Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: városvezetés

Tarlós: az új ciklusból immár két év eltelt, teljesítés azonban nincs

A volt főpolgármester szerint a baloldal fővárosban érvényesített módszerei és stílusa két területen nyilvánulnak meg szemléletesen: az egyik a vontatott és avatatlan organizációval történő munkavégzés, a másik az ellenséges kommunikáció – olvasható a Magyar Nemzet szombati számában.

Karácsony Gergely elutasítottsága nagyobb, mint a baloldali összefogásé

2020 decemberében jelentették be a balliberális pártok, hogy a jövő évi országgyűlési választásokon közös listával, illetve közös kormányfőjelölttel és képviselőjelöltekkel kívánnak indulni. Mivel több jel is arra mutat, hogy Gyurcsány Ferenc és köre Karácsony Gergelyt szánja a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjének, a Századvég megvizsgálta, hogy a magyarok hogyan vélekednek a baloldali összefogásról és Karácsony Gergelyről.

Állami támogatásból megvalósuló projektekkel dicsekszik a baloldal

Vác, Szigetszentmiklós, Eger, Tatabánya. Több mint egy éve panaszkodnak forráshiányra, és mutogatnak a kormányra, miközben az általuk vezetett településeken sorra valósulnak meg projektek állami pénzből.

A városvezetői székben is pártpolitikust játszik Karácsony Gergely

A városvezetői székben is pártpolitikust játszik Karácsony Gergely

Súlyos szereptévesztésben éli mindennapjait Budapest főpolgármestere, hiszen szinte minden megnyilvánulása arra utal: most is baloldali véleményvezérnek képzeli magát, a közlekedőket bosszantó sávlezárásai és sebességcsökkentései mellett szinte kizárólag frázisokat pufogtat városvezetés helyett. Valaki szólhatna neki, hogy ő most Budapest első embere, a budapestiekért kellene dolgoznia és nem tüntikézést szerveznie!

Így játszották ki Botkáék a fizetõs parkolást

Másodfokon módosulhat az ítélet a szegedi parkolási botrányban a városházi vezetõkkel szemben, ugyanis az elsõ fokon eljáró bíróság nem vette figyelembe azt a törvénymódosítást, miszerint 2010 nyarától már az önkormányzatnak kellett volna elszámolnia a parkolóbérletek árával. A Magyar Hírlap szerint Botka László szocialista polgármester bizalmi embereit ezért nem csak hûtlen kezelés felbujtójaként kellett volna felelõsségre vonni.

Tarlós: a közterület-felügyelet nem azért van, hogy pénzbehajtásnak látszó akciókat bonyolítson le

A fõpolgármester szerint változtatni kell a közterület-felügyeletek szellemiségén az autósok bírságolását érintõen, emiatt Tarlós módosítást is kezdeményez az ügyben.

Szicília piskóta ahhoz képest, ahogy Botka irányítja Szegedet

A szegedi városháza és a hatalmi ágak szétválasztásának esete.

Botka féltve õrzött titka

Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez a szegedi Fidesz a polgármester ellen. Gyanús dolgok kerültek elõ Botka László 2016-os vagyonnyilatkozatában.

Vissza az oldal tetejére