Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: tállai andrás

„A mai napon érkezik az évközi nyugdíjemelés”

Orbán Viktor a közösségi oldalán tájékoztatott a remek hírről.

Júliusban jön a nyugdíjemelés

Júliusban kapják meg az érintettek az évközi nyugdíjemelést – közölte Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára a Mediaworks Hírcentrumával.

Tállai András: a baloldal programja ma is a megszorítás

Az év eleji intézkedések öt-hat millió embert is segíthetnek és 1500 milliárdnál is többet jelentenek idén a társadalomnak és a gazdaságnak, miközben a baloldal programja ma is a megszorítás – erről Tállai András, a Pénzügyminisztérium (PM) parlamenti államtitkára beszélt a Mediaworks Hírcentrumának.

Tállai András: Már a januári fizetés is több lehet

A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára elmondta, hogy az adóból kedvezmény jár a gyermekes családoknak, az első házasoknak, a négy vagy több gyermeket nevelő anyáknak, a bizonyos betegségekben szenvedőknek. Idén debütált a 25 év alattiak adókedvezménye is, amely 2022-ben 140 milliárd forintot hagy mintegy félmillió fiatalnál.

A szülők többsége automatikusan kapja vissza a 2021-ben befizetett adóját

Minden szülő, aki családi pótlékra jogosult, számolhat az adó-visszatérítéssel, így az is, akinek a gyermeke elmúlt 18 éves, de még középiskolában tanul. Az érintettek többségének semmit nem kell tennie, 2022. február 15-éig automatikusan kézhez kapja a neki járó összeget – tájékoztatta Tállai András az MTI-t.

Tállai: Wekerle Sándornak is köszönhető a mai erős Magyarország

Tállai: Wekerle Sándornak is köszönhető a mai erős Magyarország

Wekerle Sándornak is köszönhető, hogy ma egy olyan erős Magyarország tagjai lehetünk, amely nemzetépítő elődei példáját követi – jelentette ki a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön a Fejér megyei Móron, az első polgári származású magyar miniszterelnök halálának 100. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségen.

Tállai András: A magyar érdekek miatt nemet kell mondani a globális minimumadóra

Magyarország egy morzsányit sem enged pénzügyi szuverenitásából, és mivel a Biden-adó súlyos károkat okozna a hazai gazdaságnak, a vállalkozásoknak és az embereknek, ezért elutasítja azt – mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára a Mediaworks Hírcentrumának nyilatkozva.

Most érdemes állampapírt venni és otthonról babakötvény számlát nyitni

Június 30-ig nemcsak azért érdemes otthonról online állampapírt vásárolni, mert biztonságos, kényelmes és ingyenes, hanem azért is, mert addig tart a Kincstár nyereményjátéka – jelentette ki Tállai András a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Repülőjegyadó? A baloldalon okés

Tállai András pénzügyminiszter-helyettes az Origónak tett nyilatkozatából kiderült, hogy bár a baloldal az alacsony adókkal kampányol, mégis egyre több és több adót vetne ki. Ilyen a repülőjegyadó is.

Május 31-ig még járnak az adómentességek és a bértámogatások is

Számos intézkedés, így például a kedvezményes áfa az elviteles ételre és a kamatmentes gyorskölcsön is tovább segíti június 1-től a családokat, a lakosságot és a vállalkozásokat.

Vissza az oldal tetejére