Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: orfk

ORFK: mintegy 12 700-an érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 5861-en léptek be szerdán Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 6828-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t.

Több mint tizenötezren érkeztek Ukrajnából vasárnap

Az ukrán-magyar határszakaszon 6649-en léptek be vasárnap Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 8833-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – jelentette az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn.

ORFK: 7622-en érkeztek Ukrajnából szombaton

Az ukrán-magyar határszakaszon szombaton 7622-en léptek Magyarország területére, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 13 086 személy nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett – közölte Országos Rendőr-főkapitányság.

ORFK: 13 078-an érkeztek Ukrajnából vasárnap

Az ukrán-magyar határszakaszon 6080-an léptek be vasárnap Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 6998-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn.

Egy nap alatt közel tizennégyezren érkeztek Ukrajnából

Az Országos Rendőr-főkapitányság szerint 13 670 menekült érkezett Ukrajnából csütörtökön.

ORFK: 11 202-en érkeztek Ukrajnából kedden

„Az ukrán-magyar határszakaszon 6356 ember lépett be kedden Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 4846-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek” – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán.

ORFK: több mint kilencezren érkeztek Ukrajnából kedden

Az ukrán-magyar határszakaszon 5496 ember lépett be kedden Magyarország területére, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 3895-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szerdán.

Több mint tízezren érkeztek tegnap Ukrajnából

Magyarország területére kedden az ukrán-magyar határszakaszon 5228 ember lépett be, míg a román-magyar határszakaszon belépők közül 5430-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán az MTI-vel.

Több mint tízezer menekült érkezett hétfőn Magyarországra

Az ukrán-magyar határszakaszon 3938 ember lépett be hétfőn Magyarország területére, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 6140-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden az MTI-vel.

Vissza az oldal tetejére