Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: steinmetz ádám

8. Frakció: Nem lettünk volna Steinmetz Ádám helyében

8. Frakció: Nem lettünk volna Steinmetz Ádám helyében

Steinmetz Ádám csak áll Fonyódon. Csak áll és pirul. Nézi és hallja, de elhinni nem akarja, hogy miközben Márki-Zay Péterrel közösen tart utcafórumot, a miniszterelnök-jelölt arról magyaráz, hogy a szivárványkoalícióban a kommunistákat és a fasisztákat is képviselik. Többek között erről is szó lesz a 8. Frakció mai adásában. Eheti vendégünk pedig nem más, mint Prokaj Dávid, a 888.hu újságírója és riportere, akit a kapitány aberráltnak nevezett, de sikerült egy sajtótörténeti pillanatot is megörökítenie, ugyanis ő volt ott, amikor Márki-Zay beleköpött a maszkjába. A beszélgetésből kiderül, hogy Dávid számít-e bocsánatkérésre a baloldal miniszterelnök-jelöltjétől.

Valódi melós az építkezésen bohóckodó Jakab Péternek: Mi a f*szt kerestek itt?!

Valódi melós az építkezésen bohóckodó Jakab Péternek: Mi a f*szt kerestek itt?!

Peti bohóc végre találkozott egy igazi melóssal, de amit tőle kapott, azt nem fogja büszkén mesélni a parlamentben.

Karácsony, Tóth és Steinmetz is ingatlanokban nyomul

Karácsony, Tóth és Steinmetz is ingatlanokban nyomul

Karácsony Gergely főpolgármester, Tóth Bertalan, az MSZP elnök és Steinmetz Ádám, jobbikos országgyűlési képviselő is az ingatlanokra esküszik.

A jobbikos politikusoknak is nagy szerepe volt a Marcaliban tapasztalt "furcsaságokban"

Marcali jobbikos képviselõjelöltje, Steinmetz Ádám azzal haknizta végig az ellenzéki sajtót, hogy a körzetben furcsaságokat tapasztalt a választások során. Szerdára azonban kiderült, hogy az általa tapasztalt "furcsaságokban" masszívan részt vettek az emberei is. A politikus a Facebook-oldalára azt írta ki, hogy egy rossz pecsét használata miatt 241 darab szavazólapot kellett érvénytelenítenie a bizottságnak, azonban azt már nem írta le és nem mondta el az õt kérdezõ orgánumoknak, hogy aki átvette a rossz pecsétet és ugyanúgy pecsételt is vele, nem más volt, mint a Jobbik pártdelegáltja, Szebeni Villõ, aki óvta a választás tisztaságát.

Vissza az oldal tetejére