Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: pálfordulás

Éles váltás: Karácsony hirtelen kritikus lett a bevándorlókkal szemben

Igaz, 2018-ban és 2019-ben Karácsony Gergely még önkormányzati bérlakásokba költöztette volna a migránsokat, néhány napja azonban a Die Welt német napilapnak úgy nyilatkozott, hogy a gazdasági migránsok nagy része nem felel meg nekünk.

Hiába a baloldal kommunikációs pálfordulása, rájuk égett az oltásellenes bélyeg

Hiába a baloldal kommunikációs pálfordulása, rájuk égett az oltásellenes bélyeg

Már a járvány első hullámának kezdetekor látni lehetett, hogy a hazai baloldal nem hajlandó félretenni az aktuálpolitikai ­érdekeit, és ebben az összefogást igénylő időszakban is tovább folytatja a kormányzati intézkedések támadását – fejtette ki a Magyar Nemzetnek készített elemzésében Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Nagyon kemény üzenetet kapott Vona Gábor!

Közeledvén az áprilisi parlamenti választásokhoz, sok jobbikosban merül fel a kérdés: mi történt az egykoron jobboldali, nemzeti radikális és euroszkeptikus eszméket valló párttal? Legtöbbjüknek egyáltalán nem jön be a baloldali és a Simicska-féle fordulat.

Volt jobbikos képviselõ: a Jobbik pálfordulása segíti a Fidesz kormányra kerülését

Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivõ szerdai beismerõ interjúja, miszerint a 2010 elõtti retorikájukban hazudtak szavazóiknak arról, hogy valójában mit képviselnek, igen nagy felháborodást keltett még a saját köreikben is.

"Ha Vona nem akar több kárt okozni a pártnak, akkor mondjon le"

Ha a Jobbik a jelenlegi irányvonalát folytatja, akkor nincsen jövõje - kommentálta Vona Gábor köpönyegforgatását Rubi Gergely, a Jobbik egykori országgyûlési képviselõje. Ha Vona Gábor nem akarja tovább rombolni a Jobbikot, akkor le kell mondania. Õ azért kritizálja az egykori radikális párt vezetõjét, mert pálfordulása érdekében tagsága kétharmadát feláldozta - nyilatkozta az exjobbikos politikus.

Este 7:59

A Jobbik bevédi Soros civiljeit; Tovább dagad a Czeglédy-ügy; A szociknak nem volt gond a parkolás Szegeden. Ezek a nap legfontosabb hírei.

A Jobbik bevédi Soros civiljeit

Elképesztõ, hihetetlen, döbbenetes. Nehéz pár szóval megragadni a Jobbik néppártosodásnak nevezett pálfordulását, de elsõre ezek jutnak az ember eszébe. A baloldali és liberális pártokkal összefogva fordult az Alkotmánybírósághoz a Jobbik a Soros Györgyhöz köthetõ civil szervezetek átláthatóságát biztosító törvénnyel szemben. A Jobbik 2014-ben még ügynöknek nyilvánította volna a Soroshoz köthetõ szervezeteket - írja az Origo.

Ennyit számít három év a Jobbiknál

Bár a radikális párt három évvel ezelõtti választási programjában még az szerepelt, hogy ügynökszervezetté nyilvánítanák a spekulánsokhoz köthetõ "civil" társaságokat, mára már letérdelnének Vona Gáborék a Soros-egyetem és a milliárdos által pénzelt szervezetek elõjogainak védelmében.

A nagy pálfordulás: Kálmán Olga útja Simicska karjaiba

A hírhedt riporter 2015 elõtt még oligarcházta Simicska Lajost, ám azóta nagyot fordult vele a világ: újonnan a HírTv-t erõsíti. Íme a nagy Kálmán Olga-sztori.

Vona Gábor és a tudathasadás

Vona Gábor politikai pályafutása egyáltalán nem a radikalizmusról és az erõrõl szól. Sokkal inkább a megalkuvásról és a vég nélküli pálfordulásokról.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére