Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: vallási fanatizmus

Brit lap: ha mindenki muszlim lenne, akkor nem lenne Weinstein-ügy

Megdöbbentõ véleménycikk látott napvilágot Harvey Weinstein ügye kapcsán a liberális, nagy-britanniai Independent címû lapban. A lapban megjelenõ véleménycikk szerzõje szerint az iszlám vallás bevezetésével meg fog szûnni a nemi erõszak. Az ilyenkor szokásos formula elmaradása miatt úgy tûnik, hogy ez a szerkesztõség álláspontja is.

Dániában most már büntetlenül lehet szent könyveket égetni

A dán törvényhozás hatályon kívül helyezte azt a 150 éves jogszabályt, amely tiltja a vallások, egyházak nyilvános megsértését, káromlását. Ezek közé tartozott a szent könyvek nyilvános égetése is.

Gyûlöletkeltõ hitszónokokat tiltottak ki Dániából

Dánia két évre beutazási tilalmat rendelt el hat gyûlöletre uszító külföldi hitszónokkal szemben - közölte a koppenhágai bevándorlásügyi- és integrációs minisztérium kedden.

Lebuktak a szcientológusok? Eljárás indult a szervezet ellen

Új szintre lépett a Magyarországi Szcientológia Vallási Egyesület agymosása? Úgy tûnik megfélemlítik és csapdában tartják a kilépni szándékozó tagjaikat, a róluk készült személyes dokumentumok kiadását pedig megtagadják. Az ügyben a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósága vizsgálódik, akikhez több panasz is érkezett a szervezettel kapcsolatban.

Norvégia állami eszközökkel veszi el keresztény családok gyermekeit

A nemzetközi sajtót már egy éve foglalkoztatja annak az ötgyermekes családnak az ügye, akit a norvég hatóságok meghurcoltak. Egy kilenc éve bevándorolt család gyermekeit vallási túlbuzgóságra hivatkozva erõszakkal elvette a gyámügyi hatóság. Az ügyet a meghurcolt család megnyerte, és visszakapják gyermekeiket.

Megölték lányukat, mert eljegyzés nélkül szeretkezett barátjával

Életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt egy mélyen vallásos muszlim házaspárt a darmstadti bíróság, mert meggyilkolták saját lányukat.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére