Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: titok

Gyurcsány tisztességesebbé akarja tenni az országot. Pont ő. Jó, mi?

Gyurcsány tisztességesebbé akarja tenni az országot. Pont ő. Jó, mi?

Gyurcsány lényegében még titkolózik saját kongresszusi szövegéről.

Orbán Viktor lerántotta a leplet: íme a sonkarecept!

Orbán Viktor lerántotta a leplet: íme a sonkarecept!

Vannak a profik, profi hentesek és vannak kocahentesek, akik valahogy ellesték, vagy a szüleiktől megtanulták. Én az utóbbiak közé tartozom, tehát nekem nincs profi receptem, csak afféle házi – mondta a miniszterelnök legújabb Facebook-videójában.

Index: Dull Szabolcs ma született báránynak láttatná magát

Index: Dull Szabolcs ma született báránynak láttatná magát

Ártatlan vagyok, mint a ma született bárány, sugallja Dull Szabolcs, az Index bő féléves regnálás után elbocsátott főszerkesztője egy minapi televíziós interjúban. De leginkább függetlennek és objektívnek tartja magát – Karácsonyt idézve –, „mint az állat”.

Elon Musk fellõtt valamit az ûrbe

A milliárdos Elon Musk vezette SpaceX vasárnap lõtte fel az amerikai kormány megbízásából a csak Zuma kódnéven ismert, titokzatos ûreszközt, ami már pályára is állt a Föld körül.

Hillary Clinton nagyon nem akarja, hogy a sajtó az egészségével foglalkozzon

Hillary Clinton demokrata párti elnökjelölt kampánycsapata nyomást gyakorol a sajtóra, hogy ne foglalkozzon Clinton esetleges egészségügyi problémáival - írta az amerikai törvényhozás ügyeivel foglalkozó The Hill címû lap csütörtökön.

Ez történhetett valójában Münchenben?

Egyre több, egymástól független forrás számol be arról, hogy valami nem stimmel a német rendõrség jelenlegi álláspontjával kapcsolatban, miszerint csupán egyetlen támadó vérengzett, aki ráadásul nem is volt vallásos.

Volner János titkos találkozója a bokorban egy nõvel

A Jobbik családos frakcióvezetõjérõl egy egész fotósorozat készült, miközben egy titokzatos nõvel a bokrok között tartózkodott.

Melegbotrányba keveredett Károly herceg

A Globe ma­ga­zin fo­tók­kal bi­zo­nyítja, hogy a brit trón­örö­kös a férfi­a­kat sze­reti, és van is egy fi­a­tal meleg sze­re­tõje.

A titokzatos auschwitzi bádogbögre rejtélye

Több mint hetven éven át õrizte titkát egy, az auschwitzi koncentrációs táborból elõkerült zománcozott bádogbögre, amelyben nemrég elképesztõ kincseket találtak múzeumi kurátorok.

Titkos orosz dokumentumok!

A felvételeket bemutató két orosz tévécsatorna sietve próbálta azokat eltávolítani a saját honlapjáról, de az internet nem fejelt.

Vissza az oldal tetejére