Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ferencz Orsolya a 888-nak: Az egész életünk a tét

888.hu

2022.04.03. 15:00

Én édesanya vagyok, a fiam tizenhét éves. Nem azért szültem a világra, hogy értelmetlenül, idegen háborúban, idegen érdekekért, az áruló, kommunista baloldal újabb hazaárulása miatt az életét esetleg elveszítse – nyilatkozta lapunknak Ferencz Orsolya, a Fidesz–KDNP képviselője, űrkutatásért felelős miniszteri biztos.

 

888.hu: Önnek személyesen mi a választás tétje?

Ferencz Orsolya: Ennek a választásnak a tétje soha nem látott magasságokba emelkedett. Az egész életünk a tét. Néhány héttel ezelőtt még azt mondhattuk, hogy az életünk minősége, a családról alkotott elképzelésünk, a családtámogatási rendszer, a jóllétünk, a gazdasági stabilitás volt a tét.

Sajnos azonban mióta az ukrán-orosz fegyveres konfliktus kitört, a magyar baloldal bemutatta háborúpártiságát, azt, hogy bármikor hajlandó külföldi parancsszóra, Magyarország érdekeivel szembehelyezkedve, magyar embereket egy fegyveres konfliktusba belelökni. Ettől kezdve az életünk fizikailag is a tétje lett ennek a választásnak. Én édesanya vagyok, a fiam tizenhét éves. Nem azért szültem a világra, hogy értelmetlenül, idegen háborúban, idegen érdekekért, az áruló, kommunista baloldal újabb hazaárulása miatt az életét esetleg elveszítse. Ez egy olyan ár, amit a józan ember nem fog megfizetni a baloldal ámokfutásáért.

 

888.hu: Mit tart a jobboldal igazi erősségének jelen helyzetben?

Ferencz Orsolya: Jelen helyzetben a jobboldalnak a legnagyobb erőssége az értékközpontúság és az egységesség. Tehát egységesek vagyunk és igazi, létező értékeket állítottuk a középpontba. Az értékeket pedig tisztán artikuláljunk, nem árulunk zsákbamacskát. Magyarország érdekei vannak az első helyen. A nemzet megmaradása fizikailag, lelkileg és gazdaságilag egyaránt.

A kommunisták és liberálisok kudarcos kormányzása után szegénységet és gazdasági csődöt örökölt meg a keresztény-konzervatív Fidesz kormány. Ezért az elmúlt tizenkét évben mindent megtett, hogy helyrehozza baloldal által okozott károkat. Kiemelte a csődből az országot, stabilizálta és egy emelkedő pályára állította a gazdaságot. Ez azt jelentette, hogy Magyarországon anyagilag is mindenki előrébb tudott lépni az életében.

Emellett az értékközpontúságában a családot, a hagyományt, a belső értékeket előre helyezve tisztán artikulálja azt is, hogy az apa férfi, az anya nő, a gyermek pedig a legnagyobb érték.

Konzekvensen képviseli Magyarország érdekeit akkor is, amikor egy eszkalálódó háborús helyzetben kizárólag az ország érdekeit tartja szem előtt és a béke pártjára áll. Mindezt úgy, hogy megőrizze Magyarország gazdasági lehetőségeit is, megálljt parancsolva az olyan szankciós politikának, amely napok alatt térdre kényszerítené az egész magyar gazdaságot.

 

888.hu: Anyaként fontosnak tartja a gyermekvédelmi népszavazást?

Ferencz Orsolya: Rendkívül fontosnak tartom. Ez a gender-őrület egyáltalán nem fikció, sokan bele akarják erőszakkal erőltetni ezeket a képtelen gondolatokat a gyermekeinkbe. Pedig ez nem más, mint teljességgel tudománytalan tévhitek kusza gyűjteménye. Sajnos bizonyos nagyon erős gazdasági háttérrel rendelkező körök az LMBTQ-lobbi szervezeteket használják fel arra, hogy a gyermekek tudatát átprogramozzák. Nekik semmi keresnivalójuk nincs a gyermekeink szexuális nevelésének környékén, pláne nem a szülők beleegyezése nélkül.

A szülők kezéből nem szabad és nem lehet kivenni a gyermekek nevelését és annak felelősségét. Ennek megerősítéséhez – tekintettel az Európai Unió baloldal által uralt politikai nézeteire– egy nagy legitimitású népszavazással tudunk hangot adni.

Reménykeltő hír viszont az, ahogy a Florida állam a magyar gyermekvédelmi törvényhez nagyon hasonló szabályozást fogadott el. Azaz kitiltja az iskolákból az erőszakos LMBTQ-indoktrinációt.

 

888.hu: Miért fontos, hogy vasárnap mindenki elmenjen szavazni?

Ferencz Orsolya: Mindenkinek állampolgári kötelezettsége az, hogy részt vegyen a döntésekben, amikor csak lehetősége van rá. A szavazatával mindenki leteheti a garast az asztalra. A tét pedig az elmúlt harminc évben nem volt ilyen magas. Sosem volt még ilyen súlya egy választásnak.

Aki nem kíván részt venni a választáson, az később semmilyen módon ne panaszkodjon, ha neki kedvezőtlen változások jönnek a választás miatt. Ha a baloldalon múlna, újra beköszöntene a Gyurcsány-korszak megszorító politikája. Most mindannyiunkat megkérdeznek, minden magyar választópolgárt. Lehetőség van választani, ezt pedig mindegyikünknek meg is kell tennie. Az országnak előre kell mennie!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére