Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 888-on keresztül üzen a magyar hazafiaknak Ignaz Bearth

Horváth Tamás

2020.03.13. 09:30

A bevándorlásellenes svájci politikus exkluzív interjút adott a 888.hu-nak.

Ignaz Bearth már-már fogalomnak számít hazájában, ahol sokáig ő volt a legolvasottabb Facebook-oldallal rendelkező, migrációellenes svájci politikus. Az alpesi ország német nyelvterületéről származó hazafi aktív részese volt a németországi Drezdából indult PEGIDA (Hazafias Európaiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen) mozgalomnak, 2015 óta rendszeres felszólalója a rendezvényeiknek. 2017-ben a legnagyobb közösségi portálon 173 ezer követővel rendelkezett, majd a német szövetségi választások előtt a Facebook törölte az oldalát a „közösségi alapelvek megsértésére” hivatkozva. Ebben az időszakban Ignaz egyes bejegyzései már több mint hatmillió emberhez jutottak el. Ezek után a svájci hazafi a YouTube-on és kisebb közösségi portálokon folytatta tovább politikai felvilágosító tevékenységét, beszámolva az európai hazafiak és a migrációellenes politikusok választási kampányairól. Ignaz gyakran ellátogat Magyarországra is, a magyarországi migrációs politikáról szóló hírek, események rendszeresen szerepelnek német nyelvű videóiban.

Törökországi tudósítása azonban jóval kalandosabbra sikerült, mint amire számított. Ignaz Bearth a Depositum szerkesztőségének jóvoltából exkluzív interjút adott a 888.hu-nak.

Horváth Tamás: Miért utazott Törökországba?

Ignaz Bearth: Szerettem volna a nyugati hírközegektől függetlenül, a tények alapján tudósítani a törökországi helyzetről. Szerintem senkinek sem kell bemutatni a mainstream médiát: manipulál és hamis híreket közöl. Ezért utaztunk a helyszínre. Zürichből Isztambulba repültünk, és úgy döntöttünk, hogy a török oldalon maradunk, hogy első kézből rögzítsük az igazságot.

Horváth: Egyedül vagy többedmagával utazott?

Bearth: Egy nagyon régi barátom utazott velem Svájcból Törökországba, aki aztán végig is kísért az utamon.

Horváth: Milyen elképzeléssel ment oda, mit fog ott találni?

Bearth: Azt gyanítottam, hogy elsődlegesen erejük teljében lévő, férfi gazdasági migránsok tartózkodnak Törökországban. Feltételezésemet a helyszíni tapasztalatok rögtön megerősítették. Sokat beszélgettem afgán, tunéziai és marokkói emberekkel. A tízezer kilométer szélességű iszlám kultúrkör egésze képviseltetve van tehát ott Afganisztántól Marokkóig!

Horváth: Hány napot töltött Törökországban? Mit tapasztalt?

Bearth: Március 4-én érkeztünk Isztambulba, ahonnét bérelt gépkocsival mentünk a bolgár határ mellett fekvő Drinápolyba (Edirne). Március 5-én készítettük az első felvételeket, miközben felderítettük a környéket. Karádzs (Karaağaç) határ menti falucskában több száz fiatal, férfi gazdasági bevándorlót és dzsihadistát találtunk, akik muszlim többségű ázsiai és afrikai országokból származnak. Vagyis szó sincs arról, amit a mainstream nyugati hírcsatornák megtévesztés céljából közölnek. Nem volt ott se nő, se gyermek, csupán katonakorú férfi.

Horváth: A migránsok kaptak bármilyen utasítást vagy segítséget a török hatóságoktól?

Bearth: Saját szemünkkel láttuk, ahogy a törökök az illegális gazdasági migránsokat szervezetten, buszokkal szállítják Karádzsba, hogy így nyomás alá helyezhessék Görögországot, az Európai Uniót pedig pénzügyileg zsarolhassák.

Horváth: Hány nő és gyermek volt a migránsok között? Tudna mondani százalékos arányt?

Bearth: Március 5-én, miután megérkeztünk délelőtt, az egész nap alatt csupán egyetlen, fejkendőt viselő nőt láttam – szemben a több száz férfival. Így ki merem jelenteni, hogy a görög-török határnál tartózkodó migránsok 99,99%-a férfi.

Horváth: Összesen hány bevándorló tartózkodhat ott?

Bearth: Különböző források szerint 3,5-4 millió között mozog a migránsok száma Törökországban. Karádzsban egy helyi illetőségű személy azt állította, hogy körülbelül 1400 van – csak az ő településükön. Sajnos nem sikerült ellátogatnunk a migránstáborba, mivel a török rendőrség március 6-án letartóztatott arra hivatkozva, hogy – állítólag – megsértettem Erdoğan elnök urat.

Horváth: Erről tudna mesélni bővebben?

Bearth: Március 6-án 14 óra körül egy karádzsi étteremben ebédeltünk, és úgy terveztük, hogy miután befejeztük, felkeressük a helyi migránstábort. Azonban épphogy végeztünk volna, 4-5 török rendőr megjelent, igazoltatott, majd közölték, hogy letartóztatnak. Ezután a szállásunkra kísértek minket, ahol további egyenruhások vártak ránk. A török elnök megsértésével vádoltak, ami teljességgel hamis vád volt.

Horváth: Mi történt ezután?

Bearth: A drinápolyi rendőrkapitányságon körülbelül délután három órától késő estig tartottak fogva. A török rendőrségen egy török tolmács lefordította az összes elérhető YouTube-videómat, hogy a rendőrség megbizonyosodjék arról, hogy valóban megsértettem-e Törökország elnökét. Közben kitöltöttem egy angol nyelvű űrlapot, amivel ügyvédet és tolmácsot igényelhettem, melyekhez természetesen ragaszkodtam. Ezután a kihallgatásomat késő estig folytatták. Este 10 és 11 óra között (a pontos időre nem emlékszem, mivel a mobiltelefonomat elkobozták, és a mai napig nem kaptam vissza) hozott gyorsított ítéletet a bíróság.

Az ügyvédemnek hála, felmentettek a vád alól. Ezt követően azt hittem, szabadon távozhatok, és visszatérhetek a szállásomra. Erről azonban szó sem volt. Éjfél körül visszavittek a rendőrségre, ahol ujjlenyomatot vettek tőlem, majd átmentünk egy másik őrsre, ahol különböző papírokat kellett kitöltenem, végül pedig a külföldiek kitoloncolásáért felelős hivatalba szállítottak éjjel 2 óra körül. Ott egy cellába zártak.

Horváth: Hogyan engedték szabadlábra / toloncolták ki Bulgáriába?

Bearth: Jó 14 órát voltam a cellámban, mikor kattant a zár, és körülbelül délután négy óra fele egy autóbusszal a bolgár határhoz vittek, ahol kidobtak. Innét kellett átsétálnom Bulgáriába.

Horváth: Hogyan jutott haza Svájcba?

Bearth: Rövid séta után találtam egy taxit, amely elvitt a legközelebb fekvő vasútállomásra. Körülbelül este 6 óra körül érkeztünk meg, de ekkor már nem volt vonat sehová. Ezért visszaindultunk a török határ felé, Szvilengrád városkájában szálltam meg.

Másnap négyórás buszutazás következett Bulgárián keresztül. Mindezt úgy, hogy sohasem jártam előtte az országban, a nyelvet nem ismertem, nem volt nálam bolgár pénz, a török rendőrség pedig – mint már említettem – elkobozta a mobilomat. Vagyis semmiféle tájékozódási lehetőségem nem volt. Szófiából repülőgéppel tértem vissza Zürichbe. Volt már foglalt repülőjegyem Isztambulból, de a török rendőrség minél hamarább deportálni akart az országból.

Horváth: Az EU lezárta a határait Görögországnál, ugyanakkor a migránshajók tömegével szállítják a bevándorlókat Olaszországba és Spanyolországba. Miért csak Görögországban mutat erőt az unió?

Bearth: Ha az EU akarná, lezárhatná a határait Bulgáriában, Olaszországban és Spanyolországban is, de nem akarja. Merkel és Macron szervezett bevándoroltatást és iszlamizációt erőltet az általuk elképzelt Európai Egyesült Államok létrejötte érdekében. Az európai népek keveredés útján való megsemmisítésével már értelmetlenek lesznek a határok minden szempontból, hisz nem lesznek különálló népek és nemzetek, ami a globalisták nagy lázálma.

A görögországi erőszak megengedése inkább politikai jelzés Erdoğan felé, hogy az EU nem enged semmiféle zsarolásnak a törökök részéről. Merkel gyenge szavazatszámmal bír, három keletnémet államban (Brandenburg, Felső-Szászország, Thüringia) elveszítette a választást. Látszólagos válságmenedzselést próbál demonstrálni, miközben támogatja az illegális migrációt – ha nem is annyira nyilvánvalóan, mint korábban.

Horváth: Hogyan vélekednek a német és a svájci hazafiak a magyar kormány migrációs politikájáról?

Bearth: Magyarország minden vonatkozásban helyes válaszokat ad a kihívásokra. Az illegális bevándorlás nemzeteink és kultúránk halálához vezet. Az iszlamizáció révén idegenekké válunk saját hazánkban.

Horváth: A görög hatóságokkal kapcsolatban is van tapasztalata? Felkészültek a koronavírussal fertőzött migránstömegek különleges kezelésére?

Bearth: Azt tudom, hogy a biztonsági határzárat megerősítették, ezért széles körű támogatottságuk van a görög lakosság körében. Sajnos arról nincs tudomásom, hogy mennyire és hogyan készültek fel arra, hogy nagy fokú fertőzésgócot is jelenthetnek a bevándorlók. Láthattunk, hogy mennyire készült fel erre Németország, Olaszország, Franciaország és Svájc. A járványnak az illegális bevándorlók tömegével való gyúelegye katasztrofális robbanáshoz vezethet.

Horváth: Köszönjük szépen a helyszíni riportját a görög-török határról, mely világossá teszi a helyzet súlyosságát. Mit üzen a magyar hazafiaknak?

Bearth: Kedves magyar hazafiak! Maradjatok éberek, védjétek meg a családjaitokat, a népeteket, a kultúrátokat és a nemzeteteket! Ha nem teszitek, olyanná váltok, mint Svájc vagy Németország. A Nyugat „liberális”, vagyis kapitalisztikus politikája teljesen lerombolta alapértékeinket, a család intézményét, és kiüresítette a nemzet fogalmát. Egészen védtelenné váltunk. Irigylem Magyarországot, ahol van szolidaritás, öntudat, hazaszeretet, családpolitika és gyermek – egyszóval jövő.

Nagy tisztelettel üdvözölöm a magyar hazafiakat Svájcból!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Indokolatlanul szórja a pénzt az I. kerületi önkormányzat

Budapest I. kerületének ellenzéki vezetése folyamatosan pénzhiányra hivatkozik, miközben indokolatlanul szórja el az önkormányzat pénzét – erről a Fidesz frakcióvezető-helyettese beszélt videónyilatkozatában szombaton.

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosi szolgáltatók, amelyeket szabad- vagy munkaszüneti napon járványügyi feladat ellátására köteleztek – olvasható a kormány honlapján szombaton közzétett közleményből.

Gyurcsányék katasztrófális következményeket akarhatnak

Gyurcsányék katasztrófális következményeket akarhatnak

„A valóság figyelembevételének megtagadása bármilyen okból történik is, katasztrofális következményekkel jár” – írja az orosz-amerikai író, filozófus, Ayn Rand.

Szlávik: a mutáns vírusnál a klinikai tünetek is súlyosabbak

Szlávik: a mutáns vírusnál a klinikai tünetek is súlyosabbak

Meredeken emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma és ezzel párhuzamosan nőni fog a kórházba kerülők, sőt az intenzív osztályokon kezeltek száma is – mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa szombaton a közmédiának.

Úgy tűnik, ennél olcsóbbak már nem nagyon lesznek az albérletek

Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári KSH-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak, ami pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére