Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: simicskó istván

Simicskó: „Mindenki tartsa be a szigorú járványügyi intézkedés szabályait!”

A szigorú járványügyi intézkedés szabályainak betartását kérte mindenkitől Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

„A haza védelme nemzeti ügy”

Erről Simicskó István, a KDNP parlamenti frakcióvezetője, egyben a Honvédelmi Sportszövetség elnöke beszélt kedden a Székesfehérvárhoz tartozó börgöndi repülőtéren rendezett honvédelmi sporttáborban.

Rendkívüli ülés: megint izzani fog a levegő a parlamentben

A képviselők a kormány tagjainak tehetnek fel azonnali kérdéseket hétfőn az Országgyűlésben. A levegő tehát megint izzani fog, hiszen a jogállamiságról és a migrációról is szó lesz.

„A DK-nak döntenie kell a hitlerező polgármesteréről”

„A DK-nak döntenie kell a hitlerező polgármesteréről”

Újbuda kormánypárti országgyűlési képviselője is kiakadt a Gyurcsány-párti polgármester Hitlert éltető mondatain.

Új katonai jármûveket kapott a magyar honvédség

Simicskó István az MH 86. Ittebei Kiss József hadnagy Helikopter Bázison adta át jelképesen a tizenkét speciális jármûvet.

Európa legbiztonságosabb országai között van Magyarország

Simicskó István védelmi miniszter csütörtökön Pozsonyban, ahol szlovák hivatali partnerével, Peter Gajdossal találkozott, kijelentette, hogy a visegrádi négyek (Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország) együttmûködése olyan stabil közös értékeken alapul, amelyeket nem írhat felül semmi, s példaértékû Nyugat-Európa és a világ számára is.

A magyar emberek biztonságban készülhetnek az ünnepekre

A honvédelmi miniszter a hercegszántói határvédelmi bázison tartott állománygyûlést követõ sajtótájékoztatón kijelentette, a magyar emberek biztonságban készülhetnek az ünnepekre, mivel Magyarország ma a világ egyik legbiztonságosabb országa, köszönhetõen a magyar katonáknak és rendõröknek.

A kárpátaljai magyaroknak joguk van ahhoz, hogy a saját nyelvükön tanulhassanak

Egyáltalán nem szokatlanok az EU és a NATO keretein belül a véleménykülönbségek és az érdekek egyeztetése az olyan ügyekben, mint amilyen az ukrajnai magyar kisebbség nyelvhasználatának korlátozása elleni magyar tiltakozás - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Simicskó István. A magyar honvédelmi miniszter szerint a magyar kormány egészen addig harcolni fog a kárpátaljai magyarok jogaiért, amíg ügyük nem oldódik meg tárgyalásos módon.

A végsõ cél a húszezer fõs, magyar tartalékos állomány elérése

Fel kell készülni az újfajta biztonsági kihívásokra, amely haderõfejlesztést, a honvédelemre költhetõ támogatások növelését, valamint a magyar hadiipar legalább alapszintû újraindítását is magában hordozza - jelentette ki Simicskó István honvédelmi miniszter a Miskolci Egyetemen megtartott elõadásában, hétfõn.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére