Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: város

Ilyen lesz a jövő? Hipermodern város épül Japánban

Ilyen lesz a jövő? Hipermodern város épül Japánban

A „jövő városának” prototípusát készül megépíteni a Fudzsi-hegy lábánál a Toyota Motor japán járműgyártó, amelynek tervei szerint a hidrogén üzemanyagcellás technológiára épülő város laboratóriumként fog szolgálni az önvezető autók, az „okosotthonok”, a mesterséges intelligencia és egyéb technológiák számára.

Mohácson mutatja meg az igazi arcát az MSZP

Mindegyik ellenzéki párt azt kéri, lépjenek vissza, hiszen úgy lenne etikus, nekik azonban a hatalom fontosabb.

Így játszották ki Botkáék a fizetõs parkolást

Másodfokon módosulhat az ítélet a szegedi parkolási botrányban a városházi vezetõkkel szemben, ugyanis az elsõ fokon eljáró bíróság nem vette figyelembe azt a törvénymódosítást, miszerint 2010 nyarától már az önkormányzatnak kellett volna elszámolnia a parkolóbérletek árával. A Magyar Hírlap szerint Botka László szocialista polgármester bizalmi embereit ezért nem csak hûtlen kezelés felbujtójaként kellett volna felelõsségre vonni.

Akiknek mindent szabad: a kerékpárosok

A biciklisták felsõbbrendûségérõl - a gyalogosok, az autósok, a kamionosok és a közösségi jármûvekkel közlekedõk védelmében. Proli a 888-on.

Ausztrália a vidékre számûzné a nagyvárosokba vágyódó migránsokat

Alan Tudge, az ausztrál kormány egyik tagja kedden bejelentette, hogy az Ausztráliába újonnan érkezõ bevándorlók egy része nem költözhetne a nagyvárosokba, például Sydney-be, Melbourne-be, Brisbane-be, ehelyett kisebb városokban és vidéken helyezkedhetnének el.

Vissza az oldal tetejére