Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: templomok

Soltész: Tébolyult politikusok vezetik Európát

Egy olyan Nyugat-Európa osztja nekünk az igét, amely gazdaságilag még működik, de demokráciájában hanyatló, erkölcseiben pedig romokban lévő földrész – jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Bökönyben.

„A felnőtt ember meg tudja ítélni a szexualitás kérdéseit, de a gyerekek még nem”

„A felnőtt ember meg tudja ítélni a szexualitás kérdéseit, de a gyerekek még nem”

A Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben többek között a templomok felújításáról, a Meseország mindenkié című botrányos mesekönyvről és a MET intézményeinek támogatásáról is szó esett.

Tíz év alatt több mint háromezer templom újult meg

Tíz év alatt több mint háromezer templom újult meg a Kárpát-medencében – emelte ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára vasárnap a Fejér megyei Bodajkon, ahol átadták a teljesen megújult Segítő Szűz Mária kegyhelyet.

Kinyitják a református templomokat

Kinyitják a református templomokat

Hétfőtől az egész országban, így Budapesten és Pest megyében is tartanak istentiszteletet a reformátusok.

Templomokat zártak be Srí Lankán, újabb merénylettől tartanak

Újabb értesítésig zárva tartanak a katolikus templomok, továbbá lezárták a repülõtérre vezetõ fõútvonalat, és bombariadó miatt rövid idõre a központi bank épületét is Srí Lankán.

Templomokat, komplett falvakat rombolnak le Németországban

Megdöbbentõ fotók, videók láttak napvilágot arról, ahogyan mûemléki védettségû, neoromán templomot tesznek a földdel egyenlõvé Németországban. Hogy miért? Mert az atomerõmûvek bezárása miatt minden energiahordozóra szükségük van, köztük a rendkívül környezetszennyezõ barnakõszénre is.

Templomokat fosztott ki egy férfi

Tizenhat alkalommal lopott gyulai templomokból pénzt és ajándéktárgyakat egy 27 éves tápiószõlõsi férfi az elmúlt két évben, a rendõrség vádemelést javasolt ellene.

Vissza az oldal tetejére