Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: visszaélés

Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség az MSZP-s Tóth Csabát

Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség az MSZP-s Tóth Csabát

Gyanúsítottként hallgatta ki Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselőt a Központi Nyomozó Főügyészség – tudatta pénteken a vádhatóság. A főügyészség korrupciós bűncselekmények miatt nyomoz a zuglói fizetős parkolási rendszerrel kapcsolatos visszaélések ügyében – írja a Magyar Nemzet.

Magyar termelő adataival éltek vissza a nemzetközi piacon

Magyar termelő nevével visszaélve értékesítettek nagy mennyiségű, igazolatlan származású napraforgót egy holland felvásárlónak.

Egyre nagyobb a káosz Gyurcsányné nyugdíjcsaló titkárnője körül

V4NA: nyugdíjcsalás gyanúja merül fel Gyurcsányné portugál asszisztensének alkalmazásánál.

Manfred Weber „küzd” a korrupció ellen, de csak összetrükközött magának 125 milliót

Manfred Weber „küzd” a korrupció ellen, de csak összetrükközött magának 125 milliót

Az Európai Bizottság (EB) elnöki tisztjét egyre haloványabb esélyekkel megszerezni próbáló Manfred Weber legutóbb Athénban programot hirdetve a korrupció elleni harc fontosságáról is beszélt. Mindeközben az elmúlt években trükkös eszközökkel, ravaszkodva, joghézagokat kihasználva zsebre vágott legalább 400 000 eurót, azaz hozzávetőleg 125 millió forintot.

A Jobbik egykori szimpatizánsai aláírásait hamisíthatta az EP-ajánlóíveire

Ez megmagyarázná, hogy az identitását vesztett pártnak hogyan sikerülhetett 48 óra alatt több mint húszezer aláírást összegyűjtenie.

Dollármilliárdos büntetés elé néz a Facebook: a felhasználók privát adatait globális cégeknek adták át

A vádak szerint ennél többet is tettek. Bizonyos cégek számára megengedték, hogy hozzáférjenek alkalmazottaik privát Facebook-fiókjához, üzenetek tudtak törölni és akár posztolhattak volna is. Az amerikai szövetségi ügyészek több milliárd dollárra büntetnék a céget.

Nyilvános alázás, végtelen túlórák, mérgezõ munkahelyi légkör a Soros-szervezetnél

Egy jelentés szerint "mérgezõ" légkör uralkodik az Amnesty International nevû szervezetnél. A Soros György által is fizetett jogvédõknél rendszeres a zaklatás, a nyilvános megalázás és a hatalommal való visszaélés.

Lebukott a Facebook: visszaélt a felhasználók telefonszámával

Nagyot koppantak azok, akik a fokozott biztonságra hivatkozva megadták a Facebooknak a telefonszámukat, ugyanis a techóriás ezekkel is visszaélt.

Bild: egyre több a visszaélés a menekültigazolványokkal

Egyre nagyobb problémát jelent, hogy Németországban kiállított menekültigazolványokkal visszaélve próbálják fõleg szíriaiak családtagjaikat illegálisan Németországba csempészni - jelenti a Bild am Sonntag vasárnap megjelenõ német tömeglap.

Vissza az oldal tetejére