Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyürk: Soros és Juncker létszámkorlát nélküli kvóta bevezetését tervezik az EU-ban

Vincze Viktor Attila

2017.04.30. 19:58

Soros és a vele szövetséges balliberális erõk Magyarország elleni támadásainak valódi célja a migránsok Európai Unióba való bejuttatása. E céljuk elérésében a legnagyobb akadály a magyar határ szigorú védelme - mondta el Gyürk András a 888.hu-nak az elmúlt napok brüsszeli történéseivel kapcsolatban. A fideszes európai parlamenti képviselõ hozzátette: a legfrissebb hírek szerint a bevándorlást támogatók azt tervezik, hogy nyáron az Európai Tanács egy felsõ létszámkorlát nélküli, minden tagállamra kötelezõ kvótarendszert vezessen be.
Soros és a vele szövetséges globális balliberális politikai erők Magyarország elleni politikai hecckampányának a valódi célja a migránsok Európai Unióba való bejuttatásának útjában álló legkomolyabb akadályának, a magyar határ védelmének a megszüntetése - mondta el Gyürk András a 888.hu-nak az elmúlt napok brüsszeli történéseivel kapcsolatban. Az Európai Parlament képviselője elmondta azt is, hogy a legfrissebb hírek szerint a bevándorlás támogatói azt tervezik, hogy nyáron az Európai Tanács egy olyan döntést hoz majd meg a kvóta kapcsán, ami felső létszámkorlát nélkül kötelezne minden tagállamot a migránsok befogadására.

888.hu:  Miért pont most és milyen cél érdekében indította el a Soros-hálózat és a balliberális politikai erők szövetsége a Magyarország és a magyar kormány elleni újabb támadást? A balliberális nemzetközi sajtó döntő többsége mellett miért tarthatta fontosnak Soros György is, hogy mozgósítsa a világ több mint száz országában aktív szervezeti hálózatát?

Gyürk András: A Soros György és támogatói által Magyarországgal szemben elindított rendkívül éles hangvételű brüsszeli fellépés hátterében nagyon nagy valószínűséggel az állhat, hogy az illegális migrációt támogató erők az idén nyáron végérvényesen rá akarják kényszeríteni akaratukat az EU egészére, így Magyarországra is. E törekvést több más esemény is segíti. A magyar kormánnyal szembeni nyomás fokozására késztethette a Soros-szövetséges erőket, hogy az Európai Parlament két héttel ezelőtt elfogadott egy olyan határozatot, amely egy jottányit sem enged a brüsszeli bürokraták szélsőségesen bevándorláspárti pozícióiból. 

A magyar balliberális európai parlamenti képviselők ezt a radikális, bevándorláspárti uniós parlamenti határozatot egytől egyig, mind meg is szavazták."

Egy további tényező, hogy az Európai Bíróság hamarosan dönteni fog a már az unió területén lévő illegális bevándorlók ügyéről. Itt arról van szó, hogy Magyarország és Szlovákia is beadvánnyal fordult az Európai Bírósághoz, megkérdőjelezve egy migránsok kötelező elosztásáról szóló 2015-ös döntés jogszerűségét. A két beadványt a bíróság egyesítette, majd a beadványhoz csatlakozott Lengyelország is. A mostani összehangolt támadás hegye azonban egyértelműen a felső korlát nélküli kvótarendszer bevezetésére irányuló nyomásgyakorlás. 

888.hu: A hírek szerint az életkorában már jóval a 80. életéve fölött járó pénzember Magyarország miatt utazott Brüsszelbe tárgyalni. Találkozóinak pontos témáját sem hozták nyilvánosságra. Vajon Soros, akit a nyílt társadalom elmélet apostolának tekintenek miért zárt ajtók mögött tárgyalt az EU vezető tisztviselőivel?

Gyürk András:  Most olyan hihetetlen lobbi erők mozdultak meg a magyar állásponttal szemben, amire korábban sem a médiatörvény, sem az alkotmány vitája során nem volt példa. Minden eddiginél magasabb szintre emelte a Magyarország és a globalista erők közötti szembenállást, hogy Soros György meglepő módon most személyesen lépett fel a konfliktusban.  Az amerikai milliárdos minden erejét bevetve indította el a harcot az általa legfontosabbnak tartott cél, a tömeges migráció Európára erőltetése érdekében. Érthetetlen módon az amerikai milliárdost Brüsszelben azonnal fogadta az Európai Bizottság elnöke, alelnöke és még három vagy négy európai biztos is. Az elmúlt hetekben érdekes volt megfigyelni, hogy valójában milyen nagy  Soros befolyása, milyen kiterjedt a hálózata. Ezzel állunk most szemben. Szerintem fontos megjegyezni, hogy valójában Sorosnak ezt a mostani, rendkívül széles körű támadását a magyar kormány ellen egyáltalán nem a felsőoktatási törvény módosítása vagy a civilek átláthatóságával kapcsolatos kezdeményezés váltotta ki. Soros haragját sokkal inkább az a tény váltotta ki, hogy a magyar kormány az amerikai pénzember által a legfontosabbnak tekintett ügynek az útjában áll: azzal, hogy az illegális migránsok korlátlan számban történő Európába juttatását célzó terv megvalósítását lehetetleníti el a szigorú határvédelemmel.

888.hu: Soros Györgyöt, a világ tőzsdéin a befektetési alapokat képviselő spekulánst milyen okból fogadhatta az Európai Bizottságának vezetése? A találkozók körüli titkolózás - az átláthatóságra oly kényes uniós intézményekkel - pedig további kérdéseket vet fel.

Gyürk András: Több szempontból is megdöbbentő az, ami történt.  Az EU vezető tisztségviselői egy olyan hírhedt spekulánssal tárgyaltak, aki a saját haszna érdekében bizonyítottan sok millió ember életét tette tönkre a világ tőzsdéit célzó ügyleteivel. Közismert róla, hogy ő döntötte be az angol fontot, Franciaországban bírósági ítélet marasztalta el a törvénytelen tőzsdei manipulációi miatt. Ez a spekuláns Magyarországon, amikor a legnehezebb pillanatai voltak a pénzügyi válságnak, akkor ahelyett, hogy segített volna, ő inkább megtámadta az OTP-t, ami miatt százmilliós nagyságrendű büntetést kellett fizetnie. Most pedig ennek az embernek a fogadására azonnal felsorakozott az Európai Bizottság teljes vezetése.  

Az különösen elfogadhatatlan a történetben, hogy Sorossal ráadásul zárt ajtók mögött és teljes titoktartás mellett tárgyaltak az uniós vezetők."

 A milliárdos amerikai pénzembert egy hátsó bejáraton keresztül csempészték be a Bizottság épületébe, hogy korlátozzák annak lehetőségét, hogy a sajtó felvételeket készíthessen a találkozóról, illetve, hogy a média kérdéseket tehessen fel neki. Semmit nem lehet tudni arról, hogy mi is hangzott el Soros brüsszeli tárgyalásain. Az elmúlt időszak történései alapján az ugyanakkor egészen biztosan kijelenthető, hogy a pénzügyi spekuláns alapvetően Magyarországgal és az illegális migrációval kapcsolatos ügyekről tárgyalhatott az uniós bürokratákkal.

888.hu: Mi várható azután, ha ismét kudarcot vall a Soros és a vele szövetséges balliberális politikai erők együttes támadása? A ballib erők által Magyarország ellen követelt legsúlyosabb szankciók eddig elmaradtak. Hol nyithatnak legközelebb új frontvonalat Magyarország ellen? Az Európai Parlamentben a baloldali frakciók kérésére lefolytatott újabb vitán Orbán Viktor egyértelműen sikeresen védte meg a kormány politikáját az alaptalan támadásoktól. Milyen területen számíthat a magyar kormány a következő támadásra?

Gyürk András: Az elmúlt időszak történéseinek egyik legfontosabb hozadéka, hogy láthatóvá vált az a hálózat, amit Soros üzemeltet. Azt már korábban is lehetett sejteni, hogy melyek azok a főbb szervezetek és kik azok a személyek, amelyek és akik kötődnek valamilyen módon a Soros nevével fémjelzett pénzügyi birodalomhoz és politikai hálózathoz. Az utóbbi időben felgyorsult a Soros-hálózat mibenlétét ismertté tevő folyamat. Egymás után, egyre több információra derül fény arra vonatkozóan, hogy mely médiumokat és szervezeteket is finanszírozza Soros György. Így a konfliktus mostani intenzív eseményeinek a mi szempontunkból nézve kedvező és azonnali velejárójaként a Soros által elindított támadás minden eddiginél pontosabban megmutatta azt, hogy milyen erők és szereplők azok, akik kiállnak az illegális bevándorlás feltétlen támogatása mellett.

888.hu: Az MTI tudósítása szerint Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárt (EPP) szombati ülésén úgy fogalmazott, hogy kormánya teljes mértékben eleget kíván tenni az Európai Bizottság (EB) által a magyar felsőoktatási törvény módosítása kapcsán támasztott feltételeknek.  A Siegfried Muresan, a Fideszt is a soraiban tudó Európai Néppárt (EPP) szóvivője által elmondottak alapján milyen konkrét magyar kormányzati javaslat várható?

Gyürk András: A Bizottságnál most már nem az oktatás szabadságát kérik számon rajtunk, hanem a szolgáltatások szabad áramalása felől közelítik meg a kérdést. Ez pedig egy gazdasági jellegű kérdéskör, ami azt jelenti, hogy - számos hasonló ügy eddigi tapasztalata alapján - a szokásos eljárásrendet végigjárva végül biztos, hogy valamilyen megállapodásra fogunk jutni. A Magyarországot most támadó Soros-hálózat, valamint az őt támogató politikai erők a Soros-egyetem, a nemzeti konzultáció és a civil átláthatósági kezdeményezés ügyei számukra inkább mellék hadszíntereket jelentenek.

Az, ami igazán fontos a számukra, az annak az elérése, hogy megszüntessék az illegális bevándorlók tömeges Európába juttatásának a legfőbb akadályát képező magyar kormányzati ellenállást."

Egyértelmű, hogy nem véletlenül sokszorozták meg éppen most és egyszerre az illegális migráció támogatói a Magyarország elleni erőfeszítéseiket.  Az Európai Bíróság hamarosan elkezdi a betelepítési kvóta végrehajtása elleni magyar beadvány tárgyalását, ugyanakkor pedig az Európai Unió Tanácsa - a kiszivárgott tervek szerint - most nyáron már egy felső korlát nélküli kvótarendszer révén tenné kötelezővé az illegális migránsok befogadását. Ez a törekvés a legfenyegetőbb.


888.hu: A brüsszeli balliberális politikai pártok és a globális Soros-hálózat szövetségének az agresszív fellépése ellen hogyan és kik léphetnek fel sikeresen? Kitől tarthat Soros, aki megakadályozhatja őt abban, hogy a nemzetállamokat felszámolva létrehozza a világ összes illegális migránsát nyitott határokkal váró Európai Egyesült Államokat?

Gyürk András: A mostani konfliktussal sok új információ derült ki a Soros-hálózat működéséről, a kapcsolati háló szereplőiről. Egyre több mindent tud meg róla az egész világ és az európai közvélemény is. A közép-európai országokban is nyilvánosságot kaptak most a Soros-hálózat valódi működésének eddig titkolt és ismeretlen összefüggései, ami miatt nagy valószínűséggel felmerül majd valamilyen közös fellépés iránti igény. A visegrádi országok szerintem valamilyen formában mindenképpen fel fognak lépni a nemzetállami szuverenitást csorbítani, azt megnyirbálni akaró szándékkal szemben. Az amerikai milliárdos hálózata egyébként nem csak az Európai Unión belül tesz meg minden tőle telhetőt az illegális migráció útjában álló korlátok lebontásáért, hanem például Macedóniában is. Aggasztó és figyelmet érdemlő az a válsághelyzet, ami ott egyáltalán nem véletlenül alakult ki, hanem egy olyan, jól megszervezett európai léptékű akció részeként, amelynek fő célja az illegális bevándorlásnak gátat szabó európai határvédelem lerombolása.

888.hu: Reális annak a lehetősége, hogy a Soros-hálózat Magyarországon is támogatást nyújtson vagy esetleg saját maga szervezzen olyan tüntetéseket, utcai rendbontásokat, amelyek alkalmazása a sajtóhírek szerint Ukrajnában vagy legutóbb Macedóniában is válsághelyzetet idézett elő? 

Gyürk András: Nem lehet nem észrevenni az egyértelmű párhuzamokat, ha összehasonlítjuk a Macedóniában és nálunk is tevékenykedő szervezetek mozgását. Amerikában pedig nyilvánosságra kerültek olyan profi útmutatók is, amelyeket a liberális rendbontóknak készítettek, és részletesen leírják, hogy mit és hogyan csináljanak egy-egy akció során. Én azt gondolom, hogy Magyarország, a magyar társadalom jóval erősebb annál, hogy ilyen eszközökkel, ilyen módszerekkel szét lehetne zilálni. Az eddigi hazai és nemzetközi tapasztalatok pedig segítséget nyújtanak abban, hogy megfelelő válaszokat tudjunk adni a provokatív akciókra. Minél nagyobb nyilvánosságot kapnak a provokátorok, annál hiteltelenebbek lesznek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Viktor: az országnak működnie kell, másképp védekezünk, mint tavasszal

Orbán Viktor: az országnak működnie kell, másképp védekezünk, mint tavasszal

A vírus második hullámában vagyunk, most felkészültebbek vagyunk, mint tavasszal – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlésben.

Magyar áttörés a koronavírus kutatásában

Magyar áttörés a koronavírus kutatásában

A Semmelweis Egyetem kutatóinak a világon az elsők között sikerült megvizsgálni az aktív, fertőzőképes koronavírus szerkezetét. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által támogatott kutatás eredményei szerint az öngyógyító vírus az egyik legrugalmasabb biológiai organizmus lehet.

A baloldal már azt sem tudja mit hazudjon, ha a vírusról van szó

A baloldal már azt sem tudja mit hazudjon, ha a vírusról van szó

Ezek semmiből sem tanulnak. De, tényleg! A baloldal minden nap bebizonyítja, hogy nem lehet rá számítani továbbra sem segít a járványellenes védekezésben, ahogy az első hullám idején, most is csak a gáncsoskodással van elfoglalva.

Operatív törzs: a szabályok betartásával elkerülhetőek a szigorúbb korlátozások

A napi életet korlátozó szigorítások elkerülése érdekében a bevezetett szabályokat komolyan kell venni. Magyarország és az egészségügy a járványügyi készültség állapotában van – derült ki az Operatív Törzs hétfői tájékoztatóján. 

Újból üzembe helyezik a Dél-Pesti Centrumkórház sátorrendszerét

Újból üzembe helyezik a Dél-Pesti Centrumkórház sátorrendszerét

Újból üzembe helyezik a Dél-Pesti Centrumkórház (DPC) sátorrendszerét, amelyben a koronavírus-fertőzöttek előzetes szűrését végzik.

Ősztől a 7. osztályos fiúknak is ingyenes lesz a HPV-elleni oltás

Ősztől már nem csak a lányok, hanem a fiúk is igényelhetik.

Közleménnyel válaszoltak a lázadozó volt SZFE vezetésnek

Közleménnyel válaszoltak a lázadozó volt SZFE vezetésnek

Felszólította a Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriuma az indulatokat felszító tanárokat, hogy biztosítsák a tanulni kívánó diákságnak az oktatást.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére