Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: november 4

Katonai tiszteletadás mellett emlékeztek a hős katonaorvosokra Budapesten

Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke koszorúz a magyar orvos hősi halottak emlékszobránál a hős katonaorvosok tiszteletére tartott megemlékezésen, a főváros VIII. kerületében, az Üllői úton.

Félárbócra engedték a nemzeti lobogót az Országház előtt

Félárbócra engedték a nemzeti lobogót az Országház előtt

Katonai tiszteletadás mellett Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Korom Ferenc, a Magyar Honvédség parancsnoka jelenlétében felvonták, majd félárbócra engedték Magyarország nemzeti lobogóját az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének 64. évfordulóján, szerda reggel Budapesten, a Parlament előtti Kossuth Lajos téren. A kegyelet kifejezéseként a lobogó félárbócon marad a nemzeti gyásznapon.

Zászlófelvonással és gyertyagyújtással emlékezik az ország a nemzeti gyásznapon

Zászlófelvonással és gyertyagyújtással emlékezik az ország a nemzeti gyásznapon

Felvonják, majd félárbócra eresztik Magyarország nemzeti lobogóját ma reggel a Parlament előtt az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének, a szovjet csapatok bevonulásának évfordulóján az áldozatokra emlékezve. A Terror Háza Múzeumnál és a Szent István-bazilikánál gyertyát gyújthatnak a megemlékezők a nemzeti gyásznapon.

Ezt posztolta Orbán Viktor november 4-éről

Ezt posztolta Orbán Viktor november 4-éről

A miniszterelnök a nemzeti gyásznappal kapcsolatban a Facebookon tett közzé egy bejegyzést.

"Nekünk megadatott, amiért 1956 hõsei harcoltak"

Varga Mihály pénzügyminiszter vasárnap Budapesten emlékezett meg 1956 november negyedikérõl.

Ma az 1956-os forradalom áldozataira emlékezünk

November 4. nemzeti gyásznap Magyarországon, amikor az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének, a szovjet csapatok bevonulásának évfordulóján az áldozatokra emlékezünk.

61 éve teperték le a magyar forradalmat

Áder János köztársasági elnök jelenlétében, katonai tiszteletadás mellett felvonták, majd félárbócra engedték Magyarország nemzeti lobogóját az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének 61. évfordulóján, szombat reggel Budapesten, a Parlament elõtti Kossuth Lajos téren. A kegyelet kifejezéseként a lobogó egész nap félárbócon marad a nemzeti gyásznapon.

November 4-én emlékezzünk együtt a hõsökre!

Megemlékezésekkel, gyertyagyújtással, emlékkoncerttel tisztelegnek az 1956-os forradalom és szabadságharc mártírjai elõtt szombaton, a november 4-ei gyásznapon - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

Félárbócra engedték a nemzeti lobogót

Katonai tiszteletadás mellett felvonták, majd félárbócra engedték Magyarország nemzeti lobogóját az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének és a szovjet csapatok bevonulásának 60. évfordulóján.

Vissza az oldal tetejére