Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: részvét

A miniszterelnök részvétet nyilvánított a buszbalesetben elhunytak családjainak

A közösségi oldalán osztotta meg a tragikus hírt Orbán Viktor.

Orbán Viktor levélben fejezte ki részvétét Farkas Árpád költő hozzátartozóinak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fejezte ki részvétét a szerdán eltemetett Farkas Árpád székelyföldi költő hozzátartozóinak. A levelet az a Háromszék című napilap közölte internetes oldalán, amelynek közel két évtizeden át Farkas Árpád volt a főszerkesztője.

Orbán Viktor részvétet nyilvánított az új-zélandi kormányfõnek

Az Új-Zélandon történt brutális terrortámadás sajnálatos módon ismét bebizonyította, hogy a 21. században a gyûlölet, az erõszak és a terrorizmus nem ismer határokat - írta Orbán Viktor miniszterelnök Jacinda Ardern új-zélandi kormányfõnek küldött részvétnyilvánításában.

Részvéttáviratot küldött Áder János Új-Zéland fõkormányzójának

Táviratban fejezte ki részvétét Áder János köztársasági elnök pénteken Patsy Reddy új-zélandi fõkormányzónak a terrortámadás miatt, amelynek több mint negyven áldozata van.

Este 7:59

Ez történt ma.

Áder János részvétét nyilvánította az indonéziai szökõár miatt

Áder János táviratban nyilvánította részvétét Joko Widodo indonéz államfõnek a szigetországban szombat este keletkezett szökõár miatt, amelyben a jelenlegi információk szerint 162-en vesztették életüket és több mint 700-an megsérültek.

Részvétét fejezte ki Orbán Viktor

Pap Géza erdélyi református püspök a visszakapott kollégiumépületek felújításával, a fiatalok körében végzett munkával és a szórványgyülekezetek támogatásával is azt bizonyította, hogy a mi jövõnk a Kárpát-medencében hitünk és magyarságunk megtartásán alapul - írta Orbán Viktor miniszterelnök az Erdélyi Református Egyházkerület korábbi vezetõje családjának, részvétét nyilvánítva a püspök halála miatt.

Elhunyt Máté T. Gyula

Rövid lefolyású, de súlyos betegség után elhunyt Máté T. Gyula - olvasható a Pesti Srácok oldalán.

Orbán Viktor is kifejezte részvétét

Életének 92. évében, szerdán délután elhunyt Kallós Zoltán, a magyar néprajzkutatás kiemelkedõ alakja, a nemzet mûvésze, akinek munkásságát egyebek mellett Kossuth-nagydíjjal, Corvin-lánccal és Europa Nostra-díjjal is elismerték. Orbán Viktor miniszterelnök egy rövid videóval fejezte ki részvétét és nagyrabecsülését.

Orbán Viktor részvétét fejezte ki

A földrengés áldozatairól és családjairól emlékezett meg.

Vissza az oldal tetejére