Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gajdics Ottó a Niedermüller-ügyről a 888-nak: „ő a rasszista, ő a kirekesztő, ő a náci”

888.hu

2020.01.30. 16:08

888.hu: Miről szól Niedermüller ügye?

Gajdics: Ez a tipikus esete annak, amikor a bolsevizmus találkozik a liberalizmussal. A bolsevikoktól már megszoktuk, hogy azzal vádolják az embert, amit ők maguk követtek el, az aztán meg végképp mindennek a teteje, amikor a liberális ehhez hozzáteszi a saját világról alkotott degenerált képét, és ez így ötvözve jött ki Niedermüller száján, aki szerint mi a rasszisták, kirekesztők, fasiszták, nácik, meg nem tudom én, hogy micsoda borzalmas képződmények vagyunk, méghozzá azért, mert fehérek vagyunk, heteroszexuálisak vagyunk, férfiak vagyunk és van köztünk még néhány nő is. S még azt nem is mondta így ki, de a korábbi megnyilatkozásait látva szerintem neki az fáj a legjobban, hogy mi magyarok vagyunk. Innen kezdve aztán vége mindennek, mert akkor ő bizonyítva látja, hogy nácik vagyunk. Mert aki nemzeti alapon határozza meg az identitását, az számukra náci. Közben meg nem veszi észre, hogy mikor erről beszél, a vegytiszta formáját valósítja meg annak, amivel bennünket vádol. Tehát ő a rasszista, ő a kirekesztő, ő a náci.

888.hu: Nem hiányzik neked Gyurcsány elhatárolódása?

Gajdics: Az a helyzet, hogy nekem nem hiányzik. Mi szerintem ne essünk abba a hibába, hogy olyasmit várunk el tőlük, ami számunkra evidens és kötelező, mert ha az ember hülyeséget csinál, azt megbánja, bocsánatot kér érte és utána vezekel, ők viszont ezt az egészet nem is ismerik. Ezek ezt régen kihajították. Ők azt csinálják, amit akarnak. És azt csinálnak velünk is, amit akarnak, és nekünk ezt tűrnünk kell, mert ha meg merünk nyikkanni, akkor kezdődik ez az ördögi kör elölről. Nézd majd meg, majd most a tüntetés után is mi leszünk az agresszívak, mert felrúgjuk a társadalmi békét azért, mert azt mertük mondani, hogy: „hékás, álljon már meg a menet, ne csináljátok már ezt velünk!”. Egész egyszerűen elképesztőek ezek a figurák.

Fotó: Kozma Zsuzsi

888.hu: Európából se hallani elhatárolódást, miért nem?

Gajdics: Nagyon jó kérdés, mert ha kicseréljük a fehéret színes bőrűre, a keresztényt zsidóra vagy muszlimra, a heteroszexuálisat nem heteroszexuálisra, akkor Magyarországra rögtön bevonulnak az ENSZ-csapatok és azonnal kizárnak minket mindenhonnan, mondván: itt dúl a rasszizmus, az antiszemitizmus, a nácizmus, meg nem tudom én micsoda. És nem veszik észre, amikor ők a keresztény fehér embert bélyegzik meg ugyanilyen módon, az dettó ugyanaz. Én nem értem ezt a világot.

888.hu: Szerinted a tiltakozás hatására lemond Gyurcsány embere?

Gajdics: Dehogyis. Ehhez lelkiismeret kellene. Az ateista, a materialista, amilyen ő, nem ismeri ezt az egész problémakört. Őszerinte ő nem csinált semmit sem. Ő csak elmondta, amit gondol egy veszélyes ideológiáról. Mit is tudna megbánni. Az olyan ember, akinek nincs lelkiismerete, annak lelkiismeret-furdalása sincs, és így nincs mit megbánnia sem. Ez ugyanaz a probléma, hogy ne nevezzük hazaárulóknak azokat, akik az Európai Unióban rendre feljelentgetik Magyarországot, mert akinek hazája nincs, az hazaáruló sem lehet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Emberek halálával hergel a 444 az oltások ellen

Emberek halálával hergel a 444 az oltások ellen

441 ember halt Magyarországon azután, hogy beoltották – olvasható a 444.hu címlapján előkelő helyen szereplő cikk címében.

Magukat nőnek érző férfiak női rabokat erőszakolnak, óvszerosztásba kezdtek

Magukat nőnek érző férfiak női rabokat erőszakolnak, óvszerosztásba kezdtek

Egy idén hatályba lépő törvény szerint azok a fogvatartott férfiak, akik nőnek érzik magukat kérhetik női börtönökbe való áthelyezésüket. Erre már több példa is akadt, ám az áthelyezett férfiak közül sokan erőszakoskodni kezdtek a női foglyokkal. Válaszul a szexuális bántalmazásokra az intézetekben óvszereket, fogamzásgátló szereket és abortusz tablettákat kezdtek el biztosítani a fogvatartottaknak – írja a V4NA pénteken.

Ötpontos LMBTQ-programmal állt elő a Momentum

Ötpontos LMBTQ-programmal állt elő a Momentum

Engedélyezné az azonos nemű párok házasságát és örökbefogadási jogát, támogatná a nemátalakítást, ráadásul a szexuális propagandát is beengedné az iskolákba a Momentum Mozgalom ötpontos LMBTQ-programja. Fekete-Győr András hangsúlyozta: pártja ilyen Magyarországot fog építeni a 2022-es kormányváltás után – erről a Magyar Nemzet írt.

Orbán Viktor: Magyarország ma egy nyitott ország

Orbán Viktor: Magyarország ma egy nyitott ország

Ilyenkor mindenki hazagondol. Én is arra gondoltam, hogyha Magyarország rendezné ezt az olimpiát, akkor semmi akadálya nem lenne annak, hogy ez normális körülmények között és nyitottan valósuljon meg – mondta Orbán Viktor legfrissebb Facebook-videójában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére