Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: tanártüntetés

„Egyedül a baloldal az, aki folyamatosan akadályozza a pedagógus-béremelést”

„Egyedül a baloldal az, aki folyamatosan akadályozza a pedagógus-béremelést”

A kormány elkötelezett a pedagógusok bérének további emelésében, azt egyedül a baloldal akadályozza – írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) az MTI-hez eljuttatott közleményben a pénteki országos pedagógussztrájk és a tüntetések kapcsán.

Pedofiloknak adnák oda a miniszterelnök unokáit a tanártüntetésen hergelő aktivisták

Pedofiloknak adnák oda a miniszterelnök unokáit a tanártüntetésen hergelő aktivisták

A tanárokért kiálló békés demonstrációként hirdették meg a szerdai tanártüntetést, de a baloldali politika (és köztük néhány szélsőséges, erőszakos aktivista) rátelepedett az eseményre. A tüntetőket hergelő aktivisták között volt olyan, aki egyenesen a miniszterelnök unokáit dobta volna oda a pedofiloknak, a baloldal által felheccelt demonstrálók obszcén táblái között pedig olyan szélsőbalos anarchista feliratok is akadtak, amelyek kifejezetten erőszakra buzdítottak. – írta meg az Origo.

Pukli agresszivitásával elüldözte kollégáját

Február óta feszült a hangulat a zuglói Teleki Blanka Gimnáziumban. Az igazgató agresszivitása mostanra a tantestület egységét is megbontotta.

A magyar ellenzéknek semmi nem elég

Rétvári Bence államtitkár az ATV Start reggeli mûsorában jelentette be, hogy a kormány döntése alapján még idén nyáron megszûnik a Klebersberg Intézményfenntartó Központ. Megszûnik tehát a mumus, ahogy azt az ellenzéki pártok követelték. A változtatásra érkezett ellenzéki reakciók alapján azonban úgy tûnik, maguk sem tudják mit akarnak.

Dühösek Puklira a reformer pedagógusok

Idõt kér a hivatalos tárgyalások lefolytatására, valamint türelemre szólít fel kilenc iskolaigazgató az oktatás átalakításával kapcsolatban, abban a felhívásban, amelynek az "Én tényleg tanítanék..." címet adták.

Lázár: a bocsánatkérés nem egy szakmai javaslat

A miniszter reagált a Tanítanék Mozgalom keddi tüntetésén Pukli László azon felszólítására, hogy Orbán Viktor és Áder János kérjen bocsánatot az elmúlt hat évben megalázott emberektõl.

A Nagy Márciusi Metroszexuális Tanárforradalom

Föltámadt az eszdéesz. Nyeglébb, mint valaha.

Vissza az oldal tetejére