Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: nézõpont intézet

Nézőpont Intézet: Orbánnál csak a pápa békepártibb

Nézőpont Intézet: Orbánnál csak a pápa békepártibb

A magyarok négyötöde (78 százalék) szerint Orbán Viktor a béke pártján áll és ennél csak Ferenc pápáról gondolják nagyobb arányban (83 százalék), hogy a fegyvernyugvást támogatja, míg a nyugati vezetőkről a magyarok kevesebb mint fele gondolja ugyanezt – derült ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából, amelynek eredményeit csütörtökön közölték az MTI-vel.

Kormányváltó hangulat nincs, ellenzékváltó viszont annál inkább

Az ellenzéki szavazók csaknem egyharmada nem tud pártot választani – írja keddi számában a Magyar Nemzet a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásának eredményei alapján.

A többség támogatja, hogy csak magyar rendszámú autókba lehessen kedvezményesen tankolni

A magyar választók 73 százaléka egyetért azzal, hogy csak a magyar rendszámú autókba lehessen kedvezményes áron üzemanyagot vásárolni – derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából.

Nézőpont: Orbán következetesen békepárti, Márki-Zay összevissza beszélt

Az orosz-ukrán háború felülírta a korábbi kampánytémákat, azóta pedig Orbán Viktor miniszterelnök konzekvensen képviseli békepárti politikáját, míg kihívója, Márki-Zay Péter „összevissza beszélt”, és erre hivatkozva, választási győzelme esetén meg is tudja változtatni Magyarország háborút elkerülni akaró politikáját – mondta a Nézőpont Intézet igazgatója vasárnap a Kossuth rádióban.

A háborúban is a Fidesz vezet

A Pulai András vezette Publicus Intézet tavaly ősszel Karácsony Gergely győzelmét jósolta a balos előválasztáson, most azt állítja, hogy a többség kormányváltást akar. A Nézőpont intézet friss kutatásából kiderül, hogy Pulaiék megint mellé lőttek.

A baloldaliak sem hisznek a kormányváltásban

Tízből hét (70 százalék) aktív szavazó szerint a Fidesz-KDNP az áprilisi választásokon újra győzni fog – derül ki a Nézőpont Intézet kutatásából. Sokatmondó, hogy az ellenzéki szavazók mindössze alig több mint egyharmada (37 százalék) bízik a kormányváltásban, s közülük ugyanennyien hisznek a Fidesz újraválasztásában.

A szavazók nagy többsége szerint helyes Oroszországtól gázt vásárolni

A szavazók nagy többsége szerint helyes Oroszországtól gázt vásárolni

Az ukrán-orosz háború ellenére az aktív szavazók négyötöde (79 százalék) helyesli, hogy Magyarország orosz gázt vásárol – derül ki a Nézőpont Intézet kutatásából. A közvélemény-kutatás szerint még a baloldali szavazók körében is több mint kétharmados (68 százalék) támogatottsággal bír, hogy Magyarország továbbra is gázt vásárol Oroszországtól – írja a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásában.

Egyre több az elbizonytalanodott baloldali szavazó

Ha most vasárnap lettek volna választások, a kormánypárt minden második pártlistás szavazatot megkapott volna (50 százalék), míg a baloldal közös listája a szavazatok 43 százalékára számíthatott volna – derül ki a Nézőpont intézet kutatásából.

Orbán Viktor szavahihetőbb, jobb és tisztességesebb vezető, mint Márki-Zay Péter

A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása három tulajdonság alapján hasonlította össze a jelenlegi miniszterelnököt baloldali kihívójával. A jellemvonások mindegyikében pozitívabb a politikailag aktív magyarok véleménye Orbán Viktorról, mint a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjéről.

Márki-Zay Londonban egyeztet Bajnaival, miközben gondolatai egyre népszerűtlenebbek

Márki-Zay Londonban egyeztet Bajnaival, miközben gondolatai egyre népszerűtlenebbek

Márki-Zay Péter korábban dicsérte a volt miniszterelnök politikáját.

Vissza az oldal tetejére