Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ramadán

Franciaországban már a bűnözők térítik a fiatal elítélteket az iszlámra

Franciaországban már a bűnözők térítik a fiatal elítélteket az iszlámra

Macron szélmalomharcot vív akkor, amikor próbálja visszaszorítani a radikális iszlám terjedését az országban. Ezzel az elnök már jópár évet elkésett....

Hétköznapok Németországban: Allahu Akbarozástól volt hangos a kölni pályaudvar

Többen halálra rémültek, hogy ők lesznek egy soron következő terrortámadás szemtanúi, esetleg áldozatai, ezért azonnal értesítették a rendőrséget.

Németországban megbüntetnék azt, aki a muszlim gyerekekre kényszeríti a ramadánt

Hessen tartomány igazságügyi minisztere, Eva Kühne-Hörmann törvényileg szabályozná, hogy a muszlim gyerekekre senki se kényszeríthesse rá a ramadánt.

A ramadán miatt elmarad egy iskolai fesztivál Németországban

Egy aschaffenburgi iskola úgy döntött, hogy a ramadán miatt elhalasztja az iskolai fesztivált.

Nem elég píszí a karácsony szó a német integrációs miniszter szerint

Úgy tûnik, Annette Widmann-Mauznak annak ellenére akadt problémája a legfontosabb keresztény ünnep megnevezésével, hogy a Kereszténydemokrata Unió (CDU) tagja.

Egyetlen felvételen az iszlám európai térhódítása

Nemrég, június 15-én ért véget az iszlám világban ünnepelt ramadán (böjti idõszak), melyet az Eid al-Fitr (a böjt megtörésének ünnepe) követett. Az iszlám két legnagyobb ünnepét Európa-szerte is megünnepelték a muszlimok, akik immár egy 44 millióra (!) tehetõ vallási közösséget alkotnak.

Szíriában nyaralnak a migránsok

A legfrissebb adatok szerint nagyjából 39 000 szíriai tért vissza hazájába Törökországból, hogy ott ünnepelje a ramadánt. Európából is rendszeresen hazalátogatnak a migránsok. A legtöbben Szíriából érkeztek, így oda is mennek vissza, de az afgánok és a libanoniak is gyakran hazatérnek az európai segélyekbõl.

Egy dán miniszter szerint a biztonságra és a termelékenységre is káros a ramadán

Inger Stojberg dán integrációs miniszter szabadságot vetetne ki a muszlimokkal a ramadán böjti hónap idejére. Nem lehet napi 18 órás böjtölés mellett például biztonságosan buszt vezetni - vélekedett a BT dán napilap hasábjain a liberális politikus.

A ramadán miatt nem akarnak vizsgázni a berlini muszlimok

Egyre több muszlim szülõ panaszkodik nemcsak Berlinben, hanem már egész Németországban amiatt, hogy a ramadáni böjt idején a tanárok nem mentik fel gyermekeiket az iskolában a szokásosnál megterhelõbb mentális kihívások, például vizsgák alól.

Vissza az oldal tetejére