Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dibusz Dénes a 888-nak: „Bízom benne, hogy a Fidesz-KDNP nyeri a választást.”

Horváth K. József

2022.04.02. 15:00

A fejlesztéseket és a fejlődést látva, amit az elmúlt években nyomon tudtam követni, nyilvánvaló, hogy a sportolók számára az az optimálisabb, ha a jelenlegi kormány nyeri a választást – nyilatkozta lapunknak Dibusz Dénes, a Ferencváros és a válogatott nagyszerű kapusa. 888.hu-interjú

 

888.hu: Mit vársz a vasárnapi választástól?

Dibusz Dénes: Úgy látom, hogy kiélezett küzdelem lesz. Mindkét oldal megpróbálja az utolsó erőtartalékait mozgósítani, a szavazókat meggyőzni. Én is kíváncsian várom, mi lesz majd a végkifejlet.

 

888.hu: A válogatott észak-írek elleni 1–0-ás győzelme sokak szerint javított a sportszerető társadalom hangulatán. Lehet ennek olyan hatása, hogy a választás végkimenetele az ízlésed szerinti eredménnyel végződjön?

DD: Az nyilvánvaló, hogy a jelenlegi kormány nagy áldozatokat hozott a labdarúgás érdekében, s komolyan támogatja a sportot, a sportágat. Ezáltal ezzel az én életemet is segíti. Bízom abban, hogy mi is a szereplésünkkel – mind a válogatottal, mind a Fradival – tudjuk bizonyítani ennek létjogosultságát.

 

888.hu: Sportág szempontjából miért fontos, hogy a Fidesz-KDNP nyerje a választást?

DD: Ha a baloldal nyerné a választásokat, akkor valószínűleg ők másként állnának a sporthoz. A fejlesztéseket és a fejlődést látva, amit az elmúlt években nyomon tudtam követni, nyilvánvaló, hogy a sportolók számára az az optimálisabb, ha a jelenlegi kormány nyeri a választást.

 

888.hu: Te a kampányban kiállsz Böröcz László képviselőjelölt mellett. Ez ritkaság a sportolók között. Miért voltál ilyen bátor?

DD: Amennyire én őt megismertem, hasonlóan gondolkodik, mint ahogy én is. Én szintén a kilencedik kerületben élem az életem jó részét. Támogatásom azt mutatja, hogy az általa képviselt értékekkel teljes mértékben egyetértek.

 

888.hu: Tehát a nemzet, haza, család értékvilággal, kultúrkörrel?

DD: Igen, így van.

 

888.hu: Látsz esélyt arra, hogy a Fidesz nyerjen?

DD: Ezt én nehezen tudom megítélni, de bízom benne, hogy a Fidesz-KDNP megnyeri a választást.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére