Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Deutsch Tamás: Minél nagyobb Magyarországon a nyomás, annál nagyobb lesz az ellenállás

Vincze Viktor Attila

2019.01.20. 13:37

A májusi európai parlamenti választásig még sok õrült elõterjesztésére számíthatunk a vesztét érzõ bevándorláspárti erõktõl az uniós parlamentben - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozó Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselõje szerint a tömeges migrációt akaró brüsszeli politika most a hajdani kommunistákhoz hasonlóan olyan kiforgatott jelentésû szavak mögé rejti a valódi céljait, mint a szolidaritás és humanitárius segítségnyújtás. A fideszes politikus szerint a migráció támogatói csak növelik a magyarok ellenállását azzal, hogy egyre durvább eszközökkel támadják Magyarországot.

Vincze Viktor Attila: Az EP két abszurd, felháborító döntést is hozott a napokban. Egyrészt úgy döntött, hogy a 2021-27 közötti uniós költségvetési időszakban a jelenlegi mértékhez képest megháromszorozza – 1,8 milliárd euróra, azaz mintegy 600 milliárd forintra emeli – azt a forrást, amelyből "a Soros György hálózatához tartozó álcivil" szervezetek támogathatók. Másrészt pedig egy javaslat a jogállamisági feltételek teljesülésétől tenné függővé a jövőben az uniós források kifizetését. Mi indokolhatta ezeknek a kifejezetten Magyarországgal szembeni gumiszabályoknak az EP-n belüli megszavazását még az uniós választás előtti utolsó pillanatokban?

Deutsch Tamás: Kapuzárási pánik lett úrrá az unió bevándorláspárti vezetőin és az Európai Parlament bevándorláspárti többségén, mert egyre inkább azt érzik, hogy elveszíthetik májusban az európai parlamenti választásokat. Az már most borítékolható, hogy a jelenlegihez hasonló mértékű bevándorláspárti többség nem lesz az új parlamentben, ha egyáltalán lesz még bevándorláspárti többség. És egészen biztosnak tűnik az is, hogy a választás után az Európai Bizottság sem lesz ennyire egyöntetűen a tömeges illegális migrációt támogató testület. Hiszen az új lengyel, magyar, olasz vagy osztrák biztos a jelenlegi Európai Bizottság bevándorláspárti politikájához képest nyilvánvalóan markánsan eltérő, bevándorlásellenes álláspontot fog képviselni. A választások előtti utolsó európai parlamenti ülésig még három hónapja van a bevándorláspártiaknak, hogy az utolsó, őrültebbnél őrültebb előterjesztéseiket is megpróbálják áterőltetni az EP-n, ezekkel is zsarolva a tömeges illegális migrációt elutasító közép-európai országokat. Azt gondolom, hogy fogunk még látni bőven a cifrábbnál is cifrább bevándorláspárti javaslatokat.

Vincze Viktor Attila: Az uniós fejlesztési kifizetéseknek a jogállamiság érvényesüléséhez való kötése ténylegesen létező jogi feltételeknek a teljesüléséről szól, vagy inkább csak a gumiszabályok alapján számonkérhető zsarolási potenciálról?

Deutsch Tamás: Primitív és erőszakos módon azt mondják, ha nem fogadsz be migránsokat, akkor nem kapsz uniós fejlesztési forrásokat. Ez a lényege ennek a most elfogadott parlamenti határozatnak, ami hivatalosan úgymond a jogállamisághoz köti a fejlesztési pénzek kifizethetőségét. Az egész hátterében pedig gyakorlatilag az orwelli Állatfarmban megismert logika áll, miszerint négy láb jó, két láb rossz. Azaz, ha bevándorláspárti politikát folytatsz, akkor rendben van a jogállamiságod, ha viszont nem, akkor a te országodban bizony az egész jogállamiság romokban hever, és erre hivatkozva még az uniós forrásokat is el lehet venni. A liberálisnak hazudott politika bajnokai pedig azért sem szeretnek minket, közép-európaiakat, mert mi még pontosan emlékszünk a kommunizmus idejéből arra, hogy egy diktatórikus rendszer hogyan forgatta ki a szavakat az igazi jelentésükből. Európában most ugyanez zajlik, amikor az európai elit a legaljasabb politikai célok elfedése érdekében a jóérzésű emberek számára pozitív jelentéstartalommal bíró szavakat forgatja ki. Sorosék sem azt mondják, amit csinálnak, hiszen szerintük ők csak egyszerűen humanitárius segítséget nyújtanak a nehéz sorsú embereknek, közben ők maguk szervezik a tömeges illegális migrációt. Hol a szolidaritásról, hol az európai értékek védelméről, hol pedig a jogállamiságról beszélnek, de valójában az a céljuk, hogy megbüntessenek minket azért, mert nem vagyunk hajlandóak a hazánkba migránsokat beengedni. 

Vincze Viktor Attila: Ez a két legutoljára és láthatóan sebtében összehozott EP-határozat mennyire állja ki a jogszerűség próbáját? Nincs szó túlhatalomról, hatáskörök túllépéséről és az uniós alapszerződés semmibevételéről az esetükben?

Deutsch Tamás: Mindkettő parlamenti határozat jogilag aggályosnak tűnik, ezért azok jogszerűségét feltétlenül meg kell vizsgálni. Az Európai Bizottság működését világos szabályok határozzák meg, de a sorosista szervezeteknek odaadni szándékozott extra uniós anyagi támogatással az Európai Bizottság valójában a tevékenységének egy részét kiszervezné ezekhez az álcivil szervezetekhez, ez pedig felveti a jogszerűség kérdését. Ugyanakkor ezzel a kérdéssel kapcsolatban azt is fontos megjegyezni, hogy az EU-ban biztosan nem lesz elfogadva egy olyan hétéves keretköltségvetés, amely 1,8 milliárd eurót akar adni a sorosista és migrációtámogató szervezeteknek, a különböző álcivil aktivista hálózatoknak, mert ehhez az Európai Tanácsban teljes egyetértésre van szükség, és borítékolhatóan nem egyedül a magyar miniszterelnök fogja majd ellenezni a Soros-féle szervezetek európai uniós finanszírozását. 

Vincze Viktor Attila: A magyar ellenzék szánalmas és szégyenteljes módon ismételten megszavazta a Magyarországgal szemben kitalált javaslatokat az EP-ben. Mi értelme ennek?

Deutsch Tamás: A magyar ellenzék egyrészt egyértelműen bevándorláspárti, másrészt egyáltalán nincs meg az általuk régóta vágyott politikai sikerükhöz szükséges társadalmi támogatottságuk. Ezért az ő politikai krédójuk az, hogy azokat a Magyarországon kívül megfogalmazódó politikai törekvéseket kell támogatniuk, amelyek az ENSZ, az EU vagy egyes tagállamok részéről politikai nyomásgyakorlásként megjelennek hazánkkal szemben. A magyar ellenzék szerint nekik a külső nyomásgyakorlást kell erősíteniük egészen addig, amíg így egyszer csak meg nem teremtődik számukra a hatalomra kerülés lehetősége.

Vincze Viktor Attila: Milyen politikai húzásokra és fordulatokra lehet még számítani az EP-választási kampány hajrájában Magyarország ellenfeleitől?

Deutsch Tamás: A Magyarországgal szembeni nyomásgyakorlás egyik formája az is, hogy míg Franciaországban hónapok óta százezres tömegtüntetések vannak, ahol folyamatosan durva erőszakkal lépnek fel a rendőrök a tüntetőkkel szemben, addig nálunk az utóbbi időben volt néhány 1-2 ezres demonstráció, ahol a tüntetők egy csoportja támadt erőszakosan a rendőrökre. Nos míg az előbbivel természetesen egyáltalán nem foglalkozik az Európai Parlament, addig Magyarországgal kapcsolatban már újabb álságos vitanapot terveznek január 30-án. Szerintem a Magyarországot támadó erők ezzel a politizálással hatalmas hibát követnek el, hiszen a mi, magyarok kurucos, szabadságharcos mentalitásúak vagyunk, minél nagyobb a nyomás, annál nagyobb az ellenállás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére