Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szocialista

Továbbra is a szocialista vezetésû Spanyolországot rohamozzák a leginkább a migránsok

Az illegális bevándorlók fõ célpontja továbbra is a spanyol határ, közel 60 százalékuk ezen átlépve érkezett az Európai Unióba októberben.

A nap legszomorúbb híre: nem oszlatják fel az MSZP-t

Pár órával azután, hogy Szanyi Tibor, az MSZP prominens alakja bejelentette, fel kellene oszlatni a pártot, Kunhalmi Ágnes bement az ATV-be és kijelentette, csak semmi pánik, minden rendben van a párton belül. Azonban ez valójában annak a jele, hogy semmi sincs rendben és a Jobbik után egy újabb ellenzéki párt áll a szakadás elõtt.

Német szoci politikus: még több migráns kell, hogy megelõzhessük a szexuális támadásokat

Mindez a német parlamentben hangzott el, és a szocialista politikus teljesen komolyan gondolta a szavait.

Az önfeladás pártja

Baloldali politikáról és karakteres álláspontokról sokat hallottunk az elmúlt években, azonban a vörösök Gyurcsány-dilemmára adott válasza továbbra is megrekedt a híres cseh közmondás világában: "Muszáj rendnek lenni, mondta a nagymama, és berúgta a szart az ágy alá."

Egy szoci politikus segített a migránsoknak illegálisan átlépni a határt

Lisa Bosia Mirra 24 migránsnak segített illegálisan átlépni a svájci-olasz határt, és a többi migránst pedig arra biztatta, hogy cselekedjenek ugyanígy.

A laptopját elhagyó MSZP-s is kiemelt téma volt a nemzetbiztonsági ülésen

Az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságának rendkívüli ülésén az országgyûlési választási rendszer informatikai védelme, a magyarországi rendezvények biztosítása és a letelepedési kötvények mellett kiemelt téma volt a szocialista Molnár Zsolt esete is, aki egy repülõgépen felejtette laptopját, amin államtitkok is lehettek.

A venezuelai elnök visszautasítja az amerikai szankciókat

Vérbeli szocialistához híven Madurót nem érdekli a többségi akarat, és most a rá kiszabott amerikai büntetõintézkedésekrõl sem hajlandó tudomást venni.

Kunhalmi saját magából csinált hülyét, ráadásul nem elõször

Kunhalmi Ágnes szocialista képviselõnõ ezúttal a SimicskaTV-ben mutatta be, hogy tulajdonképpen nem is kell nagyon erõlködnie ahhoz, hogy elemi butaságokat beszéljen, hiszen megy az neki magától is.

Este 7:59

Kattant a bilincs egy szocialista milliárdos csuklóján; Újra kell kezdeni Ahmed H. perét; Putyin úgy megtrollkodta az FBI volt igazgatóját, hogy ihaj. Ezek a nap legfontosabb hírei.

A Rothschild banknál dolgozott Macron, kételyek az adóbevallása körül

Az április végi francia elnökválasztás fõ esélyesének számító Emmanuel Macron volt szocialista gazdasági miniszter vagyonbevallásának ellenõrzését kérte hétfõn este az illetékes hatóságtól az Anticor francia korrupcióellenes egyesület.

Vissza az oldal tetejére