Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gajdics Ottó a Niedermüller-ügyről a 888-nak: „ő a rasszista, ő a kirekesztő, ő a náci”

888.hu

2020.01.30. 16:08

888.hu: Miről szól Niedermüller ügye?

Gajdics: Ez a tipikus esete annak, amikor a bolsevizmus találkozik a liberalizmussal. A bolsevikoktól már megszoktuk, hogy azzal vádolják az embert, amit ők maguk követtek el, az aztán meg végképp mindennek a teteje, amikor a liberális ehhez hozzáteszi a saját világról alkotott degenerált képét, és ez így ötvözve jött ki Niedermüller száján, aki szerint mi a rasszisták, kirekesztők, fasiszták, nácik, meg nem tudom én, hogy micsoda borzalmas képződmények vagyunk, méghozzá azért, mert fehérek vagyunk, heteroszexuálisak vagyunk, férfiak vagyunk és van köztünk még néhány nő is. S még azt nem is mondta így ki, de a korábbi megnyilatkozásait látva szerintem neki az fáj a legjobban, hogy mi magyarok vagyunk. Innen kezdve aztán vége mindennek, mert akkor ő bizonyítva látja, hogy nácik vagyunk. Mert aki nemzeti alapon határozza meg az identitását, az számukra náci. Közben meg nem veszi észre, hogy mikor erről beszél, a vegytiszta formáját valósítja meg annak, amivel bennünket vádol. Tehát ő a rasszista, ő a kirekesztő, ő a náci.

888.hu: Nem hiányzik neked Gyurcsány elhatárolódása?

Gajdics: Az a helyzet, hogy nekem nem hiányzik. Mi szerintem ne essünk abba a hibába, hogy olyasmit várunk el tőlük, ami számunkra evidens és kötelező, mert ha az ember hülyeséget csinál, azt megbánja, bocsánatot kér érte és utána vezekel, ők viszont ezt az egészet nem is ismerik. Ezek ezt régen kihajították. Ők azt csinálják, amit akarnak. És azt csinálnak velünk is, amit akarnak, és nekünk ezt tűrnünk kell, mert ha meg merünk nyikkanni, akkor kezdődik ez az ördögi kör elölről. Nézd majd meg, majd most a tüntetés után is mi leszünk az agresszívak, mert felrúgjuk a társadalmi békét azért, mert azt mertük mondani, hogy: „hékás, álljon már meg a menet, ne csináljátok már ezt velünk!”. Egész egyszerűen elképesztőek ezek a figurák.

Fotó: Kozma Zsuzsi

888.hu: Európából se hallani elhatárolódást, miért nem?

Gajdics: Nagyon jó kérdés, mert ha kicseréljük a fehéret színes bőrűre, a keresztényt zsidóra vagy muszlimra, a heteroszexuálisat nem heteroszexuálisra, akkor Magyarországra rögtön bevonulnak az ENSZ-csapatok és azonnal kizárnak minket mindenhonnan, mondván: itt dúl a rasszizmus, az antiszemitizmus, a nácizmus, meg nem tudom én micsoda. És nem veszik észre, amikor ők a keresztény fehér embert bélyegzik meg ugyanilyen módon, az dettó ugyanaz. Én nem értem ezt a világot.

888.hu: Szerinted a tiltakozás hatására lemond Gyurcsány embere?

Gajdics: Dehogyis. Ehhez lelkiismeret kellene. Az ateista, a materialista, amilyen ő, nem ismeri ezt az egész problémakört. Őszerinte ő nem csinált semmit sem. Ő csak elmondta, amit gondol egy veszélyes ideológiáról. Mit is tudna megbánni. Az olyan ember, akinek nincs lelkiismerete, annak lelkiismeret-furdalása sincs, és így nincs mit megbánnia sem. Ez ugyanaz a probléma, hogy ne nevezzük hazaárulóknak azokat, akik az Európai Unióban rendre feljelentgetik Magyarországot, mert akinek hazája nincs, az hazaáruló sem lehet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére