Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: vízum

Az Ukrajnából Franciaországba menekültek közül háromból egy nem ukrán

A Franciaországba érkező menekültek jelentős része – akik azt állítják, hogy az orosz-ukrán konfliktus elől menekülnek – nem ukrán, hanem Afrikából és a Közel-Keletről származik – derül ki a Le Figaro című francia napilap által közzétett információkból.

Kadirov meghívta csecsenföldi házába Mike Pompeót

Kadirov meghívta csecsenföldi házába Mike Pompeót

Ramzan Kadirov kedden meghívta az amerikai külügyminisztert csecsenföldi házába, hogy megvitassa vele az emberi jogok kérdését, miután az előző napon az amerikai külügyminisztériumban bejelentették, hogy a csecsen elnök az emberi jogok „durva megsértése” miatt nem kaphat beutazási vízumot az Egyesült Államokba.

Trump tovább szigorított a bevándorlók vízumigénylésén

Trump tovább szigorított a bevándorlók vízumigénylésén

Csakis azok a bevándorlók kaphatnak vízumot az Egyesült Államokban, akik igazolják, hogy képesek kifizetni az egészségügyi ellátásukat.

Ha Oroszországon múlna, az ENSZ-közgyűlés elköltözne az Egyesült Államokból

Az ENSZ-közgyűlés elköltöztetését javasolta az Egyesült Államokból Vlagyimir Dzsabarov, az orosz parlamenti felsőház külügyi bizottságának első elnökhelyettese szerdán, miután a moszkvai amerikai nagykövetség nem adott vízumot a New York-i általános vitára készülő orosz küldöttség tíz tagjának.

A Fidesz néppárti frakciója elutasítja a migránsvízumok bevezetését

Gál Kinga fideszes EP-képviselõ Brüsszelben magyar újságíróknak adott nyilatkozatában beszélt a "humanitárius vízumokról" hétfõn.

A németek egy kis pénzért cserébe bármikor romba döntik Európát és a hazájukat

A németek már bizonyítottan is saját maguk alatt vágják a fát, ugyanis hosszas oknyomozás után kiderült, hogy az ország közel-keleti képviseletein rendszeresen állítanak ki hamis papírokat olyanoknak, akik a jobb élet reményében akarnak átjutni Európába.

Az EP megszavazta az uniós utasregisztrációs rendszert

Megszavazta az uniós utasregisztrációs rendszer felállítását csütörtökön az Európai Parlament plenáris ülése, a rendszer keretében kizárólag vízummal vagy elõzetes elektronikus beutazási engedéllyel (ETIAS) léphetnek majd be harmadik országbeli állampolgárok az Európai Unió területére.

Vissza az oldal tetejére