Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az országgyűlési választáson és a gyermekvédelmi népszavazáson dől el Magyarország jövője

Horváth K. József

2021.12.01. 15:05

A választás tétje, hogy visszafordulunk-e a 2010 előtti baloldali világhoz, vagy inkább közösen folytatjuk a magyar Magyarország építését – mondta a 888.hu-nak adott interjúban Németh Szilárd honvédelmi parlamenti államtitkár, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke. Hozzátette: a Fidesz készen áll a folytatásra, nekünk a magyarok érdeke az első. Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra!

 

888.hu: Nemrég Németh Szilárd lángost evett a kiskunhalasi piacon a város alpolgármesterével, és a gyurcsányista Nyugati Fény nevű portál öles betűkkel hozta az oldalán, hogy „Nehogy őt is megedd!” Mit szól ehhez a rendkívül egyszerű reakcióhoz?

Németh Szilárd: Sok magából kivetkőzött ember jár a Facebook-oldalamra mocskolódni, gyűlölködni vagy, ahogy ma divatosan mondják, trollkodni. Ez egy igazi liberálfasiszta-komcsi tempó. A Nyugati Fény, a DK fake news oldala pedig rendszeresen összegyűjti a névtelenség mögé bújó álprofilok nyálcsorgatóinak „mondanivalóit”, és közzé is teszi. Gondolom, a pc-beszéd legnagyobb dicsőségére. Sajnálom, hogy mára nekik csak ennyi maradt a nyugati fényből.

888.hu: Most itt ülünk a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia gyönyörű új épületének egyik termében. Több milliárd forintba került ez a XXI. századi létesítmény. Ennek kapcsán is rengeteg támadás érte Németh Szilárdot, mondván, majd el fog tűnni a pénz, amiből egy fillér sem tűnt el. Nem lehet fogást találni, hiába próbálkoznak?

Németh Szilárd: Ez egy igazi birkózókifejezés. Aki a szőnyegen becsülettel elvégzi az alapozó edzésmunkát, és sportszerűen, de teljes erőbedobással küzd, és nyerni akar, azon nehéz fogást találni. Én ezt tanultam meg a legkedvesebb edzőmtől, Baracsi Imre bá’-tól. Ez a birkózócsarnok önmagáért beszél. Ahogy Hegedűs Csaba, a Mr. Tusnak „keresztelt” olimpiai, világ- és Európa-bajnokunk fogalmazott: a magyar birkózás szentélye. Ma, december 1-jén jön hozzánk Nenad Lalovic, a Nemzetközi Birkózószövetség elnöke, hogy aláírjuk azt a megállapodást, amelyben a KIMBA az utánpótlás nemzetközi módszertani központjává válik. A pandémia kicsit megállított bennünket, de birkózóink a szó minden értelmében összekapaszkodtak, és túllendültünk az első, a második és a harmadik hullámon. És így teszünk ebben a mostani hullámban is, mert azt akarjuk, hogy ne álljon meg a birkózóélet. Az akadémián minden birkózó, edző és munkatárs be van oltva, már a harmadik oltást is felvette a többség. A birkózást szorosan, testközelben űzzük, ezért mi különösen fontosnak tartjuk, hogy a lehető legmagasabb szintű legyen a védettségünk. Ez pedig csak az oltással érhető el.

888.hu: Sok gyerek készül a birkózóéletre itt, az akadémián...

Németh Szilárd: Igen. Szeptemberben közel nyolcvan vidéki birkózópalánta kezdte meg itt az évet, és további hetven budapesti gyerek jár naponta edzeni. Összesen tehát 150 – 14 és 19 év közötti – fiatal jár az akadémia alap-, illetve emelt szintű programjára. Működik a 19–23 évesek, az U23-as korosztály ösztöndíjprogramja is. Egyik patronáltunk a tehetséges és szorgalmas Szőke Alex, aki már a felnőtteknél is komoly eredményeket ért el. Legutóbb világbajnoki ezüstérmes, az olimpián pedig ötödik lett. A vidéki serdülőknek kormányzati támogatásból alakítottunk ki a csepeli Sziget Kollégiumban – a Weiss Manfréd Technikum és Szakképző Iskolával együttműködve – bentlakásos lehetőséget. Magas színvonalú, de csupán átmeneti megoldás. Hiszen az eredeti tervek szerint már készen állna a Duna-parti 150 fős kollégiumunk, ahol a szálláshelyek és tanulószobák mellett könyvtár, étterem, lobby, nagyelőadó, sportorvosi és rekreációs rendelés is szolgálná az ifjú sportolókat, de adott esetben a csepeli kulturális életet is. Rövidlátó, irigy, kárörvendő és hatalmaskodó emberek akadályozták meg eddig az építkezést. Igazi baloldali tempó. Azonban azt remélem, hamarosan túllendülhetünk ezen is. Beindult tehát az élet, nagyon nagy erőkkel dolgozunk. Iskolaszünetben délelőtt és délután is van edzés. Iskolaidő alatt pedig a délutáni, illetve a kora reggeli edzéseket tudjuk megtartani, együttműködve azokkal az iskolákkal, ahova a gyermekeink járnak. Az a lényege az akadémiának, hogy a fiatalok egyszerre tudjanak tanulni, fölkészülni a magánéletükre és edzeni. Ne kelljen föladniuk egyiket sem a másikért.

888.hu: Legutóbb ön védőfelszereléseket vitt a határőröknek. Volt nekik eddig is, miért kellett pluszeszközöket vinni?

Németh Szilárd: Augusztusban a nemzetközi koalíció, amelyet az USA vezetett, éppen az amerikaiak kezdeményezésére, ki kellett hogy vonuljon Afganisztánból. (Megjegyzem, a Magyar Honvédség légiereje, különleges műveleti katonái, felderítői, egészségügyesei – a világon egyedülálló és példamutató módon – mindenkit, aki a NATO-missziónak dolgozott, és kérte kimenekítését – magyart, afgánt egyaránt, összesen 540 főt – sikeresen evakuált.) Szóval a kivonulás következményeként, a tálib hatalomátvétel árnyékában egy nagyon erős migrációs góc keletkezett. Mindenki, aki húsz évig elhitte az amerikaik ígéreteit, és együtt is működött velük, akiket viszont most magukra hagytak, elárultak a nyugati szövetségeseik, azokat üldözik a tálibok, és ők Európa felé veszik az irányt. Óriásira nőtt a migráció, és ez érződik a magyar határon. Aki a Közel-Keletről jön – naponta 30-35 ezer afgán vág neki –, az a nyugat-balkáni útvonalat akarja használni az EU-ba való belépéshez. Iránon, Törökországon keresztül Görögország, Észak-Macedónia, Szerbia, Magyarország. Tehát mi védjük Európát is, a magyar kerítés, honvéd és rendőr áll a vártán, rajtunk múlik Bécs, Berlin, Párizs és Brüsszel, egész Nyugat-Európa békéje, biztonsága. Idén már közel 120 ezer migránst kaptunk el és fordítottunk vissza. Tavaly – egész évben – ez a szám 47 ezer volt, az idei pedig már most a tavalyi négyszerese. Az elfogott és büntetőeljárás alá vont embercsempészek száma mostanra meghaladja az 1100-at, ami 2020-ban összesen 360 volt. Jól látható, hogy a migrációt egyre komolyabban szervezik, támogatják, finanszírozzák, az embercsempészek, Soros NGO-i és a brüsszeli bürokraták egyaránt. Csoportosan, alakzatban jönnek, megtervezett útvonalon, 90 százalékban fiatal férfiak, akiken látszik, hogy valamilyen katonai kiképzést kaptak. Modern kommunikációs és tájékozódási eszközökkel, létrákkal, drótvágókkal vagy éppen nagy hatású, tömegoszlató gázspray-vel vannak felszerelve. Az akcióik is előre megtervezettek. Mindezzel együtt megnőtt az agresszivitásuk is. Megtámadják a határt őrző rendőreinket, honvédeinket, akik már többször szenvedtek sérülést. A migránsok mindent fölhasználnak fegyverként, téglát, követ, botot, faágat, kemény földrögöket, gázspray-t is bevetnek. Kétszer is fémlétrát hajítottak a rendőrautók szélvédőjébe. Bármikor bármilyen tőr, lőfegyver vagy fegyvernek látszó tárgy is előkerülhet. Ezért kellett megerősíteni az ország és Európa védelmét ellátó honvédeink, rendőreink felszerelését.

888.hu: A határon lehet beszélni háborúról? Ezért kellenek a rohamsisakok, a repeszvédő mellények, a kevlárbetétek, plexipajzsok?

Németh Szilárd: A honvédek testi épségének megvédése és a hazáért végzett szolgálatuk maradéktalan teljesítése érdekében rendelte el Ruszin-Szendi Romulusz parancsnok úr az egyéni védőfelszerelés megerősítését.

888.hu: Pontosan mitől védenek ezek?

Németh Szilárd: A polikarbonát pajzs, a kevlársisak tarkó- és arcvédővel, a gumibot és a paprikaspray a tömegoszlatáshoz biztosít kellő védelmet honvédeinknek a támadókkal szemben. A kevlárbetét golyófogó, a repeszálló mellénybe kell betenni. Ezért is hívják hétköznapi nyelven golyóálló mellénynek. Azért van rájuk szükség, mert nagy tömegben, 15-20-25 fős csoportokban is érte már támadás a magyar rendőröket és katonákat. Az ő testi épségük, védelmi képességeik, erejük megőrzése nemcsak az ő érdekük, hanem egész közösségünké. A feladat, amit el kell látniuk, ezt megköveteli.

888.hu: Ehhez képest Márki-Zay Péter legutóbb arról beszélt, hogy Magyarország nem bevándorlásellenes. Mit szól ehhez?

Németh Szilárd: A migráns- és betelepítéspárti baloldal miniszterelnök-jelöltje Gyurcsány embere. Mi mást mondhatna? Ha hatalomra jutna, minden erejével a Soros-terv végrehajtásán ügyködne. Cseppet sem érdeklik a 2015-ös nemzeti konzultációban megfogalmazottak. Az emberek a magyar Magyarország, a létbiztonságuk és a keresztény-nemzeti kultúránk mellett tettek hitet. A 2016-os népszavazáson pedig 3,4 millió ember voksolt egybehangzóan arról, hogy mi, magyarok szeretnénk megmondani, kikkel éljünk együtt, és kikkel nem, egybehangzóan nem kértünk a migránsokból, és elutasítottuk a Brüsszelből és Berlinből ránk erőszakolni kívánt kötelező elosztási kvótát. A választások is erről szóltak. A 2018-asnak a legfontosabb tétje az volt, hogy azok kerülnek-e kormányra, akik bevándorláspártiak, azaz a teljes magyar baloldal, vagy pedig azok, akik magyar érdekeket szeretnének szolgálni. Kétharmaddal Fidesz–KDNP-kormánya lett az országnak. A baloldal kijelölt miniszterelnök-jelöltje, Gyurcsány legújabb bábja simán kiszolgáltatná az országot Brüsszel és Soros György kényének-kedvének, lebontaná a kerítést, beengedné a migránsokat és teljesítené a szétosztási kvótát. A baloldal nem változik, mindig bevándorláspárti marad.

888.hu: Gondolja, hogy Márki-Zayék nincsenek tisztában ezzel a veszélyes bevándorláspárti politikával?

Németh Szilárd: Dehogy nem, pontosan tudják, mi történik. De ők ezt akarják, és nyíltan hirdetik is. Gyurcsány és az egész hazai baloldal – ma beleértve a Jakab uralta Jobbikot is – egyértelműen Soros zsebéből kandikálnak ki, bevándorláspártiak. Ők a nagy Soros-tervet mindenképpen szeretnék beteljesíteni, ezt Brüsszel is így akarja. Ylva Johansson, az Unió svéd belügyi (nép)biztosa elképesztő dolgot mondott. Nem az európai emberek gondjaival foglalkozik, nem az európai gazdaság problémáival, az energiaválsággal, az elszabadult gáz-, villany-, benzin- és dízelárakkal, azzal a sötétzöld adóval, amit rá akarnak erőltetni a családok házaira, lakásaira, autóira. Ehelyett arról beszél, hogy be kell engednünk a migránsokat. mert hozzánk tartoznak. Szerinte Európának szüksége van a migránsokra, valamint az általuk hozott energiára és ambíciókra. Meg kell a migránsokkal osztanunk az otthonainkat és az iskoláinkat is. Ezt az épeszű európai ember nem érti, miért is jó ez nekünk, mi is hasznunk ebből az egész ránk erőltetni kívánt zagyvaságból. Mi lesz a keresztény kulturális örökségünkkel, ami Európát európaivá teszi? Mi lesz a nemzetekkel? Mi lesz az együttéléssel? Hogy kell együtt élni? Ebből született már jó? Vannak nagy tapasztalattal bíró nyugat-európai országok, amelyek régóta, még a gyarmati mivoltuknál fogva kénytelenek migránsokat beengedni, mert ők úgy döntöttek, hogy beengedik őket. Ott milyen élet van? Milyen élet van ma és milyen élet lesz holnap Brüsszelben, Stockholmban, Malmöben, Berlinben, Párizsban? A terrorcselekmények jelentős részét e nagyvárosokban követték el. Saját állampolgáraik, saját nemzetük biztonságát kockáztatják. Lett ebből az együttélésből valami jó? Mindenütt párhuzamos társadalmak, no-go zónák jönnek létre, ahova még a rendőr se mer bemenni. A baloldal által kijelölt miniszterelnök-jelölt és a hazai baloldal is ezt az utat, ezt a jövőt szánja Magyarországnak: a létbizonytalanságot, a kiszolgáltatottságot, a félelmet, a keresztény-nemzeti örökségünk és függetlenségünk teljes feldását. Akik nem ezt akarják, hanem épp az ellenkezőjét, erős és önálló Magyarországot, biztonságot, biztos jövőt a gyerekeinknek, azok, nem engedhetik vissza a hatalomba Gyurcsányt és a baloldalt.

888.hu: Az előbb már beszéltünk az Unióról. Azt is tudja mindenki, hogy korábban Németh Szilárd Rezsi Szilárdként is ismertté vált, mivel küzdött a rezsi alacsonyan tartásáért. Most az Unió teljes erővel nekiment Magyarországnak, s olyan klímapolitikai szempontokat akar érvényesíteni, hogy ezzel a magyarok adója emelkedjen, házra, kocsira egyaránt. Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc ezt egyáltalán nem ellenzi. Mint rezsibiztos, mi a véleménye erről?

Németh Szilárd: Szerintem nagyon fontos azt leszögeznünk, hogy a Fidesz a magyar érdekeket képviseli Brüsszelben, nem úgy, mint a baloldal, akik viszont Brüsszel felkentjei Magyarországon. Ez az óriási különbség a migrációs politikánkban és a rezsi kérdésében is. Ez utóbbiban két veszélyt látok: egyfelől, amit Ön is említett, hogy klímavédelemre hivatkozva, a széndioxid kibocsájtást a családokkal, egy új „sötétzöld” adóval fizettetnék meg, és nem azokkal, a nagy hasznot húzó óriás szennyezőkkel, a multikkal, akik ebből hatalmas hasznot húznak. Brüsszelben ezt hívják piaci szabályozásnak, Gyurcsányék ehhez, a magyar és az európai családok megsarcolásához csatlakoznának. Nem újdonság ez, a hazai háztartási energiaellátásban is – és ez a második, nagyon komoly veszély – visszatérnének a 2010 előtti időkhöz, amikor is például – az akkor 100%-ban háromszorosára emelték a gáz árát. Pedig Lendvai Ildikó még a választási kampányban lassan hazudta, hogy mindenki értse: „Nem lesz gázáremelés”! Aztán lett, nyolc év Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai uralom alatt összesen 15-ször, sőt az áram és a távfűtés ára is az egekbe emelkedett. Mi magyarok fizettük Európa legmagasabb rezsijét, ma pedig – a rezsicsökkentésnek köszönhetően – a legalacsonyabbat. A baloldal miniszterelnök-jelöltje minden nap belerúg a rezsicsökkentésbe, ostobaságnak, átvágásnak, népbutításnak tartja, azt javasolja, hogy fűtsünk és zuhanyozzunk kevesebbet, vegyünk kisebb autót és vigyük el vele az utcánkban lakókat is. Sőt, ma már ott tart, hogy azokat a magyar embereket pocskondiázza, akik támogatják a rezsicsökkentést, egyenesen „sötétben tartott, trágyával etetett gombáknak” tartja. A felmérések szerint a magyarok 82%-a ért egyet a rezsicsökkentéssel, az újdonsült miniszterelnök-jelölt pontosan ennyi embert sértett és alázott meg – köztük sok baloldali szavazójukat is – pökhendi és arrogáns kijelentésével. Egyébként nem csoda, hogy ekkora a támogatottsága a rezsicsökkentésnek. Az Európában elszabadult gáz-, villany és üzemanyag áraktól, az energiaválságtól egyedül a magyar családok és vállalkozások védettek, mert az Orbán-kormány hét éve töretlenül fenntartja, és ha szükséges ki is terjeszti a rezsicsökkentést. A rezsicsökkentés tehát működik. De ha – a Brüsszel és a baloldal által erőltetett – piaci gázárat fizetnék a magyar háztartások, az átlagosan havi 32 ezer forinttal kerülne többe. Kijelenthetjük, hogy az energiaellátásra egyedül a baloldal jelent veszélyt, mert hatalomra kerülésük esetén azonnal eltörölnék a rezsicsökkentést. Ezt a „luxust” nem engedhetjük meg magunknak, amíg marad az Orbán-kormány, addig megmarad a rezsicsökkentés is.

888.hu: Van is a környezetvédelemnek egy szakmai elve, hogy a szennyező fizet.

Németh Szilárd: Ez egy régi elv, ezt használjuk a mindennapokban is, amikor büntetést szabunk ki a szemetelőkre. És a szennyező fizet elvét kell érvényesítenie az Európai Uniónak is, akkor, amikor füstadót akar kivetni.

888.hu: Tegnap az Országgyűlés négy kérdés és a lebonyolítás költségeinek jóváhagyásával elrendelte, a Kormány kérésének megfelelően, a gyermekvédelmi tárgyú népszavazást.

Németh Szilárd: Először is szögezzük le, hogy azért szükséges népszavazás ezekben a kérdésekben, mert az LMBTQ lobbi már az óvodáink, iskoláink ajtaján kopogtat. Brüsszelből meg olyan szelek fújnak, hogy azonnal engedjük be őket, ez a jövő. És ha ennek nem teszünk eleget, akkor megvonják tőlünk – az egyébként nekünk feltételek nélkül járó – uniós költségvetési pénzeket, jogállami eljárásokat indítanak ellenünk, és majd jól kizárnak a közösségből. Így már fenyegettek bennünket migráció és rezsicsökkentés kérdésében is, de ez az LMBTQ-s nyomulás sokkal agresszívabb és közvetlenül fenyegeti jövőnk zálogait, a gyermekeinket. El akarják venni a magyar szülőktől és nagyszülőktől a gyermeknevelés, a családi és szexuális életre nevelés jogát. Ezért döntöttünk úgy, hogy hallgassuk meg, mit gondolnak erről az emberek. A gyermekvédelmi népszavazás ugyanúgy egyedülálló lesz Európában, mint a bevándorlásról szóló 2016-os referendum volt. A baloldal viszont már most megmutatta, hogy az LMBTQ lobbi és Brüsszel mellett áll ebben a kérdésben is. Közben kimutatták a foguk fehérjét abban is, hogy milyen a viszonyuk a népfelség elvéhez, nem vettek részt a népszavazás elrendelésében, bojkottálták az Országgyűlés munkáját. Szégyen! Mi két hete elfogadtuk azt az ellenzéki javaslatot, hogy lehessen ugyanazon a napon tartani az országgyűlési választást és népszavazást. Ha Áder János köztársasági elnök úr ennek megfelelően írja ki a lebonyolítás napját, akkor az ország hét milliárd forintot spórolhat meg.

A négy eldöntendő kérdés így szól: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak? Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek? Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be? Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg? Ön hogy fog ezekben a kérdésekben szavazni?

Mindegyikre határozott NEM lesz a válaszom, négy NEM. Meggyőződésem, hogy gyermekeinket meg kell védenünk, nekünk szülőknek kell eldöntenünk milyen jövőt szánunk nekik. Tavasszal az országgyűlési választáson és a gyermekvédelmi népszavazáson dől el Magyarország jövője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére