Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: zagyva györgy gyula

A Jobbik egyik prominense áttért az iszlám hitre

Zagyva György Gyula, a Jobbik volt képviselõje, a párt jelenlegi tagja egy dokumentum tanúsága szerint áttért a muszlim hitre.

"Milyen hatmillió?" - így poénkodtak a holokauszton a jobbikosok

Újabb hangfelvételt hozott nyilvánosságra a Mandiner a zsidózó politikusokról.

Visítva röhögtek a jobbikos politikusok a holokauszton

Úgy látszik, a jobbikos politikusok számára vicces több millió ember halála.

Vádat emeltek a fenyegetõzõ volt jobbikos ellen

Zaklatás miatt vádat emelt az ügyészség Zagyva György Gyula volt jobbikos parlamenti képviselõ ellen, miután egy õt kritizáló publicista feleségét és lánygyermekét halálosan megfenyegette. Ha a bíróság bûnösnek találja, akár két év szabadságvesztést is kaphat.

Nyomozás indult Zagyva György Gyula ellen

A volt jobbikos képviselõ ellen zaklatás alapos gyanújával indított nyomozást a Balassagyarmati Rendõrkapitányság.

Este 7:59

Orbán Viktor szerint Brüsszel nyíltan a terroristák pártjára állt; Kiderült, milyen lesz Theresa May új kormánya; Lengyelországban is népszavazás lesz a migránskvótáról; Egészen Strasbourgig rohan a zsidózó Zagyva György Gyula. A nap legfontosabb hírei!

Egészen Strasbourgig rohan a zsidózó Zagyva

Az erõszakoskodásról, zsidózásról elhíresült volt jobbikos parlamenti képviselõ, Zagyva György Gyula közleményben fejtette ki, hogy ha kell, egészen Strasbourgig fog rohanni annak érdekében, hogy az Orbán Viktor elleni feljelentését komolyan vegyék.

Este 7:59

Theresa May alakíthat kormányt az elõrehozott választás után; Zagyva György Gyula volt jobbikos képviselõ zsidózva fenyegetõzött; A lengyelek népszavazást tartanának a kvótákról. Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Elismerte a volt jobbikos, hogy zsidózva fenyegetõzött

Zagyva György Gyula volt jobbikos parlamenti képviselõ elismerte, hogy valóban mondhatott az õt kritizáló publicistának, Varga B. Tamásnak olyan kijelentéseket, amelyek törvénybe ütköznek.

A volt jobbikos egy gyermek és egy családanya megölésével fenyegetõzött

Feljelentették Zagyva György Gulya volt jobbikos parlamenti képviselõt, miután egy õt kritizáló publicista feleségét és lánygyermekét halálosan megfenyegette. A feljelentést maga a publicista, Varga B. Tamás tette, aki a 888.hu számára megerõsítette a tényt.

Vissza az oldal tetejére