Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: pénzbüntetés

Pénzbüntetéssel igyekeznek otthon maradásra késztetni a németeket

Csaknem valamennyi német tartományban frissítették a szabálysértési bírságok katalógusát a koronavírus-járvány miatt, így súlyos pénzbüntetésre számíthatnak a kijárási korlátozások megszegői. Az intézkedések egyelőre hatásosak, a regisztrált fertőzöttek száma a szombati adatok szerint is viszonylag lassan emelkedik.

Macron rendõrei pénzbüntetést szabnak ki arra, aki a sárgamellényeseket támogatja

Súlyos pénzbüntetést kapott egy párizsi házaspár a hétvégén, miután olyan ruházatban jelentek meg a közterületen, amelyen a sárgamellényesek egyik politikai javaslata szerepelt.

Szigorítják a fegyvertartást Bécsben a megnövekedett késes támadások miatt

Életbe lépett a szigorúbb fegyvertartási rendelet Bécsben. Az osztrák fõvárosban az utóbbi idõben egyre több késes támadás történt, ezért döntött a szigorításról a város vezetése. Azt ígérik, szigorúan ellenõrzik a rendelet betartását, aki pedig azt megszegi, pénzbüntetésre számíthat - közölte az M1 Híradója.

Soros gimnáziumában kormányellenes tüntetésre buzdítottak

A Soros Györgyhöz köthetõ budapesti gimnáziumot a bíróság kétszázezer forintos bírság megfizetésére kötelezte, amiért egy diák ellen szabálytalanul indítottak fegyelmi eljárást, mert nem értett egyet az iskolában zajló politizálással.

Hülyék 2018: az ellenzék úgy akar szívózni, hogy megszívatja saját magát

Ne indítson behajtási eljárást és ne érvényesítsen inkasszót a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az országgyûlési választásokat megelõ­zõen az Állami Számvevõszék (ÁSZ) vizsgálatán fennakadó pártokkal szemben - ezt javasolta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az adóhatóságnak. Az ellenzéki pártok azzal büntetnék a kormányt, hogy nem élnek a felkínált könnyítéssel.

Tarlós védelmébe vette az autósokat

A fõpolgármester kikelt az ellen, hogy egyre több fõvárosi keresztezõdésben szerelnek fel kamerákat a közterület-felügyelõk. Az utóbbi idõkben egyre több ember kapott ötvenezer forintos bírságot.

Vissza az oldal tetejére