Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: nemzeti színház

Versünnep Gála a Nemzeti Színházban

November 21-én 18 órai kezdettel rendezik meg az idei Versünnep Gálát a Nemzeti Színház Kaszás Attila Termében. Az izgalmas produkciókat és különleges meglepetéseket tartogató esemény személyesen, illetve a Versünnep YouTube-csatornáján is megtekinthető lesz.

Idén 16 milliárd forinttal segíti a kormány a színházak működését

Orbán Balázs parlamenti államtitkár a közösségi oldalán azt írta, hogy ez az összeg közel hatmilliárd forinttal több a tavalyinál, és ehhez még hozzájön a független színházi szféra egymilliárd forintos éves támogatása.

Elhunyt Törőcsik Mari

A nemzet színésze és a nemzet művésze, a magyar színjátszás felejthetetlen alakja.

Orbán Viktor közösségi oldalán köszöntötte Törőcsik Marit

Orbán Viktor közösségi oldalán köszöntötte Törőcsik Marit

A Nemzeti Színház társulata pedig az otthonában lepte meg a színművészt a születésnapján.

Alföldi szerint Ecuador is előrébb tart, mint Magyarország

Alföldi szerint Ecuador is előrébb tart, mint Magyarország

Bár a dél-amerikai ország lakosságának egyharmada mélyszegénységben él, a balliberális rendező szerint mégis sok mindenben előrébb tartanak, mint mi, magyarok.

Nemzeti oknyomozók

Nemzeti oknyomozók

Az ellenzéki propagandamédiumok dolgozói szeretnek úgy tenni, mintha olyan igazi, olyan valódi újságírók lennének. Szívesen beszélnek erről, díjakat osztogatnak egymásnak, idézgetik egymás bölcsességeit és persze gyűlölik a nem ellenzéki embereket. Egyik legfőbb ismérvük, hogy úgy tesznek, mintha oknyomozást folytatnának. Ahogy a hollywoodi filmekben látták. Megannyi Bob Woodward.

Liu Shaolin Sándor lett az év sportolója

A férfiaknál Liu Shaolin Sándort, a nõknél Kozák Danutát választották az Év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetségének 61. alkalommal kiírt szavazásán. A rövidpályás gyorskorcsolyázók minden díjat bezsebeltek az M4 Sport - Év Sportolója Gálán, aminek tegnap este a Nemzeti Színház adott otthont.

A Nemzeti Színház meglepetésekkel készül szombati nyílt napjára

Elõadások próbáiba tekinthet be, beszélgethet színészekkel, plakátfotózást követhet végig és kulisszajáráson is részt vehet az, aki szombaton 13 órától ellátogat a Nemzeti Színház nyílt napjára.

25 ezer ember látta a helyszínen a Csíksomlyói passiót

A Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Csíksomlyói passió címû elõadás szabadtérre átalakított verzióját 25 ezer nézõ látta a csíksomlyói Nyeregben szombaton.

Alföldi Róbert árucikke

Ellenséges közegrõl, elviselhetetlen diktatúráról panaszkodik egy francia internetes újságnak. Viszont a cikkbõl furcsamód nem derül ki: a rendkívül üldözött színész és rendezõ éjjel-nappal dolgozik Magyarországon.

Vissza az oldal tetejére