Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: populizmus

FeGyőr szerint azért, mert ő magyar, még nem kell szeretnie a magyar focit

FeGyőr szerint azért, mert ő magyar, még nem kell szeretnie a magyar focit

Azt is mondta a momentumos „futballszurkoló-jelölt”, hogy a magyar foci sikeres volt a ’30-as, ’40-es években, az Aranycsapat idején. Bizony!

A Brexit margójára: akkor most ki is a populista?

A Brexit margójára: akkor most ki is a populista?

A baloldal minden riogatása ellenére, hogy a brit gazdaság és társadalom össze fog zuhanni egy bármilyen Brexit esetén, a font rég nem látott mértékben erősödött a biztos Brexit hírére.

Schmidt Mária a populizmus védelméről írt a New York Times hasábjain

Schmidt Mária a populizmus védelméről írt a New York Times hasábjain

A populizmus védelmében címmel jelent meg a The New York Times című amerikai lap internetes számában a Terror Háza Múzeum főigazgatójának cikke.

„Akik a populistákat EU-ellenesnek írják le, semmit se értettek meg belőlük”

„Akik a populistákat EU-ellenesnek írják le, semmit se értettek meg belőlük”

A European Democracy Lab alapítója és igazgatója, Ulrike Guérot egy terjedelmes interjúban beszélt többek között arról, hogy Orbán vagy Salvini nincs az Európai Unió ellen, ők a liberalizmus, a liberális demokrácia ellen vannak.

Győzhet-e baloldali párt bevándorlásellenes politikával?

Győzhet-e baloldali párt bevándorlásellenes politikával?

A dániai kormányalakítás kapcsán górcső alá vettük Európa leginkább baloldali, ugyanakkor bevándorlásellenes pártját: a dán Szociáldemokrata Pártot. Elemzésünkben többek között arra kerestük a választ, hogy győzelmük példaértékűnek tekinthető-e az egyre inkább perifériára szoruló baloldali pártok körében, ehhez pedig Faragó Csabát, a Századvég Alapítvány külügyi vezetőjét is megkérdeztük.

A Cseh Katalinoknak mindig könnyû

Sosem kell betartaniuk a közhelyes ígéreteiket.

A lett miniszterelnök helyretette Junckert a migrációval kapcsolatban

Krisjanis Karins lett kormányfõ az Európai Parlament választásokat megelõzõ utolsó plenáris ülésén - Jean Claude Juncker legnagyobb bánatára - amellett állt ki, hogy nem a belsõ határellenõrzést kell visszaállítani, hanem Európa külsõ határait kell megerõsíteni az illegális bevándorlás megállítása érdekében.

Bajnai Gordon bemutatta az új Soros-tervet

Bajnai Gordon volt magyar miniszterelnök mutatta be néhány nappal ezelõtt itthon azt a tervet, amit a New Pact for Europe nevû projekt részeként a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány, a német Bertelsmann Alapítvány és néhány hazánkban kevésbé ismert nemzetközi szervezet készített 2017 novemberében a brüsszeli bürokrácia és az európai politikai elit kiválasztott képviselõivel együttmûködésben.

Gauland: a populizmus a gyökértelen, globalista elit ellenpólusa

Az AfD társelnöke a populizmust a középosztály és a hétköznapi emberek szövetségeként írja le, amely a gyökértelen, globalista elit ellen szervezõdött arra reagálva, hogy az államok milliárdokkal támogatják a bankokat és az illegális bevándorlókat, akik pont az õ miliõjüket foglalják el, veszélyeztetve a hazájuk és a kontinens élhetõségét.

A nemzeti erõktõl rettegnek Brüsszelben

Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnök Junckerrel és Verhofstadttal egyetemben a populizmustól és a nemzeti erõk elõretörésétõl félti Európát.

Vissza az oldal tetejére