a megegyezést

Az Európai Bizottság végre elfogadta Magyarország nemzeti helyreállítási és rezilienciaépítési tervét, amely 5,8 milliárd euró folyósítása előtt nyithatja meg az utat.

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Baj van a hölgyekkel. S még mielőtt a feministák megköveznének, gyorsan leszögezem, leginkább a kiemelkedő labdarúgó eseményeken. Mint például a katari világbajnokság, ahol – például – az angol válogatottat elkísérő feleségek, élettársak és barátnők mintegy 10 millió forint értékben piáltak a szállásukat biztosító tengerjárón. Csoda, hogy a címlapokra kerültek? Persze nem csak a rossz oldalukat mutatják a lányok, asszonyok. Annál is inkább, mert legtöbbjük nem éppen hétköznapi bombázó. Összeállításunkban róluk mutatunk be néhány felvételt. S előre is elnézés kérünk, mert biztosan kihagytunk néhány olyan hölgyet, aki biztosan megérdemelte volna, hogy a legjobbak, legszebbek között kapjon helyet.

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt munkáspárti miniszterelnök arra figyelmeztette a briteket, hogy ne kritizálják túlságosan a világbajnokság házigazdáit, Katart, mivel az arab nemzet gyakran befektet az Egyesült Királyságban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére