Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: pedagógus tüntetés

Mindössze tíz iskolában engedetlenkedtek

Mindössze tíz iskolában engedetlenkedtek

„A mai napon az egész ország 2180 köznevelési intézményéből összesen tíz helyen vettek részt egyes kollégák a polgári engedetlenségben” – közölte a Klebersberg Központ (KK) a Magyar Nemzet megkeresésére. Jelezték, hogy ezekben az intézményekben is csak a pedagógusok kis része vett részt az akcióban.

Hétfõn jöhet az újabb tanársztrájk

Fontolóra veszi a sztrájk meghirdetését a pedagógus sztrájkbizottság, ha a hétfõi tárgyaláson néhány fontos kérdésben nem sikerül dûlõre jutni a kormánnyal.

A magyar ellenzéknek semmi nem elég

Rétvári Bence államtitkár az ATV Start reggeli mûsorában jelentette be, hogy a kormány döntése alapján még idén nyáron megszûnik a Klebersberg Intézményfenntartó Központ. Megszûnik tehát a mumus, ahogy azt az ellenzéki pártok követelték. A változtatásra érkezett ellenzéki reakciók alapján azonban úgy tûnik, maguk sem tudják mit akarnak.

Palkovics: nagyobb mozgásteret kell adni a tanároknak

Az oktatási államtitkár szerint 2017-re elkészülhet a Nemzeti Alaptanterv felülvizsgálata. A kormány támogatja azt a kezdeményezést, hogy a tanároknak és tantestületeknek a jelenleginél nagyobb szabadságot biztosítsanak a tantervek összeállításában.

Zuschlag: Pukli is tudhatott az elcsalt milliókról

A börtönt megjárt volt MSZP-s képviselõ szerint az Ifjú Szocialisták szekszárdi szervezetét alapító Pukli István is tudhatott arról, hogy a mozgalmat elcsalt pénzekbõl tartják fenn.

Vissza az oldal tetejére