Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szalafizmus

Továbbra is magas a terrorveszély Németországban

Továbbra is magas a terrorveszély Németországban

Évek óta első alkalommal fordul elő, hogy nem nőtt, hanem csökkent azoknak a száma, akiket a német hatóságok potenciális iszlamista terrorfenyegetésként tartanak számon, de az iszlám szigorúan konzervatív tanait követő szalafisták száma emelkedett, és továbbra is magas a terrorveszély – jelentette kedden a Der Tagesspiegel című berlini lap.

Egy svéd imám azt akarja, hogy a kormány segítse a visszatérő terroristák integrációját

Kashif Virk imám szerint az Iszlám Állam volt harcosainak csak a megfelelõ iszlámra van szükségük az integrációhoz, szerinte ugyanis az egykori terroristák simán élhetnek újra normális életet akár Svédországban is.

Egy német óvodában szélsõséges iszlamista tanokat hirdettek

Rajna-vidék-Pfalz egyik óvodájában szalafista tanokkal tömték a gyerekek fejét.

A berlini iskolákban érezhetõen megugrott a szalafisták és az antiszemiták száma

Egy felmérés szerint a berlini iskolákban növekszik a keményvonalas iszlámot követõ diákok és az antiszemita incidensek száma.

WikiLeaks: a Google az amerikai kormánnyal karöltve támogatta a szíriai dzsihadistákat

A WikiLeaks által összegyûjtött és közzétett információk szerint a Google az amerikai kormánnyal karöltve segítette az al-Kaida és más, szélsõséges dzsihadista szervezetek tevékenységét a szíriai polgárháború kezdetén.

Szélsõséges muszlim csoportokat pénzelnek az Öböl menti államok Németországban

A kiszivárogtatott dokumentumok szerint Szaúd-Arábia, Kuvait és Katar szélsõséges iszlamista csoportokat támogatnak Németországban.

Ausztria is betiltaná a Korán osztogatását

Sebastian Kurz keményebb fellépést sürget a szalafisták ellen, akik gyakran a Korán illegális osztogatásával hívják fel magukra a figyelmet.

Dzsihádra gyûjtött egy élelmiszercég Németországban

A halal üdítõital eladásából származó profitot arra használták, hogy támogassák és reklámozzák a dzsihádot a Spiegel német lap szerint.

Francia miniszterelnök: a muszlimoknak is küzdeniük kell a terrorizmus ellen

Egyre többen gyakorolják az iszlám vallás szalafista ágát. Leginkább az ultrakonzervatív ág hívõi vevõk arra, hogy terrorcselekményeket kövessenek el és/vagy csatlakozzanak az Iszlám Államhoz.

Maffiózók környékezik meg a migránsokat Németországban

Németországban az iszlám egyik szélsõséges irányzata, a szalafizmus hívei és az arab maffiaklánok környékezik meg a menekülthullámmal érkezett fiatalokat.

Vissza az oldal tetejére