Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: nacsa lõrinc

Egy baloldali párt sem támogatta korábban a KATA adózás bevezetését

A baloldal kormányon a legnehezebb helyzetbe hozta a kisvállalkozásokat. Ezzel szemben a baloldali képviselők most a parlamentben támadták a katás adózás változásáról szóló törvényjavaslatot.

Nacsa Lőrinc a 888-nak: Amit látunk, az bizakodásra ad okot

„Olyan választókerületeket is megnyerhet a Fidesz-KDNP pártszövetség, amiket korábban csatatér-körzeteknek, billegő körzeteknek gondoltunk” – fogalmazott Nacsa Lőrinc, a KDNP szóvivője a 888.hu-nak.

Márki-Zayéknak titkolnivalójuk lehet a DatAdat-tal kapcsolatban

Márki-Zayéknak titkolnivalójuk lehet a DatAdat-tal kapcsolatban

Bizonyára azért nem válaszol a DatAdat-tal való kapcsolatára vonatkozó kormánypárti kérdésekre Márki-Zay Péter, mert van titkolnivalója – nyilatkozta az Indexnek Nacsa Lőrinc, aki szerint nehéz lenne jogszerűnek nevezni azt, amit a volt miniszterelnök és egykori titkosszolgálati minisztere cége művel a magyarok adataival.

Nacsa: törvényességi kérdések is felmerülhetnek a baloldal kampányát külföldről segítő cégcsoporttal kapcsolatban

A KDNP frakciószóvivője úgy látja, hogy az elmúlt napokban a sajtóban megjelent információk alapján „komoly, akár törvényességi kérdések is felmerülhetnek a baloldal kampányát külföldről segítő, Bajnai Gordon-féle DatAdat cégcsoportról”.

A baloldal továbbra is azon dolgozik, hogy belesodorja Magyarországot a háborúba

„A baloldal továbbra is azon dolgozik, hogy belesodorja hazánkat az Ukrajnában zajló háborúba„ – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője pénteken az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc: Honnan volt pénze 50 milliós kampányhirdetésre Márki-Zay Péternek?

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője választ vár Márki-Zay Pétertől, Gyurcsány Ferenc jelöltjétől arra, hogy honnan volt 50 millió forintja a Facebookon közzétett hirdetésekre, és miért nem tüntette fel azt a vagyonnyilatkozatában – írja az Origo.

Egy politikus sosem minősítheti a választópolgárokat

A baloldal az elmúlt időszakban az infláció mértéke miatt támadta a kormányt, most, amikor egy újabb lépés történik, és élelmiszerárstopot vezet be a kabinet, megint azt tapasztaljuk, hogy semminek nem tudnak örülni, semmit sem tudnak támogatni – fejtette ki véleményét a Fidesz-KDNP szóvivője a Mediaworks Hírcentrum podcast adásában. Nacsa Lőrinc Heiter Dávid Tamással beszélgetett.

A nemzeti konzultációban mindenki állást foglalhat a migrációról

A nemzeti konzultációban mindenki állást foglalhat a következő évek egyik legnagyobb kihívásáról, a migrációról is – jelentette ki szombati videóüzenetében Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője.

Dobrev Klára bort iszik, vizet prédikál

Dobrev Klára bort iszik, vizet prédikál

Privatizációból és állami bankoktól kapott hitelekből szerezte a vagyonát Gyurcsány Ferenc DK-elnök, most mégis az ő felesége beszél az összeférhetetlenségi szabályok szigorításáról – reagált Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a DK európai parlamenti képviselőjének nyilatkozatára.

Vissza az oldal tetejére