Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dibusz Dénes a 888-nak: „Bízom benne, hogy a Fidesz-KDNP nyeri a választást.”

Horváth K. József

2022.04.02. 15:00

A fejlesztéseket és a fejlődést látva, amit az elmúlt években nyomon tudtam követni, nyilvánvaló, hogy a sportolók számára az az optimálisabb, ha a jelenlegi kormány nyeri a választást – nyilatkozta lapunknak Dibusz Dénes, a Ferencváros és a válogatott nagyszerű kapusa. 888.hu-interjú

 

888.hu: Mit vársz a vasárnapi választástól?

Dibusz Dénes: Úgy látom, hogy kiélezett küzdelem lesz. Mindkét oldal megpróbálja az utolsó erőtartalékait mozgósítani, a szavazókat meggyőzni. Én is kíváncsian várom, mi lesz majd a végkifejlet.

 

888.hu: A válogatott észak-írek elleni 1–0-ás győzelme sokak szerint javított a sportszerető társadalom hangulatán. Lehet ennek olyan hatása, hogy a választás végkimenetele az ízlésed szerinti eredménnyel végződjön?

DD: Az nyilvánvaló, hogy a jelenlegi kormány nagy áldozatokat hozott a labdarúgás érdekében, s komolyan támogatja a sportot, a sportágat. Ezáltal ezzel az én életemet is segíti. Bízom abban, hogy mi is a szereplésünkkel – mind a válogatottal, mind a Fradival – tudjuk bizonyítani ennek létjogosultságát.

 

888.hu: Sportág szempontjából miért fontos, hogy a Fidesz-KDNP nyerje a választást?

DD: Ha a baloldal nyerné a választásokat, akkor valószínűleg ők másként állnának a sporthoz. A fejlesztéseket és a fejlődést látva, amit az elmúlt években nyomon tudtam követni, nyilvánvaló, hogy a sportolók számára az az optimálisabb, ha a jelenlegi kormány nyeri a választást.

 

888.hu: Te a kampányban kiállsz Böröcz László képviselőjelölt mellett. Ez ritkaság a sportolók között. Miért voltál ilyen bátor?

DD: Amennyire én őt megismertem, hasonlóan gondolkodik, mint ahogy én is. Én szintén a kilencedik kerületben élem az életem jó részét. Támogatásom azt mutatja, hogy az általa képviselt értékekkel teljes mértékben egyetértek.

 

888.hu: Tehát a nemzet, haza, család értékvilággal, kultúrkörrel?

DD: Igen, így van.

 

888.hu: Látsz esélyt arra, hogy a Fidesz nyerjen?

DD: Ezt én nehezen tudom megítélni, de bízom benne, hogy a Fidesz-KDNP megnyeri a választást.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére