Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: wikileaks

„Nyet means Nyet” – Oroszország már 2008-ban aggódott Ukrajna és a NATO miatt

„Nyet means Nyet” – Oroszország már 2008-ban aggódott Ukrajna és a NATO miatt

Érdekes dokumentumra bukkant a 888.hu a Wikileaks nevű szivárogtatóportálon. A „Nyet means Nyet” (magyarul: a nem nemet jelent) című feljegyzés szerzője William J. Burns, volt moszkvai nagykövet, aki jelenleg a CIA igazgatói tisztségét tölti be.

Kiadhatják a WikiLeaks alapítóját az Egyesült Államoknak

A londoni felsőbíróság fellebbviteli eljárás keretében semmisnek nyilvánította a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítója, Julian Assange kiadatási tilalmára vonatkozó ítéletet pénteken.

Összeesküvés miatt vádat emeltek Julian Assange ellen az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban számítógépes behatolás érdekében elkövetett összeesküvés miatt vádat emeltek Julian Assange, a WikiLeaks alapítója ellen - jelentette be közleményében az amerikai igazságügyi minisztérium.

Õrizetbe vették Julian Assange-ot

Õrizetbe vette a Scotland Yard csütörtökön Julian Assange-ot, a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítóját, aki hét éve Ecuador londoni nagykövetségén tartózkodott.

Újabb "névtelen forrás" terjesztette a fake newst

Kedden a magyar sajtóban is körbement a The Guardian címû brit lap nagyívû leleplezése, amely szerint Paul Manafort korábban többször is találkozott Julian Assange Wikileaks-alapítóval. A lényeg annyi volt, hogy ismét napvilágra került az OROSZ világ-összeesküvés. Mára kiderült, hogy fake newsról van szó.

Akár már ma szabad ember lehet Julian Assange, a WikiLeaks alapítója

Julian Assange, a WikiLeaks alapítója akár már a mai napon szabadon távozhat Ecuador londoni nagykövetségérõl, ha a bíróság jóváhagyja kegyelmi kérvényét.

A WikiLeaks alapítója visszaszólt az õt halálosan megfenyegetõ liberálisoknak

Julian Assange, a WikiLeaks alapítója finoman szólva sem közkedvelt az Egyesült Államokban, most azonban Twitter-üzenetben reagált az õt ért mélységesen kedves kívánságokra.

Ejtették a svédek a Julian Assange elleni vádakat

Lezárta a svéd ügyészség a hét éve tartó, erõszaktevés vádja miatt indított nyomozást a WikiLeaks alapítójával, Julian Assange-zsal kapcsolatban.

Hajtóvadászat indul a Vault 7 szivárogtatója ellen

Szövetségre lép a CIA és az FBI, hogy megtalálják azt a szivárogtatót, aki a CIA több hackelési taktikáját és trükkjét is a világ elé tárta - írja a Breitbart a CBS-re hivatkozva.

Vissza az oldal tetejére