Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: zsidó világkongresszus

Orbán Viktor fogadta a Zsidó Világkongresszus elnökét

Szó volt az Izrael melletti kiállásról és a zsidó közösségekről. 

Gyöngyösi: "A holokauszt egy olyan állatfaj, amellyel kapcsolatban az indulatok egyre nõnek"

A Jobbik alelnöke nemrégiben még azt magyarázta, hogy a zsidókat listázó kijelentésére Vona Gábor kényszerítette. Nem világos azonban, hogy mi, vagy ki kényszerítette arra, hogy egy másik alkalommal, egy lakossági fórumon a holokausztot állatfajnak, a holokausztkompenzációt pedig intézményesített korrupciónak nevezze.

Zsidó Világkongresszus: a Jobbik még mindig antiszemita

Megdöbbent a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke, Ronald S. Lauder azon, hogy Magyarországon a baloldal képes lenne összefogni a szélsõjobboldallal.

Balliberális lapok zsidóznak, de még nekik áll feljebb!

A tudathasadásban szenvedõ baloldali újságok elõszeretettel hivatkoznak a szakmaiságra, a moralitásra és az újságírói etikára, de rendre megfeledkeznek arról, hogy ha a jobboldali, konzervatív közösséget, esetleg ha Orbán Viktort kell lejáratni, akkor az eszközökben egyáltalán nem válogatnak. Sõt, a baloldali közösség kurucinfójának számító Magyar Narancs gusztustalanabbnál gusztustalanabb címlapjain már szerepelt Orbán Viktor szögesdrótos Hitler-bajusszal, pajeszos rabbiként ábrázolva, vagy éppen Köves Slomó kormánypárti díszzsidóként. A Magyar Narancs segítségével mutatjuk be a liberális kettõs mércét.

Orbán Viktor alaposan helyretette a Zsidó Világkongresszus elnökét

"Magyarország kormánya a zéró tolerancia politikáját követi az antiszemitizmus kérdésében. Kormányom fellépése, döntései nem hagynak kétséget afelõl, hogy a magyar kormány a zsidó származású állampolgáraiért teljes felelõsséget érez, és gondoskodik biztonságukról. Ön és szervezete erre az egyértelmû magyar kormányzati politikára a jövõben is számíthat" - írta Orbán Viktor miniszterelnök a Zsidó Világkongresszus elnökének; a válaszlevelet Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófõnöke juttatta el az MTI-nek.

A Zsidó Világkongresszus vezetõje mély tiszteletet érez a miniszterelnök és a magyarok iránt

Válaszlevelet küldött Orbán Viktornak a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke, amelyben leszögezi, hogy a magyar miniszterelnök által pénteken kifogásolt nyilatkozatot soha nem tett, sõt, a neki tévesen tulajdonított állásfoglalás tartalma ellentétes a meggyõzõdésével. Ronald S. Lauder egyben kérte válaszlevele ismertetését a magyar közvéleménnyel.

Orbán: tiszteletet és tényszerûséget várunk a Zsidó Világkongresszustól

Orbán Viktor levelet írt Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnökének a Soros-alapítvány elköltözése kapcsán tett állásfoglalása miatt. Orbán Viktor álláspontja szerint Lauder szavai mélyen sértik Magyarországot és polgárait.

Aggódik a Zsidó Világkongresszus Soros távozása miatt

Ronald Lauder, a WJC elnöke egy német napilapnak beszélt errõl.

Az FPÖ miatt sivalkodik a Zsidó Világkongresszus

Az osztrák választások környékén egyszer már eljátszották ezt, a hétvégén ismét elkezdtek aggódni.

Összekeverte a Zsidó Világkongresszus Ausztriát és Ausztráliát

Aggódnak az erõsödõ szélsõjobb miatt, csak éppen azt nem tudják, melyik országban erõsödik a "szélsõjobb".

Vissza az oldal tetejére