Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szavazók

Karácsony továbbra is megszüntetné a Fideszt, a szavazóival együtt. Jó, mi?

Karácsony továbbra is megszüntetné a Fideszt, a szavazóival együtt. Jó, mi?

Karácsony a Fővárosi Közgyűlés tegnapi ülésén igyekezett elmagyarázni, hogy értette a Fidesznek és támogatóinak megszüntetéséről szóló kijelentését, amely eleve méretes ostobaságnak hangzott. Ennek ellenére érdemes komolyan venni. A történelem Kunnal, Rákosival, Kádárral az élen ugyanis erre int. A főpolgármester meg akarja szüntetni a Fideszt, sőt a Fidesz szavazóit is.

Dobrev szerint a Fidesz-szavazók tudatlanok

Dobrev szerint a Fidesz-szavazók tudatlanok

És megérkezett Apró Antal unokája, Dobrev Klára, a baloldal nagyasszonya, aki fényt gyújt a sötétségben, és megmutatja szegény buta Fidesz-szavazóknak, hogy mi is az az igazi baloldali elitista gőg.

Homonnay bitang ember

Homonnay bitang ember

Homonnay Gergely, Gyurcsány gátlástalan, s talán egyik legvisszataszítóbb megmondóembere értelmi fogyatékosnak minősítette a Fidesz szavazókat.

Porig alázta Gyurcsányék közvélemény-kutatása a baloldal bunkó publicistáját

Porig alázta Gyurcsányék közvélemény-kutatása a baloldal bunkó publicistáját

Gulyás Balázs: „Tanulatlan, vidéki, idős emberek képezik a Fidesz táborát.” ZRI-Závecz Research Intézet: „A Fidesz szavazótábora 15 százalékkal bővült a 40 év alattiak, a vidéki városokban élők és a diplomások körében.”

A határon túliak 96 százaléka a Fideszre szavazott

A bukott Jobbikot még az LMP is megelõzte a határon túl.

Nézõpont: több százezer szavazót veszített a Jobbik

Július óta tízbõl nagyjából három biztos szavazó fordult el a Jobbiktól a Nézõpont Intézet Magyar Idõk számára készített novemberi reprezentatív közvélemény-kutatása szerint, amelyet szombati számában közölt a lap.

Ha így megy tovább, akkor elfogynak Macron támogatói

Ismét jelentõsen csökkent Emmanuel Macron francia államfõ népszerûsége, augusztusban már csak a franciák 40 százaléka volt elégedett a tevékenységével, ami egy hónap alatt újabb 14 százalékpontos csökkentést jelent a júliusi 10 pontos esést követõen.

A franciák többsége csak kényszerbõl szavazott Macronra

Majdnem minden harmadik - választójoggal rendelkezõ - francia állampolgár tartózkodott az elnökválasztásról szóló szavazástól, vagy pedig érvénytelen szavazatot adott le vasárnap.

Mérhetõvé vált a Kétfarkú Kutya Párt

Nõtt a biztos pártválasztók, és csökkent a bizonytalanok aránya az elmúlt hónapban - állapította meg a ZRI Závecz Research legfrissebb közvélemény-kutatása. A Magyar Idõk pénteki számában közölt felmérés szerint szinte mindegyik párt támogatottsága emelkedett, egyedül a Jobbik szavazói bázisa csökkent.

Vissza az oldal tetejére